75,85 Beta hgc

Evet kimyasal yaşamıssınız. Değer yükselmiş ve sıfırlanmış. Üzülmeyin ben kimyasaldan hemen sonraki ay hamile kaldım Bu demek oluyor ki gebetik bozukluğu olan embriyoyu rahminiz kabul etmiyor saglikli bebek dogurma olasiliginiz oldukca yuksek Bir sonraki aya inşallah hic uzulmeyin
Kan sonucu böyle çıktı ne dicemı bilemıyorum tek anlamadığım iki idrar testın de farklı aralıklarla iki defa pozitif cikması ve belirtılerım ama işte yokmuş yapcak bişey yok nasıp

Kimyasal gebelık nasıl oluyor peki yanı ben çok umutluydum doktor bile yanı sonuç şaşirtı bütün belirtılerım herşeyım hamile bi bayan gibiydı yanı nasıp demek kı insallha sonum sizinkı gibi sonrası gebelık olur inşallah kimyasalda siz nasıldınız peki belirtı vesayre

Kimyasal gebelikte döllenme oluyor. Kanda beta hgc artıyor fakat genetik bozukluk olduğu için rahim döllenen yumurtayı kabul etmiyor ve kese oluşumu olmadan vücuttan atıyor. Hormonal olarak ufak tefek belirti yaşamanız normal. İdrarda ve kanda pozitif gebelik çıkması da. Düşük bile saymıyor doktorlar kimyasalı. Düşük keseli bebeğin gitmesidir. Kimyasal ise döllenen bozuk yumurtanın atılması. Yani üzülmeyin vücudunuzda her şey aslında normal. Bu ay kanamanızın tam olarak başladığı gün adet gününüz olacak. Sonraki aya kadar ikinci adeti görmeniz 40 günü bulabilir endişelenmeyin çocuk yapmak için engel yok yumurtlama gününüz ise her zaman kimyasaldan önceki yumurtlama günü kabul edilir. Yani adet takviminiz değişse bile önceki yumurtlama günlerine dikkat edeceksiniz her ihtimale karşı sağlıkla kalın. Sonraki ay gebelik mümkün!

Şimdi anladım açıklamanız için çok teşekkür ederim çok saolun vardır bunda da bir hayır nasıp

Merhaba
16 Ocak son adet tarihim 29 gün sonra regl olmam gerekiyordu yani 13 Şubat falan regl olmadım 5gün geçtikten sonra yani 16 Şubatta idrar testim pozitifti 20 şubatta bthcg 77 çıktı 23 şubatta tekrar kan verdim 106 çıktı. Sanki çok yavaş ilerliyor böyle olan var mı acaba bi lekelenme falan olmadı bu durumu yaşayan var mı

Verdiğiniz yer ve verdiğiniz saat aynı mı değerin 154 olması gerekiyor

Verdiğiniz yer ve verdiğiniz saat aynı mı değerin 154 olması gerekiyor
İlk verdiğim yer hastane ikincisi Sağlık ocagıydı ama ikisini de ortalama aynı saatlerde verdim üçüncü güne göre 250 falan olması gerekiyor diye düşündüm şok oldum 106 dediğinde. Pazartesi yine aynı hastaneye randevu aldım ama korku kuşku içimi kemiriyor

Pardon ben 2. Gün sandım. Evet maalesef değer az yükselmiş. Ama bazen verdiğiniz hastaneye göre farklı ölçüm ihtimali de olabiliyor. Bence psikolojiniz için bekleyin. Ben son hamileliğimde bekledim sabrettim 5 haftalk oldu öyle kan vermeden direk muayeneye gittim. Eğer kanamanız vs. Olmazsa 5. Haftada muayene olun direk

İlk gittiğim doktor da 2 hafta sonra gel demişti ama işte beceremiyorum ki sabretmeyi birde geceleri adet olacakmısım gibi sancılanıyorum korkuyorum

İlk gittiğim doktor da 2 hafta sonra gel demişti ama işte beceremiyorum ki sabretmeyi birde geceleri adet olacakmısım gibi sancılanıyorum korkuyorum
Canım. Bebek gidecekse ne yaparsan yap zaten gider kalacaksa da ne yaparsan yap zaten kalır değil mi. Nasip işte. O yüzden böyle düşün boşa yıpratma kendini. Bekle sabret. Betayla falan bozma psikolojini. Sana yarardan çok zarar getirir. Bir hafta bekle bak kanaman leken var mi yok mu zaten kimyasal falanda bir kaç güne başlar kanamaların. Sonra alttan muayene ol. Eğer 5. Haftada oluşum yoksa ya da 6. Hafta kese görünmezse öyle kan ver betaya baktır. Senin için en iyisi bu olur. Ben sancının âlasını yaşadım ama hamileydim mesela. Sayfamda bir yazı var istersen okuyabilirsin. Umutsuzluğa yer yok diye. Şimdi sakinleş ve sabret lütfen senin iyiliğin için en iyisi inan bana bu

Çok teşekkür ediyorum yazıların için. Evet betaya çok kafa yordum umarım hayırlıysa sağlıkla gelir

Bugün kanamam oldu acile gittim daha sonuç bekliyorum ama sanırım kimyasal gebelik yaşadım Suan adet olacakmışım gibi kıvranıyorum sancıdan. Ağlamaktan helak oldum ne zor şeyler bunlar

Bugün kanamam oldu acile gittim daha sonuç bekliyorum ama sanırım kimyasal gebelik yaşadım Suan adet olacakmışım gibi kıvranıyorum sancıdan. Ağlamaktan helak oldum ne zor şeyler bunlar
Hiç üzmeyin kendinizi. Normal şeyler bunlar her kadın yaşıyor bunları. Büyük ihtimal kimyasal oldunuz. Umarım sonraki aya hayırlısı nasip olur. Sonraki aya hemen hamile kalabilirsiniz benim gibi

Hiç üzmeyin kendinizi. Normal şeyler bunlar her kadın yaşıyor bunları. Büyük ihtimal kimyasal oldunuz. Umarım sonraki aya hayırlısı nasip olur. Sonraki aya hemen hamile kalabilirsiniz benim gibi
Allahım her şeyin hayırlısını versin çok üzüldüm çok ağladım ama hersey biz insanoğlu için umarım her şey gönlümüzce olur

Allahım her şeyin hayırlısını versin çok üzüldüm çok ağladım ama hersey biz insanoğlu için umarım her şey gönlümüzce olur
Üzülmeyin. Hamile kalabiliyorsunuz. Siz aslında genetik bozukluğu olan bir hücreyi attınız. Yani rahminiz genetik bozukluğu kabul etmiyor. Sağlıklı çalışıyor. İnşallah Rabbim gönlünüzden geçenin en güzelini nasip eder. Sonraki ay veya bir ondan sonraki ay hamile kalırsanız yazın olur mu Heyecanla bekliyor olacağım! Sakın ara koymayın. Hemen ilk aydan başlayın denemeye. İlk ay olmasa da ikinci ay ben kesin gözüyle bakıyorum inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…