- 19 Ocak 2015
- 170
- 111
- 43
- 46
mrb kızlar ben de katılmak ıstıyorum.ornek dıyet lıstenızı paylasır mısınız?az cok uyar sanırım.ne yıyecegız ne yemeyecegız?SOFARAWAY canım dıyet lısten ne?
mrb kızlar ..bırlıkte basaralım ınsaallah..SOFARAWAY tesekkur ederım canım....elbettekı kısısel farklılıklar olur dıyet lıstesınde..ben merak ettım acaba ne yenılerek tok durulur dıye:)cunku ben bu yıl kendımı cok ac hıssedyorum..:) aslında yemegı cok yemıyorum ama aralarda ben cok yıyorum atıstırmalıklara duskunum...ozellıkle dogumdan sonra emzırdıgımden mıdır nedır anlamadım ,neysekı memeyı kestım..dıyete baslama kararı aldım...bırbırımıze yardımcı olarak fıkır alısverısıyle ınsalalh kıloları verecegız...ogretmen oldugum ıcın teneffuslerde de bırseyler yeme hıssım gelıyor..bakalm bu lısteye az cok uyarsam verebılırım sanırım..doktor bu lısteyle kac kılo verılır dedı sana...yanı bır yorum yaptı mı canım?tesekkur ederım..kızlar haydı kolay gelsın,gıtsın su kılolar...Katılmak isteyen arkadaşlr siz neler yapıyorsunuz ya da yapacaksınız
Paylaşırsanız sevinirimm
Canım hemem acıklıyım.ara öğünlerde bir porsiyon kuru meyve ve iki ceviz ör kayısı ceviz gibi. Aralarda karanfilli ya da tarcınlı yeşil çay yoğurt da nasıl istersen. Ben pul biberli yiyorum ya da cacık yapıyorum. Akşam yemeği ise tek çeşit olacak ya yedi kaşık sebze ya yedi kaşık yine suyu süzülmüş baklagil ya iki kepçe corba ya daaa avuç içi kadar et grubu.. Artı salata ve yoğurt..SOFARAWAY canım 9 ara ogununde cevız ıle kayısının yanında bır de ayrıca mı 1 porsıyon kuru meyve yenılecek.?yogurtun ıcınde hem pul bıber hem nane hem dere otu mu olacak?yesılcay da hem tarcın hem karanfıl mı atılacak?bır de aksam yemegını anlayamadım.leblebı beyaz mı sarı mı olacak?ay cok soru sordum dımı tatlım ya kusura bakma:)
Yeşil çay :)canım bır de kenarlarda yazan AY cıkmamıs one ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?