- 28 Mart 2023
- 18
- 8
- 1
- 27
- Konu Sahibi meliskiloveriyor
-
Ayyyy bende vermek istiyorum doğum kilolarımdan kurtulmak istiyorum boym 1.60 kilom 75Kış ayları bitti ve bende baya bir kilo var
Hedefim ilk önce 75e düşmek,sonrasını o zaman düşünürüz
Hassas tartım var,birde kalori sayma uygulaması indirdim az önce,göz kararı kilo veremiyorum malesef
Her hafta cuma günü gelip kilomu güncellemeyi düşünüyorum,boyum 1,75 bu arada.
Eğer katılmak isteyen varsa her hafta cuma günü gelip kilosunu,kaç kilo verdiğini yazabilir,gelişimi beraber takip ederiz,
Hadi bakalım ilk hedef olarak 75e düşene kadar pes etmek yok
Ben en azından boydan şanslıymışımAyyyy bende vermek istiyorum doğum kilolarımdan kurtulmak istiyorum boym 1.60 kilom 75
hamilelikte kaç kilo aldın abla?Ayyyy bende vermek istiyorum doğum kilolarımdan kurtulmak istiyorum boym 1.60 kilom 75
Bende vermek istiyorum ama bogazımı tutamıyorum şükür yedigim kadar almıyorum boyum 1.62 kilom 58 2 dogum yaptım heryer iyide göbüşüm var ve maalesef kiloyu da direk oraya alıyorumKış ayları bitti ve bende baya bir kilo var
Hedefim ilk önce 75e düşmek,sonrasını o zaman düşünürüz
Hassas tartım var,birde kalori sayma uygulaması indirdim az önce,göz kararı kilo veremiyorum malesef
Her hafta cuma günü gelip kilomu güncellemeyi düşünüyorum,boyum 1,75 bu arada.
Eğer katılmak isteyen varsa her hafta cuma günü gelip kilosunu,kaç kilo verdiğini yazabilir,gelişimi beraber takip ederiz,
Hadi bakalım ilk hedef olarak 75e düşene kadar pes etmek yok
14 kilo aldım canımhamilelikte kaç kilo aldın abla?
Bence çok kolay olucak bu sefer hepimiz içinPazartesi günü bende diyet yapmaya karar vermiştin. Aynadaki görüntümden rahatsız olup
Hamilelik dönemimde gördüğüm kiloyu gördüm tartıda 73.9
Bunun hepsi yerleşik kilo değil yakın zamanda kötü beslenme ile böyle oldum. Boyum 160
Tartıldığım gün adetinin 3. Günü idi
Hepimize kolaylıklar diliyorum cuma günü görüşürüz
2 doğuma göre bence süpersinBende vermek istiyorum ama bogazımı tutamıyorum şükür yedigim kadar almıyorum boyum 1.62 kilom 58 2 dogum yaptım heryer iyide göbüşüm var ve maalesef kiloyu da direk oraya alıyorum
Kesinlikle haklısın,kendin için yapmıyorsan bunu zaten kalıcı olmuyorKilo vermek azim işi. İstikrar gerekli ....
Siz kendinizi aynaya bakınca beğeniyor musunuz ? Kendiniz için verin, kendi sağlığınız için.
Pandemi de 15 kg aldım. Kendimi asla beğenmiyordum, sıkı bir spor ve diyetle 1.5 ayda verdimkararlı olmak lazım.. şuan 50-52 arasında oynuyor
azminizi tebrik ederim. Darısı bizlere olsun dilerim. Irade ve motivasyonu hep nasıl korudunuz acaba. Bir de nelere dikkat ederek 1.5 ayda 15 kilo verdinizKilo vermek azim işi. İstikrar gerekli ....
Siz kendinizi aynaya bakınca beğeniyor musunuz ? Kendiniz için verin, kendi sağlığınız için.
Pandemi de 15 kg aldım. Kendimi asla beğenmiyordum, sıkı bir spor ve diyetle 1.5 ayda verdimkararlı olmak lazım.. şuan 50-52 arasında oynuyor
Nasıl verdiniz söyleyebilir misiniz benimde ihtiyacım var kurtulamıyorum kilodanKızlar,6 kilo verdim 3 günde
Kilo koruma kalorimden 650 kalori eksik aldım(fatsecret uygulaması ile kalori saydım)Nasıl verdiniz söyleyebilir misiniz benimde ihtiyacım var kurtulamıyorum kilodan
Teşekkür ederim bende yükliyecem o uygulamayıKilo koruma kalorimden 650 kalori eksik aldım(fatsecret uygulaması ile kalori saydım)
Kesinlikle tavsiye ederim,çok faydalıTeşekkür ederim bende yükliyecem o uygulamayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?