Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gecen sene 6 cm kistım çıktı dr amelıyat sınırı dedi. 1 hafta sonra 6,5 cm olduğu goruldu. dr amelıyat ıçın gun verelımmı dedi. ben hemen amelıyat olmayı ıstemedığımı soyledım. o zaman doğum kontrol hapı verdı adet olunca gel bakalım dedi. ben beş altı gun soğan suyu ıçtım bır ay sonra şok kıst erimişti şukurler olsun
şimdi evlıyım korunmasız gecen ıkıncı ayımızda hamıle kaldım çok şukur ama ultrasonda gene kıst çıktı 4,5 cm bundan sonrasını Rabbim bilir
acele etmemeni tavsıye ederim özelliklede bekarsan
gecen sene 6 cm kistım çıktı dr amelıyat sınırı dedi. 1 hafta sonra 6,5 cm olduğu goruldu. dr amelıyat ıçın gun verelımmı dedi. ben hemen amelıyat olmayı ıstemedığımı soyledım. o zaman doğum kontrol hapı verdı adet olunca gel bakalım dedi. ben beş altı gun soğan suyu ıçtım bır ay sonra şok kıst erimişti şukurler olsun
şimdi evlıyım korunmasız gecen ıkıncı ayımızda hamıle kaldım çok şukur ama ultrasonda gene kıst çıktı 4,5 cm bundan sonrasını Rabbim bilir
canım evliyim bu kist yüzünden bebek sahibi olamıyorum. ve ben senelerdir doğum kontrol hapı kullanıyorum. bu artık küçülmüyo sanırım haftaya ameliyat masasına yatıyorum
merhaba arkadaşlar.benim de bir ay önce kistim patladı.özetle anlatmak gerekirse yüksek ateş ile acil e gittim.iki gün nedeni bulunamadı.iki gün sonra karnımda azcık sıvı görüldü ishalden olabilir dediler ve gaitamda da biraz mikrop bulundu ama bunlar olana kadar sürekli tahliller ve tekikler yapıldı nedeni bulunana kadar.ateşten sonra da karın ağrısı, ishal eşlik etti.
iki gün de intaniye de yattım.iki gün sonra genel cerrah dahil bazı bölümün doktorları beni tek tek gördü en son kadın doğum doktoru muayene etti ve sorunumun kadın hastalıkları olduğu anlaşıldı ve ambulansla doğum evine yolladılar.üç gün de orada yattım.
çektiğimi de bir ben bir allah bilir.sonra karnım şişti sıvı topladı baya büyüdü.nefes almakta zorlanıyordum.
doğumdan sonra da hiç muayene olmamıştım.doktorlar kist patlaması deyince ben şok oldum kendime gelemedim bir kist patlaması nelere yol açtı diye.onun üstüne birde safram ödem tutmuştu.kadın doğum dönüşümü dediler.karnımın için sıvı topladığı için olabilir dediler.bi sürü de öyle tetkikler yapıldı.
şimdi tetikteyim bir daha ihmal etmek mi?ağrın nerede canın orada?üç ay da bir rutin kontrollerimi yaptıracağım.hala az da olsa sıvı var.doktorum antibiyotik ilaç verdi.
sağlık ihmale gelmez.ayrıca sibelim84 ün dediğine katılıyorum.ben hastahane de yatarken bir bayanın elma büyüklüğünde kisti varmış ameliyat olması gerekiyormuş.hastahane de yatan başka bir bayan zamanında bu bayana soğan suyu iç demiş .bu bayan da uygulamış kisti erimiş.bana da tavsiye etmişti.
eğer midenizden sağlık sorununuz yoksa uygulamakta yarar var.
bende daha yeni başımdan geçtiği için bu rahatsızlık paylaşmak istedim.
herkese geçmiş olsun.
Canım çok geçmiş olsun neler yaşamışsın hiç haberimiz olmadı bende melita nerelerde diyordum
şimdi iyimisin aman dikkat et gerçektende sağlık herşeyden değerli çünkü sağlık olmadan insan olamıyorki
panikatakın nasıl oldu
bende sogan suyunu çok duyuyorum kadın hastalıklarına iyi gerçekten bende uygulamak istiyorum , o kadın soğan suyunu nasıl kullanmış
sorma canım annemde kadın hastalıklarından ameliyat oldu ama öncesinde ölümlerden döndü çok kan kaybetti.myomları varmış meğerse ondan hep kanaması oluyormuş.
benimde tesadüfen oldu.bir ay da üç kere regl oldum hep ağır kaldırdım , üzüntüden oldum diye bahane buluyordum.sonra ameliyat oldum bir sonraki gün eve çıktığım günün gecesi yüksek ateşten acilde yattım.kist patlamış meğerse aslında baya uzun bir hikaye.
Allah herkese şifa versin inşallah.