- 20 Aralık 2022
- 1.412
- 1.409
- 63
- 28
- Konu Sahibi suskunkisi
öyle güzel yazmışsınız kiÖnce bi yüzünüzü yıkayın derin bi nefes alın sakin olun. Sizi gerçekten anlıyorum. Ben de bi düşük bir dış gebelik geçirdim. İkisi de kimyasaldan çok kötü şeyler inanın hele dış gebelik. Ben ikisinde de kendimden daha kötü durumda olan kişileri düşünerek sakin kaldım vardır bir hayır dedim. Tek tüpümde alınmış olmasına rağmen dış gebeliğimden sonra korunmayı bıraktığım ay hamile kaldım. Şu an hamileyim 7. aydayız. Hamile olduğumu öğrendiğimde ben de korkmuştum hatta doktora giderken yine dış gebelik olacak diye yüreğim ağzımdaydı ama hep soğukkanlı sakin davranmaya çalıştım ve bu çok etkili oldu. Sakin olmalısınız. Eğer bu zamana kadar olmadıysa inanın kesinlikle hayırlı olan olmuştur. Çocuğuyla sınanan insanlar var. Özel gereksinimli olanlar, down sendromlu başka sendromlu olanlar veya gebeliğinin daha ilerleyen safhalarında kaybedenler. Doğduktan sonra kaybedenler. Siz sadece hormon değerinizden hamileyim diye düşünüp olmamışsınız iki kez. Soğukkanlı olun yarın gidip kan verin beta değerinize bakın sonrada doktora gidin bence sağlıklı ilerlemiştir eğer lekelenme veya ağrınız yoksa. Olumsuzu düşünmeyin lütfen.![]()