7d7 supper detox gelin zayiflayalim

edsofi

baslangic:76.2 guncel:77 ideal:66. boy:163
Kayıtlı Üye
21 Mart 2014
4.095
15.583
selam kizlar . ben ewlendiktensonra 10 aldim. hamilelikten de 5 kg kaldi oldummmmm 79 kilo. ve boyum 1.64 . inanin dayanilmaz agir gelio nefes alamiorum . ee cocukta var hareketli olmak lazimcokzor kilolu olmak cok zor. hafif ve ozgur olmak istiorum artik dur diyemiorum istahim cok acik. ac kalinca krizleregiriorum sanki.sanki allah korusun insilin direnco varmis gibi

kisacasi bugun karar verdim ve ozellikle pazartesi baslamadim ilk ögunlerimi kucultucem ve aksam 7 de aldim bol lifli ve tok tutan 7d7 iyi aldim . detox yapmaya karar verdim gunduz zaten kahvaltidan sonra cocuktan pek vaktim olmuo yeme . ama aksam ustu basliyor benm mide. geceye kadar ye allah ye . tam 7 de bu urunu yiyorum ve gece boyu sabah 7e kadar bisi yemiorum ve tok tutuyor . cok kararliyim. benm gibi karar olan varsa buyursun birlikte verelim kilolari... :) urunede guveniorum. cnku onemli olan iatahi kapatan bisi kullanmak

merhabalar.sanki beni anlatmışsınız.bende de akşamları iştah patlaması oluyor.gün boyunca da hep tatlı yemek istiyorum.boyum 1.64 evlenince 54 sonrası 63 1.hamilelik sonrası 79 tekrar 63 2.hamilelik 84 şimdi de 72...durum vahim.sayfanızı takip etmek isterim,kolay gelsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…