- 12 Temmuz 2022
- 562
- 380
- 23
- Konu Sahibi meliskiloveriyor
-
Ama nasıl verdin acil olarak benim de 6 kg gitmesine ihtiyacım varKış ayları bitti ve bende baya bir kilo var
Hedefim ilk önce 75e düşmek,sonrasını o zaman düşünürüz
Hassas tartım var,birde kalori sayma uygulaması indirdim az önce,göz kararı kilo veremiyorum malesef
Her hafta cuma günü gelip kilomu güncellemeyi düşünüyorum,boyum 1,75 bu arada.
Eğer katılmak isteyen varsa her hafta cuma günü gelip kilosunu,kaç kilo verdiğini yazabilir,gelişimi beraber takip ederiz,
Hadi bakalım ilk hedef olarak 75e düşene kadar pes etmek yok
Kızlaaaaaaaarolaya bakın olaya
Eki Görüntüle 3225965
Tamam,yalan söylemicem, 79 kilo benim akşam tıka basa yedikten sonra tartıldığımda çıkan kiloydu.
Ama 3 günde 79 kilodan 73.8e düştüm.
Şunu da söyliym keto falan yapmadım(gayet de iyi karbonhidrat alıyodum yani) ve 2000 kalorinin üstünde almama rağmen yine de bu kadar su atmışım.
Düşünün artık vücudumda nası bi ödem varmış 3 gün önce.
Tamam hafif hissediyodum da bu kadarı beni de şaşırttı.
Emziriyorsan bence acele etmesen daha iyi olur kilo verme konusunda.Ama nasıl verdin acil olarak benim de 6 kg gitmesine ihtiyacım var
Emziriyorum ama bir sekilde verebilirim sanki
Aynaya baktıkça moralim bozuluyor 1Emziriyorsan bence acele etmesen daha iyi olur kilo verme konusunda.
Ufaktan kalori sayarak falan yavaş yavaş ilerlemen daha iyi olur gibi.
Kalori sayma uygulaması kullanabilirsin,işini kolaylaştırır.
Moral bozmana gerek yok,imkansız birşey değil sonuçta.Aynaya baktıkça moralim bozuluyor 1
70 boy 72 kg ym 65 hedef ve gobek inmiyor
Anlamadıgim bir şişlik var
Kalori sayarak belki biraz egzersiz azcık da olsa göbek inse
hiç sorma,keşke hayatta herşey bu kadar çabuk düzelse79'dan 75'e düşmeyi hedeflerken bir anda 73'e düşme şoku ahahah
tebrik ederim.
hiç sorma,keşke hayatta herşey bu kadar çabuk düzelse
Hedefim 60ları görmek değil,sadece şu küsürattan kurtulmak.bırakma devam ben de diyetteyim, bi alışınca geliyor devamı.. ramazan bitmeden altmışları görüverirsin
Oo e daha ne SEN OLMUŞSUN...Hedefim 60ları görmek değil,sadece şu küsürattan kurtulmak.
Boyuma göre 73 kiloyu kendime yakıştırıyorum(bi de aynaya bakınca tabi)
Yani vermem gereken 800gr var sadece,hayırlısı
800gr diyip geçme,uğraştırıcak beni birazOo e daha ne SEN OLMUŞSUN...
2 doğuma göre bence süpersin
Kıskandım yani ne
Çevremdekiler de kilom hakkında olumlu yorum yapıyor lar ama ben göbüşüm olduğunu bildiğim için uyuz oluyorum. Kızken hep incecik tim 34 36 beden 2. Doguma kadar da 36 bedendim şimdi 38 oldum bu halim bana çok fazla geliyor2 doğuma göre bence süpersin
Kıskandım yani ne diyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?