• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

8+2 haftalık gebelik 6+1 gözüküyor

canss26

Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2022
6
0
16
29
Arkadaşlar meraba lütfen bilgisi olan yazsın ne yapacağımı bilmiyorum bata göre 8+1 günlük ama crl ye göre 6+1 günlük gebeyim bebeğimin kalp atışı yoktu ancak bir önceki haftaya göre bebeğim büyümüş bir önceki hafta 2.6 mm iken bu haftaki ultrason sonucunda 4.1 mm olmuş kalbi oluşma ihtimali varmı iki doktora göründüm ikiside kürtaj dediler ne yapacağımı bilemedim başına böyle bi olay gelen varmı

Belki gec dollenmedir canım. Ben olsam biraz daha beklerdim ayrica kalp atışı icin de erken duyulmayabilir bence

Yaa çok teşekkür ederim iki doktorda aynı şeyi söyleyince ne yapacağımı şaşırdım açıkçası kaç gündür moralim çok bozuk ne düşüneceğimi bilemedim ilk gebeliğim

Arkadaşlar meraba lütfen bilgisi olan yazsın ne yapacağımı bilmiyorum bata göre 8+1 günlük ama crl ye göre 6+1 günlük gebeyim bebeğimin kalp atışı yoktu ancak bir önceki haftaya göre bebeğim büyümüş bir önceki hafta 2.6 mm iken bu haftaki ultrason sonucunda 4.1 mm olmuş kalbi oluşma ihtimali varmı iki doktora göründüm ikiside kürtaj dediler ne yapacağımı bilemedim başına böyle bi olay gelen varmı
Benim bildiğim 2 haftaya kadar ileri ya da geri olması sorun teşkil etmiyor. Neden bu kadar erken bir haftada iki doktor da illa kürtaj dedi anlamış değilim. Ben olmaz biraz daha bekler ve süreç nasıl ilerleyecek bakardım. Sonrasında da ciddi bir gelişim geriliği gözlenebilir ve bu durumda doktorları dinlemek gerekir. Elbette bu yazdıklarınız dışında gördükleri farklı bir anormallik var mı kesenin yapısında, konumunda vs bilmiyorum, sadece yazdıklarınıza istinaden yorum yapıyorum

Hayır keseyle ilgili hiç bir sıkıntı olduğunu söylemediler bebeğide gördüler yolk kesesinide ben de anlamadım neden bu şekilde yorum yaptıklarını muhtemelen geç döllenme diyorlar ve ona rağmen bu şekilde kürtaj diyorlar çok teşekkür ederim yorumunuz için

Geçmiş olsun tekrar Rabbim kolaylıkla istediğiniz zaman evladınızı kucağınıza versin

Back