niye kandırıyolar ki
oynamak isteyen bi sürü kişi çıkar arasalar
üzüldüm amcaya
bende anlamadım,koskoca chp.de bi ak sakallı dede bulamadılarmı
İzin almadan böyle birşey yapmak etik değil, ayrıca bir yaptırımı da vardır umarım.
Yalnız bunu birtek partiye mal etmek yanlış, yıllarca önce bir arkadaşımın evine gitmiştim, daha doğrusu davet etti, birkaç arkadaş toplanacağız sende gel diye, neyse gittim meğer x bir partinin kadın kolları toplantısıymış, arkadaşıma bozuldum, bana baştan deseydi gitmezdim ama hatrı için toplantı sonuna kadar oturdum nezaketten, toplantı sonunda yazman tutanağı kadınlara gezdirmeye başladı, imzalasınlar diye, bana da uzattı, isim soyad imza dedi, atmadım, ben partili değilim ki, parti üyesi olmayan başkaları da vardı onlardan bir iki tanesi imza attı ve sonuç o arkadaşları re'sen parti üyesi yapmışlar o günden sonra, arkadaşlar iptal edene kadar epey uğraştı, kadın kollarındaki hanımda gülüp durmuş yaptığı doğruymuş gibi
Bu da benim kulağıma küpe oldu, bazen partilerin kadın kolları gezer, bir fotoğraf çektirelim falan denir aman derim foto moto kusur kalsın.
yok artık onlar da iyice abartmış
Sorma, hani başıma gelmese inanmam ama oldu, ben iyi ki imza atmadım, oluyor malesef böyle şeyler geçen sene de yine bir partinin kadın kolları toplanmış geziyorlardı bizim kapıyı çaldılar, kendilerini tanıttılar falan, sonra bir fotoğraf çekebilir miyiz dediler, ben diğer olaydan talimliyim ya, yok dedim fotoğraf falan çekemezsiniz, kapıdalar bu arada yanlış anlaşılmasın, içeriye bile buyur etmedim:)))
O yüzden bir partili gördüğümde 100 adım ileriye gidiyorum, hiç işim olmaz
Sorma, hani başıma gelmese inanmam ama oldu, ben iyi ki imza atmadım, oluyor malesef böyle şeyler geçen sene de yine bir partinin kadın kolları toplanmış geziyorlardı bizim kapıyı çaldılar, kendilerini tanıttılar falan, sonra bir fotoğraf çekebilir miyiz dediler, ben diğer olaydan talimliyim ya, yok dedim fotoğraf falan çekemezsiniz, kapıdalar bu arada yanlış anlaşılmasın, içeriye bile buyur etmedim:)))
Hakikaten şu seçimler bitse artık gına geldi, seçim propagandası için her şey mubah.
O değil de "oyumu Sarıgül'e veriyorum" diyen nine efsane ya.
ben hiç görmedim böyle dolaşan partililer o yüzden hiç bilmiyorum
bundan sonra görürsem ben de temkinli davranayım en iyisi
Benimle neden hiç fotoğraf çektirmek istemiyorlar ya , yeteri kadar fotojenik değil miyim yoksa
Ben parti kurduğumda seni reklam yüzü yapacağım mune , yüzünü oraya sakla bence
Bu arada ucuz atlatmışsın , bir imza ile belki de alakan olmayan bir siyasi partinin üyesi olacaktın , kim bilir bu dede de hiç CHP ye oy verdi mi acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?