7aylık evliyim boşanmak istiyorum soğudum!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Akli melekeleriniz yerinde mi? Okuduklarım yerinde olmadığını gösteriyor. En yakın akıl hastanesinden randevu alın lütfen, akıl sağlığı önemli (!)

Seni istemeyene koşarak gidince sonuç bu oluyor işte.
Neyse hatalar silsilesini yazmaya gerek yok
Bence topla eşyanı kalk git baba evine, o halini görünce anlayış gösterirler. Anne baba olmak böyle bir şey işte, elin adamı için seni silse de kızın sen kucak açarsın.

Konu sahibi bu yorumu iyi oku.
Dön dön oku, idrak et, ezberle ve adım adım izle.
Ne yapacağın yazıyor, atlamadan yap ve kurtul.

Ya ona sahip çıkarlarsa. Bazı insanlar bu muameleden hoşlanıyor. Bence gitmesin ailesinin yanına iki gün sonra yine koca bulur yine kaçar . Allah insanı çocuğuyla terbiye etmesin .
Ya da kocayı getirecek totosunda, burda vardı öyle biri. Kocayı getirmiş, kardeşinin bilgisayar başında oturmasına laf ediyodu.

Gerçekten öyle.aynı durum benim de başıma gelmişti.kaçıp evlenmedim ama abuk sabuk çok erkekle muhattap olmuşumdur.insan özgürlüğü bulunca hatta örnekte olduğu gibi bulamasa bile gördüğü ilk erkeğe aaa erkek gördüm diye atlıyor resmen.

Şaka mısınız ya ailesini neden çiğner bi insan, mutsuzsanız çocuk olmadan boşanın dünyanın sonu değil

Bebek yokken Boşan lütfen

Boşanmak istiyorum dediğimde bana başaramayacağımı ailemin de arkamda olmadığını defalarca söyleyip ağlayana kadar tekrar ediyor

Ben test alıp baktım zaten hamile değilim ki zaten hamile kalmam da çok zor vücudumda protein fazlalığı var su bi içsem kusmamın sebebi stres diye düşünüyorum. Aileme en büyük kötülüğü yaparken kendime de yapmışım çevredeki herkes şimdi yapamycaktın niye kaçtn oğlumu da dul ettn diye neler dycek diye korkuyorum

Kimsenin ne dediğine bakma ölüm gibii bir sıkıntı yoksa ailene dönebilirsin

Akli melekeleriniz yerinde mi? Okuduklarım yerinde olmadığını gösteriyor. En yakın akıl hastanesinden randevu alın lütfen, akıl sağlığı önemli (!)
İşte bundan bende şüpheliyim artık o dönemde de zaten ilaçlarla yaşıyordum bana iyi geliyor diye bunla kaçtım şimdi herkesten kötü etti beni

Kimsenin ne dediğine bakma ölüm gibii bir sıkıntı yoksa ailene dönebilirsin
Ailemle uzaktan uzağa konuşuyorum bazen onlar da bana tamam kaçtın bizi yok saydın şimdi kendi kararının bedelini ödemelisin dayak yemedikçe aldatmadıkça ayrılma diyorlar

Ailemle uzaktan uzağa konuşuyorum bazen onlar da bana tamam kaçtın bizi yok saydın şimdi kendi kararının bedelini ödemelisin dayak yemedikçe aldatmadıkça ayrılma diyorlar
Bir arkadaşım kaçmadı ama ailesine ciddi bir konuşma yaptı, siz kabul etmezseniz sığınma evine giderim, ben bu adamı daha fazla çekmem diye. Şimdi orda iken iyi kötü hayatta olduğunuzu, ne yaptığınızı biliyorlar ondan rahatlar. Sığınma evi mevzusu sıkıntılı, oraya giderseniz sizden haber alamayacaklarını bilirler. Bi de ele güne rezil olma kısmı var işin içinde. Aklınızda olsun, iyi bir ikna yöntemi olabilir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…