• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

75,85 Beta hgc

Önce bi yüzünüzü yıkayın derin bi nefes alın sakin olun. Sizi gerçekten anlıyorum. Ben de bi düşük bir dış gebelik geçirdim. İkisi de kimyasaldan çok kötü şeyler inanın hele dış gebelik. Ben ikisinde de kendimden daha kötü durumda olan kişileri düşünerek sakin kaldım vardır bir hayır dedim. Tek tüpümde alınmış olmasına rağmen dış gebeliğimden sonra korunmayı bıraktığım ay hamile kaldım. Şu an hamileyim 7. aydayız. Hamile olduğumu öğrendiğimde ben de korkmuştum hatta doktora giderken yine dış gebelik olacak diye yüreğim ağzımdaydı ama hep soğukkanlı sakin davranmaya çalıştım ve bu çok etkili oldu. Sakin olmalısınız. Eğer bu zamana kadar olmadıysa inanın kesinlikle hayırlı olan olmuştur. Çocuğuyla sınanan insanlar var. Özel gereksinimli olanlar, down sendromlu başka sendromlu olanlar veya gebeliğinin daha ilerleyen safhalarında kaybedenler. Doğduktan sonra kaybedenler. Siz sadece hormon değerinizden hamileyim diye düşünüp olmamışsınız iki kez. Soğukkanlı olun yarın gidip kan verin beta değerinize bakın sonrada doktora gidin bence sağlıklı ilerlemiştir eğer lekelenme veya ağrınız yoksa. Olumsuzu düşünmeyin lütfen. 🌺
öyle güzel yazmışsınız ki :KK200: sizin gibi içe su serpen, ilham veren kadınlara bayılıyorum

Çok korkuyorum yine aynı şeyleri yaşamak istemiyorum 2 kimyasaldan sonra artık doktora gidecek kan verecek psikolojim kalmadı 😔 2 yıldır çocuk istiyoruz
Canım benim arkadaşım 50 di betası öğrendi bak seninde pozitif miş çok şükür Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin 🌹🌹🌹

5BFA3DE2-92AF-41B4-AE06-2ECD1E86FA14.jpeg
Slm kızlar 17 doktora gitmiştım ve üstrosyon bişey goremedı doktor vajınadan baktı ve çok yeni bi gebelık 4 haftalık gorulmesı bile zor dedı ve kanamam için gitmiştım düşük tehlikem olduğu soyledı ve progestan verdi dk etmemı söyledi yine olursa gel dedı ve iki gün sonra kanam oldu yine bu sefer başka bi doktor vardı bu sefer kıde yine Altan baktı bebek yok dedı ve kan yaptı ve ben şüan neye kime inannıcamı şaşirdım lütfen yardımcı olurmusunuz

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 3208611 Slm kızlar 17 doktora gitmiştım ve üstrosyon bişey goremedı doktor vajınadan baktı ve çok yeni bi gebelık 4 haftalık gorulmesı bile zor dedı ve kanamam için gitmiştım düşük tehlikem olduğu soyledı ve progestan verdi dk etmemı söyledi yine olursa gel dedı ve iki gün sonra kanam oldu yine bu sefer başka bi doktor vardı bu sefer kıde yine Altan baktı bebek yok dedı ve kan yaptı ve ben şüan neye kime inannıcamı şaşirdım lütfen yardımcı olurmusunuz
Merhaba tecrübelerime dayanarak yazıyorum betanız düzenli artmadıysa kimyasal yaşadınız demektir. Sabırlı olun zaten kimyasalsa bir iki güne kanamanız tamamen başlayacaktır

Merhaba tecrübelerime dayanarak yazıyorum betanız düzenli artmadıysa kimyasal yaşadınız demektir. Sabırlı olun zaten kimyasalsa bir iki güne kanamanız tamamen başlayacaktır
Bunu yarım satt önce yaptım yıne silik çıktı kafamı kariştıran bi doktorun 4 haftalık gebe olduğumu diğer acıldekı doktorunda gebelık olmadığının soylemesı biri var dıyor dıyerı yok kafam iyice kariştı yarın özele gidıcem bakalım o ne dıcek

