• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama 8.1 akmış kızılı kapatır mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi tugdi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

tugdi

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2019
50
43
8
26
kızlar merhaba saçlarımı bir senedir boyamıyorum neredeyse saç uçlarımda sadece iki parmak kadar akmış kızıllar var saçlarımı da artık kestirmek istemiyorum. 8.1 boya almayı düşünüyorum sizce tutar mı yoksa turuncu bir renk mi olur?

8.1 değil de 6.0 koyu kumralla boyarsaniz daha net sonuç alırsınız

8.1 değil de 6.0 koyu kumralla boyarsaniz daha net sonuç alırsınız
Sanırım sizin bilginiz var. Çare aradım ama bulamadım bi türlü. Saçımda kestane hint kınası var 6 ay önce boyadım.baya aktı nerdeyse kızıl oldu ona yakın yani. Ama hala çok koyu. Açık kumrala dönmek istiyorum ama nasıl yapıcm bilmiyorum fikir verir misiniz

Sanırım sizin bilginiz var. Çare aradım ama bulamadım bi türlü. Saçımda kestane hint kınası var 6 ay önce boyadım.baya aktı nerdeyse kızıl oldu ona yakın yani. Ama hala çok koyu. Açık kumrala dönmek istiyorum ama nasıl yapıcm bilmiyorum fikir verir misiniz
hint kınası oryalle bile açılmıyor. açık kumral tutmaz bunun üzerine 7.0 ile 7.1 karistirirsaniz tek renge ve doğal renk alır açma işlemi yaptırmayın yaparım diyen kuaföre inanmayın saçınız yanar ama düz boya ile boyayarak 2 yada 3 ayda kesim yaptırarak kurtula bilirsiniz

Saçın üstüne direk 7.0la 1i karıştırınca hangi renk olur siyah mı kumral mı çünkü zaten koyu iyice koyu olmasın?

Saçımda kestane hint kınası var ama baya aktı 6 ay oldu boyamayalı güneşte kızılımsı duruyo içerde siyaha yakın duruyo

Back