75,85 Beta hgc

suskunkisi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2023
931
684
33
25
Merhaba arkadaşlar burada yeniyim. Bu benim ilk konum. Daha önce açılmış başlıklar var ama yine de sormadan edemeyeceğim. Reglin 2. Günü beta değerim 75,85 çıktı. Çok düşük bir değer diye çok korktum. Önceden kimyasal gebelik geçirdiğim için yine aynısı olabileceğini düşündüm doktorum 1 hafta sonra gel bakalım dedi. 1 hafta geçti gitmedim. Tam 10 gün oldu. Kimyasal gebelik olsaydı ağrım lekelerim olurdu ama yok. Dış gebelik mi boş gebelik mi çok korkuyorum kan vermek istemiyorum psikolojim çok bozuk ne olur başına gelip normal gebelik geçiren var mı. Dış gebelikte ne zaman lekeleriniz başladı?

Neden bir hafta sonra çağırmış ki iki gün sonra tekrar kan verip artışa bakılması gerekirdi

Kan testi verip beta değerinize baktırabilirsiniz doktora da gidin. Neden hemen dış gebeliğe yoruyorsunuz ki yapmayın. Dış gebelikse de kendiliğinden düşmeyecek biliyorsunuz ki doktorun bakması müdahale etmesi gerekecek burdan kimse size yardım edemez. Geç döllenme olabilir ki düşük bi değerde değil ayrıca.

Çok korkuyorum yine aynı şeyleri yaşamak istemiyorum 2 kimyasaldan sonra artık doktora gidecek kan verecek psikolojim kalmadı 2 yıldır çocuk istiyoruz

Çok korkuyorum yine aynı şeyleri yaşamak istemiyorum 2 kimyasaldan sonra artık doktora gidecek kan verecek psikolojim kalmadı 2 yıldır çocuk istiyoruz
Önce bi yüzünüzü yıkayın derin bi nefes alın sakin olun. Sizi gerçekten anlıyorum. Ben de bi düşük bir dış gebelik geçirdim. İkisi de kimyasaldan çok kötü şeyler inanın hele dış gebelik. Ben ikisinde de kendimden daha kötü durumda olan kişileri düşünerek sakin kaldım vardır bir hayır dedim. Tek tüpümde alınmış olmasına rağmen dış gebeliğimden sonra korunmayı bıraktığım ay hamile kaldım. Şu an hamileyim 7. aydayız. Hamile olduğumu öğrendiğimde ben de korkmuştum hatta doktora giderken yine dış gebelik olacak diye yüreğim ağzımdaydı ama hep soğukkanlı sakin davranmaya çalıştım ve bu çok etkili oldu. Sakin olmalısınız. Eğer bu zamana kadar olmadıysa inanın kesinlikle hayırlı olan olmuştur. Çocuğuyla sınanan insanlar var. Özel gereksinimli olanlar, down sendromlu başka sendromlu olanlar veya gebeliğinin daha ilerleyen safhalarında kaybedenler. Doğduktan sonra kaybedenler. Siz sadece hormon değerinizden hamileyim diye düşünüp olmamışsınız iki kez. Soğukkanlı olun yarın gidip kan verin beta değerinize bakın sonrada doktora gidin bence sağlıklı ilerlemiştir eğer lekelenme veya ağrınız yoksa. Olumsuzu düşünmeyin lütfen.

Yorumunuz için çok teşekkür ederim. Gerçekten bir desteğe ihtiyacım vardı. Allah razı olsun

Hayır korkmayin yeni oldugu icin degeriniz dusuk tekrarlayin testi artisina bakın

Yorumunuz için çok teşekkür ederim. Gerçekten bir desteğe ihtiyacım vardı. Allah razı olsun
Yanınızda olsam saatlerce konuşabilirim sizi çok iyi anlıyorum. Hayatım boyunca soğukkanlı biri olarak tanındım sanki bişeyleri dert etmiyormuş gibi ama içim içimi yemiştir hep kendimi telkin ederek yansıtmamışımdır bu konuda başarılıyım sanırım. Stresli olmanız kaygı duymanız çok normal ben şu anda da çok kaygılıyım bebek az hareket etmese yüreğim ağzıma geliyor ama sakin kalıyorum bi sebebi vardır diyorum belirtilerimi takip ediyorum kanamam ağrım yok diyorum. Siz de öyle yapın. Eminim şu an boşuna kendinizi yıpratıyorsunuz sağlıklı bi gebeliğiniz var.

Umarım bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız. Rabbim size bağışlasın inşallah İnşallah öyledir yarını korkarak bekliyor olacağım Umarım size güzel haberler vermek nasip olur

Umarım bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız. Rabbim size bağışlasın inşallah İnşallah öyledir yarını korkarak bekliyor olacağım Umarım size güzel haberler vermek nasip olur
Bekliyorum mutlaka yazın. Dua ederim ben de korkmayın. O korkuları biliyorum gözlerim doluyor hatırladıkça ama inşallah güzel haberler alacaksınız

Merhaba canım lekelerin yoksa hayırlı olsun daha çok yeni dikkatli olman gerekiyor

Bekliyorum mutlaka yazın. Dua ederim ben de korkmayın. O korkuları biliyorum gözlerim doluyor hatırladıkça ama inşallah güzel haberler alacaks

Bekliyorum mutlaka yazın. Dua ederim ben de korkmayın. O korkuları biliyorum gözlerim doluyor hatırladıkça ama inşallah güzel haberler alacaksınız
Merhaba Bugün kesem görüldü geç döllenme dedi. Kan tahliline gerek olmadığını söyledi çok mutluyum yorumunuz için tesekkurler

Değeri görünce pek umutlu bakmadı zaten. 1 hafta içinde düşer gözüyle baktı.
aşkım değerin kötü değil ki, benim kuzenim 6,5 le öğrendi ve adeti 2 gün gecikmişti.
şimdi kızını aldı kucağına kendini üzme boş yere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…