• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

75'lik dedeyi kandırıp CHP afişinde kullandılar

Valla bitsede kurtulsak başımız şişdi artık herkes birbirine girdi herkesde bir gerginlik bezdim ya:19:

Hakikatten nur yuzluymus amca izni olmadan boyle birsey yapmalari yanlis olmus. Amcam gelmis zaten 75 yasina ununu elemis elegini asmis cok ayip etmisler cok.

chpnin yaptığı yanlış asla da tasvip edilemez.
yapanları da kınıyoruz:kkk:

ama madem olay akpye de geldi, akp reklamında oynayan kapalı doktor aslında açık bir doktor bunu da biliyor muydunuz :ssz:
2 tarafı da yargılayın e mi tek taraflı bakmayın :ssz:

chpnin yaptığı yanlış asla da tasvip edilemez.
yapanları da kınıyoruz:kkk:

ama madem olay akpye de geldi, akp reklamında oynayan kapalı doktor aslında açık bir doktor bunu da biliyor muydunuz :ssz:
2 tarafı da yargılayın e mi tek taraflı bakmayın :ssz:

ispatla. ben ispatlarım açın internetten izleyin.

ispatla. ben ispatlarım açın internetten izleyin.

neden böyle saldırdınız ki :9: ben size yalan söylüyorsunuz demedim. üstüne yapılanı kınadım da.
ispatla diye emir vereceğinize buyrun siz kendiniz araştırın zahmet olmazsa :34:

Son düzenleme:
zorla bir amcayı reklamda oynatmak başka bir şey,
reklamda rol yapmak başka bir şey,
dizilerde, filmlerde tesettüre gerebiliyorlar rol gereği , reklam da aynı şekilde yani orada oynan bir rol var :34:

dizilerde, filmlerde tesettüre gerebiliyorlar rol gereği , reklam da aynı şekilde yani orada oynan bir rol var :34:

filmlerdeki roller cok farklı canım. o rol zaten adı üstünde.
ama burada başörtülü bayan üzerinden siyaset yapılıyor. ikisi gerçekten farklı:34:
bence hem dedeyi kandırmak hem o kadını başörtülü yapıp insanları kandırmak aynı derecede kötü. asla ayırmıyorum ikisini de.

Son düzenleme:

Kesinlıkle aynıfikirdeyim.

filmlerdeki roller cok farklı canım. o rol zaten adı üstünde.
ama burada başörtülü bayan üzerinden siyaset yapılıyor. ikisi gerçekten farklı:34:
bence hem dedeyi kandırmak hem o kadını başörtülü yapıp reklamda oynatmak da kötü. asla ayırmıyorum ikisini de.

ama işte chp de kapalı kadını reklamında oynatıyor, akp de..
iki si de yaptı bunu.
bir tek mhp yapmadı onların reklamını göremiyorum,
siz ikisinide kınayabilirsiniz tabi haklısınız..
ben siyaset olarak değil de reklam olarak baktığım için rol olabilir demiştim..

ama işte chp de kapalı kadını reklamında oynatıyor, akp de..
iki si de yaptı bunu.
bir tek mhp yapmadı onların reklamını göremiyorum,
siz ikisinide kınayabilirsiniz tabi haklısınız..
ben siyaset olarak değil de reklam olarak baktığım için rol olabilir demiştim..

yani tabi reklam olarak bakarsak olay da yanlış olmaz ama sonuçta bir seçim reklamı, siyaset reklamı olduğu için bence yanlış:34:
herkesin düşüncesine saygım var elbette.

yani tabi reklam olarak bakarsak olay da yanlış olmaz ama sonuçta bir seçim reklamı, siyaset reklamı olduğu için bence yanlış:34:
herkesin düşüncesine saygım var elbette.

ama bende açığım mesela,
reklamda açıkları oynatsalar bende açıkları alet ediyorlar siyasete derim :1:
şaka bi yana yani hepsi ucundan kıyısından birilerini alet ediyor..:34:

sarıgülün oyum sarıgüle yi dikkatle izlersen aynı bayan hem kapalı hem açık oynatmışlar yuh diyorum artık

aaa ciddi misin?

evet o kadina da sastim okadar kapali secmenleri varken neden buna gerek duymuslarki???
onun haricinde birde engelli olan adami biliyormusunuz :) sonradan sapasaglam cikti insaat da calisiyormus...

ama bende açığım mesela,
reklamda açıkları oynatsalar bende açıkları alet ediyorlar siyasete derim :1:
şaka bi yana yani hepsi ucundan kıyısından birilerini alet ediyor..:34:

tabi ki normalde kapalı olup da o bayanın sacını açarak oynatırlarsa ebette o da yanlış
:31:

Back