Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Rengi ve Saç Boyama8.1 akmış kızılı kapatır mı?
kızlar merhaba saçlarımı bir senedir boyamıyorum neredeyse saç uçlarımda sadece iki parmak kadar akmış kızıllar var saçlarımı da artık kestirmek istemiyorum. 8.1 boya almayı düşünüyorum sizce tutar mı yoksa turuncu bir renk mi olur?
Sanırım sizin bilginiz var. Çare aradım ama bulamadım bi türlü. Saçımda kestane hint kınası var 6 ay önce boyadım.baya aktı nerdeyse kızıl oldu ona yakın yani. Ama hala çok koyu. Açık kumrala dönmek istiyorum ama nasıl yapıcm bilmiyorum fikir verir misiniz
Sanırım sizin bilginiz var. Çare aradım ama bulamadım bi türlü. Saçımda kestane hint kınası var 6 ay önce boyadım.baya aktı nerdeyse kızıl oldu ona yakın yani. Ama hala çok koyu. Açık kumrala dönmek istiyorum ama nasıl yapıcm bilmiyorum fikir verir misiniz
hint kınası oryalle bile açılmıyor. açık kumral tutmaz bunun üzerine 7.0 ile 7.1 karistirirsaniz tek renge ve doğal renk alır açma işlemi yaptırmayın yaparım diyen kuaföre inanmayın saçınız yanar ama düz boya ile boyayarak 2 yada 3 ayda kesim yaptırarak kurtula bilirsiniz