Yanlis anlamazsan seni istemeyen bi aileyi neden israrla istedin ? Ve öyle bi aile icin aileni nasi uzebildin? Senin aileni hic etmisler. Asla boyle bisey soylemezdim ama oraya nasil kactiysan bence arkana bakmadan uzaklaş... ailen sana elbette kucak açar. Gerekirse kocani süründur seni istiyosa o senin pesinden koşsun.Ben esimle 7 ay önce kaçarak evlendim kaçma sebebimiz onun ailesi beni ve ailemi istemiyordu benim babam istemeye gelseler hemen verirdi ama bunlar zahmet etmediler kocam hiç uğraşmadı ama o zaman gözüm kör olmuş gibi kaçmaya ikna oldum kaçtıktan hemen sonra pişman oldum ama babam artık bana küstüğü için geri dönemedim ablamlar bana geri dönüşü yok evlen seviyorsun zaten düzelir dediler bende şuan kötü hissediyorum kesin bir kaç aya düzelir dedim ve devam ettim nikah yaptık ailemi çağıramadım annem gelmek istedi kabul etmediler bana konuşma yaparak zorbalayarak annen gelemez dediler ben birşey diyemedim sonra düğün zamanı geldi yine annem gelmek istedi asla gelmeyecek dediler ve davetiyeye adını bile yazdırmamışlar sanki ağzımı dikmişler gibi konuşamadım hep sustum hep şuan ki aklım olsa düğünü flan dağıtırdım o zaman ne oldu bana anlamıyorum bizi kendi evlerine yerleştirdiler evleri başka şehirde esimle kaldık baş başa ilk zamanlarda biraz olsun yüzü gülüyordu bi parka çıkıp yürüyüş flan yapardık sonradan sonraya iyice soğuk olmaya başladı tamamen işine odaklandı ben evde aylrdıe tekim ailemle de görüşemiyorum zaten kendi ailesinin yanına her hafta götürmeye çalışıyor istemedim diye kavglar ediyor. Cinsellik yok denecek kadar az çünkü ondn tiksiniyorum bana asla dokunmasını istemiyorum dokununca ağlayarak dişimi sıkıyorum ona açıkça söyledim soğuk hissediyorum diye sende bana soğuksun dedim ilgisizsin dedim ama o da her zamanki gibiyim değişmedim diyor sen hastasın psikolojin bozuk bütün sorun sensin diyor halbuki ben ailemden bile vazgeçtiğim birinin bana daha fazla ilgili olmasını beklemiştim sadece ama o tam anlamıyla buz gibi yanında yatmıyorum o işe gidince odaya geçip yatıyorum yeme içmem bile kalmadı su bile içsem kusuyorum çok kötü durumdayım pişmanlığı hiç bu kadar hissetmemiştim o kadar pişmanım ki ayrılmak istiyorum diye haykırmak istiyorum ailem gel dese bi saniye düşünmem kim ne der diye ama onlarda ayrılmamı istemez yanlış yola sapmamak için onların desteğine ihtiyacım var birisi yol göstersin boşanmak iyi değil evet ama daha 7 ayda midem bulanıyorsa bundan sonrası nasıl gider bilmiyorum kurtulmak için herşeyi yaparım
Ee ayrıl kurtul. Kimse sana başka tavsiye veremez ama sen ayrılır mısın muamma.Ben esimle 7 ay önce kaçarak evlendim kaçma sebebimiz onun ailesi beni ve ailemi istemiyordu benim babam istemeye gelseler hemen verirdi ama bunlar zahmet etmediler kocam hiç uğraşmadı ama o zaman gözüm kör olmuş gibi kaçmaya ikna oldum kaçtıktan hemen sonra pişman oldum ama babam artık bana küstüğü için geri dönemedim ablamlar bana geri dönüşü yok evlen seviyorsun zaten düzelir dediler bende şuan kötü hissediyorum kesin bir kaç aya düzelir dedim ve devam ettim nikah yaptık ailemi çağıramadım annem gelmek istedi kabul etmediler bana konuşma yaparak zorbalayarak annen gelemez dediler ben birşey diyemedim sonra düğün zamanı geldi yine annem gelmek istedi asla gelmeyecek dediler ve davetiyeye adını bile yazdırmamışlar sanki ağzımı dikmişler gibi konuşamadım hep sustum hep şuan ki aklım olsa düğünü flan dağıtırdım o zaman ne oldu bana anlamıyorum bizi kendi evlerine yerleştirdiler evleri başka şehirde esimle kaldık baş başa ilk zamanlarda biraz olsun yüzü gülüyordu