Eklentiler

• 3908AAFE-992C-44A0-8FF9-9059C254438B.webp
    3908AAFE-992C-44A0-8FF9-9059C254438B.webp
    95 KB · Görüntüleme: 54
Merhaba arkadaşlar burada yeniyim. Bu benim ilk konum. Daha önce açılmış başlıklar var ama yine de sormadan edemeyeceğim. Reglin 2. Günü beta değerim 75,85 çıktı. Çok düşük bir değer diye çok korktum. Önceden kimyasal gebelik geçirdiğim için yine aynısı olabileceğini düşündüm doktorum 1 hafta sonra gel bakalım dedi. 1 hafta geçti gitmedim. Tam 10 gün oldu. Kimyasal gebelik olsaydı ağrım lekelerim olurdu ama yok. Dış gebelik mi boş gebelik mi çok korkuyorum kan vermek istemiyorum psikolojim çok bozuk ne olur başına gelip normal gebelik geçiren var mı. Dış gebelikte ne zaman lekeleriniz başladı?
Reglimim geciktiği dördüncü günde 34 le öğrendim değeriniz gayet iyi neden korkuyorsunuz ki düşük olması yeni bir gebelik oldugunu gösterir hemen kan tahlili gibi yenileyip değerinizi kontrol edin kadın gdogum uzmaniyla görüşün

Bunu yarım satt önce yaptım yıne silik çıktı kafamı kariştıran bi doktorun 4 haftalık gebe olduğumu diğer acıldekı doktorunda gebelık olmadığının soylemesı biri var dıyor dıyerı yok kafam iyice kariştı yarın özele gidıcem bakalım o ne dı

Bunu yarım satt önce yaptım yıne silik çıktı kafamı kariştıran bi doktorun 4 haftalık gebe olduğumu diğer acıldekı doktorunda gebelık olmadığının soylemesı biri var dıyor dıyerı yok kafam iyice kariştı yarın özele gidıcem bakalım o ne dıcek
Önemli olan bu süreçte kan tahlili yerinizde olsam bu kadar erkenken özele gitmem ne gerek var ki. Ultrasondan şuan görünmesi imkansız. Benim değerim 600 ken keseyi daha yeni oluşurken gördü doktorum. Bence önce bir sağlık ocağına gidin. Kan verin değer ikiye katlandıysa çok güzel. Sonra iki gün bekleyin yine kan verin o zamana kadar kanama başlamadıysa harika. 2 hafta bekleyip öyle gidin inanın bu sizin için en doğru karar olur ♥️ Ben 75 le öğrendim daha önce iki kimyasal yaşadım. Azıcık sabırlı olsak her şey çözülecek aslında. Lütfen hemen özele gidip boş yere paranızı heba etmeyin ♥️

Eğer bebeğimi kaybetmiyeyim ilaçla tutayım düşüncesi varsa eğer şöyle söyliyeyim düşeceği varsa zaten düşer gider. Hemen bu düşünceyi silip atın aklınızdan. İlaç sadece atılması gereken embriyonun atılmasını geciktirir. Genetik bozukluk varsa ne yaparsanız yapın zaten düşecektir. Eğer bir sorun yoksa her şey yolundaysa ne yaparsanız yapın zaten bebek size tutunacaktır. Kimyasal gebelik için korkmayın bu sadece genetik bozukluğu olan bir embriyodan kurtuldunuz demektir 💕 O yüzden tekrar söylüyorum lütfen en önemlisi kan tahlili. Yaptirip bizimle paylasabilirsiniz 💕