bi parka çıkıp yürüyüş flan yapardık sonradan sonraya iyice soğuk olmaya başladı tamamen işine odaklandı ben evde aylrdıe tekim ailemle de görüşemiyorum zaten kendi ailesinin yanına her hafta götürmeye çalışıyor istemedim diye kavglar ediyor. Cinsellik yok denecek kadar az çünkü ondn tiksiniyorum bana asla dokunmasını istemiyorum dokununca ağlayarak dişimi sıkıyorum ona açıkça söyledim soğuk hissediyorum diye sende bana soğuksun dedim ilgisizsin dedim ama o da her zamanki gibiyim değişmedim diyor sen hastasın psikolojin bozuk bütün sorun sensin diyor halbuki ben ailemden bile vazgeçtiğim birinin bana daha fazla ilgili olmasını beklemiştim sadece ama o tam anlamıyla buz gibi yanında yatmıyorum o işe gidince odaya geçip yatıyorum yeme içmem bile kalmadı su bile içsem kusuyorum çok kötü durumdayım pişmanlığı hiç bu kadar hissetmemiştim o kadar pişmanım ki ayrılmak istiyorum diye haykırmak istiyorum ailem gel dese bi saniye düşünmem kim ne der diye ama onlarda ayrılmamı istemez yanlış yola sapmamak için onların desteğine ihtiyacım var birisi yol göstersin boşanmak iyi değil evet ama daha 7 ayda midem bulanıyorsa bundan sonrası nasıl gider bilmiyorum kurtulmak için herşeyi yaparım
Tek bir pozitif unsur yokBen esimle 7 ay önce kaçarak evlendim kaçma sebebimiz onun ailesi beni ve ailemi istemiyordu benim babam istemeye gelseler hemen verirdi ama bunlar zahmet etmediler kocam hiç uğraşmadı ama o zaman gözüm kör olmuş gibi kaçmaya ikna oldum kaçtıktan hemen sonra pişman oldum ama babam artık bana küstüğü için geri dönemedim ablamlar bana geri dönüşü yok evlen seviyorsun zaten düzelir dediler bende şuan kötü hissediyorum kesin bir kaç aya düzelir dedim ve devam ettim nikah yaptık ailemi çağıramadım annem gelmek istedi kabul etmediler bana konuşma yaparak zorbalayarak annen gelemez dediler ben birşey diyemedim sonra düğün zamanı geldi yine annem gelmek istedi asla gelmeyecek dediler ve davetiyeye adını bile yazdırmamışlar sanki ağzımı dikmişler gibi konuşamadım hep sustum hep şuan ki aklım olsa düğünü flan dağıtırdım o zaman ne oldu bana anlamıyorum bizi kendi evlerine yerleştirdiler evleri başka şehirde esimle kaldık baş başa ilk zamanlarda biraz olsun yüzü gülüyordu bi parka çıkıp yürüyüş flan yapardık sonradan sonraya iyice soğuk olmaya başladı tamamen işine odaklandı ben evde aylrdıe tekim ailemle de görüşemiyorum zaten kendi ailesinin yanına her hafta götürmeye çalışıyor istemedim diye kavglar ediyor. Cinsellik yok denecek kadar az çünkü ondn tiksiniyorum bana asla dokunmasını istemiyorum dokununca ağlayarak dişimi sıkıyorum ona açıkça söyledim soğuk hissediyorum diye sende bana soğuksun dedim ilgisizsin dedim ama o da her zamanki gibiyim değişmedim diyor sen hastasın psikolojin bozuk bütün sorun sensin diyor halbuki ben ailemden bile vazgeçtiğim birinin bana daha fazla ilgili olmasını beklemiştim sadece ama o tam anlamıyla buz gibi yanında yatmıyorum o işe gidince odaya geçip yatıyorum yeme içmem bile kalmadı su bile içsem kusuyorum çok kötü durumdayım pişmanlığı hiç bu kadar hissetmemiştim o kadar pişmanım ki ayrılmak istiyorum diye haykırmak istiyorum ailem gel dese bi saniye düşünmem kim ne der diye ama onlarda ayrılmamı istemez yanlış yola sapmamak için onların desteğine ihtiyacım var birisi yol göstersin boşanmak iyi değil evet ama daha 7 ayda midem bulanıyorsa bundan sonrası nasıl gider bilmiyorum kurtulmak için herşeyi yaparım