Eğer bebeğimi kaybetmiyeyim ilaçla tutayım düşüncesi varsa eğer şöyle söyliyeyim düşeceği varsa zaten düşer gider. Hemen bu düşünceyi silip atın aklınızdan. İlaç sadece atılması gereken embriyonun atılmasını geciktirir. Genetik bozukluk varsa ne yaparsanız yapın zaten düşecektir. Eğer bir sorun yoksa her şey yolundaysa ne yaparsanız yapın zaten bebek size tutunacaktır. Kimyasal gebelik için korkmayın bu sadece genetik bozukluğu olan bir embriyodan kurtuldunuz demektir 💕 O yüzden tekrar söylüyorum lütfen en önemlisi kan tahlili. Yaptirip bizimle paylasabilirsiniz 💕
Özele geldim çok bişey tutmadı 135 tl falan o sıkıntı değil yınede düşüncenız için teşekkür ederim haklısınız normalde daha pahalı oluyor üstrosyon dam baktı rahım duvarı kalınlaşmiş ya gebelık vardır yada adetınıze yakındır ondan öyledir ama 100/99. Hamilesınız dedi insallha vardır şüan sonuçları beklıyorum hangısı hayırlıysa rabbım onu nasıl etsin inşallah 🤲

Özele geldim çok bişey tutmadı 135 tl falan o sıkıntı değil yınede düşüncenız için teşekkür ederim haklısınız normalde daha pahalı oluyor üstrosyon dam baktı rahım duvarı kalınlaşmiş ya gebelık vardır yada adetınıze yakındır ondan öyledir ama 100/99. Hamilesınız dedi insallha vardır şüan sonuçları beklıyorum hangısı hayırlıysa rabbım onu nasıl etsin inşallah 🤲
Hadi inşallah hayırlı haberler olsun ♥️ Kan verdiniz değil mi zaten her şey kan verince çıkar ortaya

Merhaba arkadaşlar burada yeniyim. Bu benim ilk konum. Daha önce açılmış başlıklar var ama yine de sormadan edemeyeceğim. Reglin 2. Günü beta değerim 75,85 çıktı. Çok düşük bir değer diye çok korktum. Önceden kimyasal gebelik geçirdiğim için yine aynısı olabileceğini düşündüm doktorum 1 hafta sonra gel bakalım dedi. 1 hafta geçti gitmedim. Tam 10 gün oldu. Kimyasal gebelik olsaydı ağrım lekelerim olurdu ama yok. Dış gebelik mi boş gebelik mi çok korkuyorum kan vermek istemiyorum psikolojim çok bozuk ne olur başına gelip normal gebelik geçiren var mı. Dış gebelikte ne zaman lekeleriniz başladı?
Benim de ilk hamileligimde adete 1 gün kala 10 çıkmıştı adetin 2. Günü 67 mi ne çıkmıştı

Özele geldim çok bişey tutmadı 135 tl falan o sıkıntı değil yınede düşüncenız için teşekkür ederim haklısınız normalde daha pahalı oluyor üstrosyon dam baktı rahım duvarı kalınlaşmiş ya gebelık vardır yada adetınıze yakındır ondan öyledir ama 100/90. Hamilesınız dedi insallha vardır şüan sonuçları beklıyorum hangısı hayırlıysa rabbım onu nasıl etsin inşallah 🤲
Hadi inşallah hayırlı haberler olsun ♥️ Kan verdiniz değil mi zaten her şey kan verince çıkar ortaya
Evet kan verdim sonuçlarını bekliyorum hayırlısı bakalım

Kan sonucu böyle çıktı ne dicemı bilemıyorum tek anlamadığım iki idrar testın de farklı aralıklarla iki defa pozitif cikması ve belirtılerım ama işte yokmuş yapcak bişey yok nasıp

Eklentiler

• 5A68AB16-6D58-4704-A533-86C50E4A1046.webp
    5A68AB16-6D58-4704-A533-86C50E4A1046.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 75
Back
X