Sen aileni çiğneyip tükürmüşsün. Bu saatten sonra annenin babanın elini eteğini öp ağla seni kabul ederler iş elaleme gelince susmuşsun hiçe saydırmış gurur yapmamışsın yine yapma. Hiç geç değil yaşın genç çocuk yok çöpsüz üzüm olursun adam gibi biriyle yine evlenirsin telli duvaklı kendine bu hayatı reva görme. Cinsellik az buz deme iyi korun hamile kalırsam prangayı ayağına sen geçirmiş olursun. Şimdi teksin istediğin her şeyi yapabilirsinBen esimle 7 ay önce kaçarak evlendim kaçma sebebimiz onun ailesi beni ve ailemi istemiyordu benim babam istemeye gelseler hemen verirdi ama bunlar zahmet etmediler kocam hiç uğraşmadı ama o zaman gözüm kör olmuş gibi kaçmaya ikna oldum kaçtıktan hemen sonra pişman oldum ama babam artık bana küstüğü için geri dönemedim ablamlar bana geri dönüşü yok evlen seviyorsun zaten düzelir dediler bende şuan kötü hissediyorum kesin bir kaç aya düzelir dedim ve devam ettim nikah yaptık ailemi çağıramadım annem gelmek istedi kabul etmediler bana konuşma yaparak zorbalayarak annen gelemez dediler ben birşey diyemedim sonra düğün zamanı geldi yine annem gelmek istedi asla gelmeyecek dediler ve davetiyeye adını bile yazdırmamışlar sanki ağzımı dikmişler gibi konuşamadım hep sustum hep şuan ki aklım olsa düğünü flan dağıtırdım o zaman ne oldu bana anlamıyorum bizi kendi evlerine yerleştirdiler evleri başka şehirde esimle kaldık baş başa ilk zamanlarda biraz olsun yüzü gülüyordu bi parka çıkıp yürüyüş flan yapardık sonradan sonraya iyice soğuk olmaya başladı tamamen işine odaklandı ben evde aylrdıe tekim ailemle de görüşemiyorum zaten kendi ailesinin yanına her hafta götürmeye çalışıyor istemedim diye kavglar ediyor. Cinsellik yok denecek kadar az çünkü ondn tiksiniyorum bana asla dokunmasını istemiyorum dokununca ağlayarak dişimi sıkıyorum ona açıkça söyledim soğuk hissediyorum diye sende bana soğuksun dedim ilgisizsin dedim ama o da her zamanki gibiyim değişmedim diyor sen hastasın psikolojin bozuk bütün sorun sensin diyor halbuki ben ailemden bile vazgeçtiğim birinin bana daha fazla ilgili olmasını beklemiştim sadece ama o tam anlamıyla buz gibi yanında yatmıyorum o işe gidince odaya geçip yatıyorum yeme içmem bile kalmadı su bile içsem kusuyorum çok kötü durumdayım pişmanlığı hiç bu kadar hissetmemiştim o kadar pişmanım ki ayrılmak istiyorum diye haykırmak istiyorum ailem gel dese bi saniye düşünmem kim ne der diye ama onlarda ayrılmamı istemez yanlış yola sapmamak için onların desteğine ihtiyacım var birisi yol göstersin boşanmak iyi değil evet ama daha 7 ayda midem bulanıyorsa bundan sonrası nasıl gider bilmiyorum kurtulmak için herşeyi yaparım
Sen aileni çiğneyip tükürmüşsün. Bu saatten sonra annenin babanın elini eteğini öp ağla seni kabul ederler iş elaleme gelince susmuşsun hiçe saydırmış gurur yapmamışsın yine yapma. Hiç geç değil yaşın genç çocuk yok çöpsüz üzüm olursun adam gibi biriyle yine evlenirsin telli duvaklı kendine bu hayatı reva görme. Cinsellik az buz deme iyi korun hamile kalırsam prangayı ayağına sen geçirmiş olursun. Şimdi teksin istediğin her şeyi yapabilirsin
Ayrılmaz üstüne çocuk yapar tüy diker bi güzel. Halbuki ayrılsa mis gibi yeniden başlar ne hayatlar yaşayabilirPrenses hakli. Kafani kullan hemen ailenin yanina dön. Ama sormadan yapamam: Bu herif icin mi aileni yok saydin?! Naaayiiiir
midem bulanıyor su içsem bile kusuyorum yazmış bence henüz farkında degilBoyle konularin vazgecilmezi “bir de 3 aylik hamişim” yok ama eksik kaldik.
Ayrılmaz üstüne çocuk yapar tüy diker bi güzel. Halbuki ayrılsa mis gibi yeniden başlar ne hayatlar yaşayabilir
aileler çocuklarını kolay kolay sokağa atmazlar.halbuki ben ailemden bile vazgeçtiğim birinin bana daha fazla ilgili olmasını beklemiştim