• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

...

zeytinagaci

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2013
15.807
18.335
248
Ben 24, eşim 29 yaşında.
Aynı memleketteniz. Ailelerimizden 1 saat uzakta bi şehirde yaşıyoruz.
9 yıldır tanışıyoruz, neredeyse 3 senedir de evliyiz.
sürekli iş ve askerlik sebebiyle ayrı olduğumuz için eşim askerden döndüğünde "sensiz kalmam artık, nereye gidersem gideyim sen yanımda olacaksın" dedi.

Eşim 3 hafta önce askerden geldi (uzun dönem)
Geldiğinin ertesi günü hadi memlekete gidelim dedi. (evcil hayvanlarımız benim babamlardaydı, onları alacaktık) öğlen gittik akşam döndük, eşim de erkek kardeşiyle görüştü.
2 gün sonra babama ayıp oldu, onu göremedim dedi. tekrar gitti memlekete. akşam saati gitti gecenin 2 sinde geri döndü eve geldi.
1 hafta sonra bayram sebebiyle YİNE memlekete gittik, 3 gün kaldık, annesi, babası, kardeşi, akrabalarıyla görüştü.

bu haftasonu böyle bir planımız yokken "babama gidip bizim evdeki kullanılmayan eşyaları götürelim hem de evini biraz temizleyelim mi" dedi (babası yalnız yaşıyor ve biraz rahatsız)
tamam dedim, ben işten 5 te çıkıyorum, 6 da gidelim diye anlaştık.
eşim sonra ben öğleden sonra 2 deki trenle gitsem sen de 6 da gelsen olur mu? ben önceden gider biraz ortalığı toparlarım dedi.
tamam dedim.
gidince aradı, babamın evinde bi misafiri var, burada kalamayız. istersen gel senin annenlere gidelim ya da yarın sabah gel ya da hiç gelme sen bilirsin dedi.

ben de annemlere gitmek istemediğimi, zaten pazartesi günü onların bize geleceklerini (hastaneye yatacak annem bizim olduğumuz şehirde), babasının evinde biri varsa zaten temizlik yapamayacağımızı söyledim.
eşim de tamam dedi, orada kalacakmış bu gece.

sizce 3 haftada 4 kere memlekete gitmesi normal mi?
komşu kapısı gibi zırt pırt gidiyor?

seni kim çağırdı dedim, nereden çıkarıyorsun? her şeyin altında bir şey arıyorsun dedi.
bu gidişlerimiz maddi açıdan bizi çok zorluyor.
eşim 2 seneye yakın zamandır zaten çalışmıyor.
kpss ye hazırlanıyor diye hemen işe de başlamadı, durmadan yollara para veriyoruz. ve anlamsız yere?

neden gitti neden döndü belli değil??
bu defa neden gitti mesela?
daha 1 hafta oldu babasını göreli?

kızsam bağırsam kötü olmak istemiyorum.
ama hareketlerine anlam veremiyorum.
en son adamı eve bağlama büyüsü yaptırcam :52:
güldüğüme bakmayın sinirliyim çok!
yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar?

Belkide babasi yalniz diye merak ettigi icin gidiyordur , Maddi acida sizi zorluyorsa bunu konusarak anlatin esinize ..

Belkide babasi yalniz diye merak ettigi icin gidiyordur , Maddi acida sizi zorluyorsa bunu konusarak anlatin esinize ..

babası 22 senedir yalnız..
eskiden böyle merak etmiyordu.. beni de bu düşündürüyor. gidip onun yanında oturmuyor ki. erkek kardeşiyle dışarılardadır şu an bence.
bir de son paramızı gözünün önünde bankadan çekip verdim. biliyor paramızın olmadığını.
kemerleri sıkalım dedikçe yollara harcıyoruz.. :44:

Yaşlı ve yalniz yasayan bir baba üstelik rahatsiz. Ne mutlu size ki bi erkek olarak babasiyla ilgilenmeye calisiyor onu gormek istiyor. Maddiyatimiz yolda harcaniyor diyorsunuz. O baba sizin esinizi buyutup bu yaslara getiren e kadar neler harcamistir neler maddi nanevi. Bi de esiniz alip basini yalniz gitmiyor ki size de teklif ediyor beraber gidelim diye

babasi yalniz ve rahatsizmis. ne yapsın adam pislik icinde bogulsun mu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yaşlı ve yalniz yasayan bir baba üstelik rahatsiz. Ne mutlu size ki bi erkek olarak babasiyla ilgilenmeye calisiyor onu gormek istiyor. Maddiyatimiz yolda harcaniyor diyorsunuz. O baba sizin esinizi buyutup bu yaslara getiren e kadar neler harcamistir neler maddi nanevi. Bi de esiniz alip basini yalniz gitmiyor ki size de teklif ediyor beraber gidelim diye

eşimin babası rahatsız dedim de her gün alkol kullandığı için evini çekip çeviremiyor. öyle bi rahatsızlık.
bi de eşim 8 yaşındayken anne babası ayrılıp eşimin babaanneye bırakmışlar.
yani babası eşimi büyütmemiş. :26:

babasi yalniz ve rahatsizmis. ne yapsın adam pislik icinde bogulsun mu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

babası geçici süre sizde mi kalsa acaba?

babası 55 yaşında.
alkol bağımlısı olması dışında sağlık problemi yok. çalışıyor. asla gelmez. bizim evlendiğimizden bile neredeyse 6 ay sonra haberi oldu. babasını severim bize gelse de hayır demem.
benim annem yatalak ve ağır hasta ama ben bir evim bir eşim var diye her boşlukta aklım onlarda olsa da onların evine koşturmuyorum. sorumluluklarım var diye ev-iş-eş-aile dengesi kurmaya çalışıyorum. sonuç: boş evi bekliyorum şu an.

ilk baş işe başlasın
sonra kendı parasıyla ne yapıyorsa yapsın bence :ssz:

benim de öyle diyesim geliyor bazen.
evliliğimizin başından beri para muhabbeti yapmadık. hep borç ödediğimizden kazandığımızı ortaya koyduk, kalanıyla geçindik. eşim de duyarlıydı bu mevzuda ama ikide bir memlekete gitmeler benim gözüme batmaya başladı açıkçası. otobüse atlasak 1 saat sonra sahildeyiz ama 1 günlüğüne gezmeye paramız yokmuş gibi davranıyor. yollara gelince var. :kkk:

Son düzenleme:
benim de öyle diyesim geliyor bazen.
evliliğimizin başından beri para muhabbeti yapmadık. hep borç ödediğimizden kazandığımızı ortaya koyduk, kalanıyla geçindik. eşim de duyarlıydı bu mevzuda ama ikide bir memlekete gitmeler benim gözüme batmaya başladı açıkçası. otobüse 1 saat sonra sahildeyiz ama 1 günlüğüne gezmeye paramız yokmuş gibi davranıyor. yollara gelince var. :kkk:
çalışşsa neyse de
haklısın gercekten. oo o lafı desen aklına geldıkçe yüzüme vuruyorsun dıye kan kusturur sana. gerçi o kadar gurur olsa bunu kendısı düşünür.

Açık açık konuş gerekirse çemkir otursun iş baksın sana yardımcı olsun ne işi var sensiz oralarda madem sensiz biyere gitmiyo

Evli ve üstelik çalışmayan adamın zırt pırt oraya buraya gitmesi insana cinnet geçirtecek türden bir şey.

e okuyunca ben de ayar oldum.hadi bir elşiniz yağda bir eliniz balda olur , babası ayyaş değil aile babası olur , eşinizin üzerinde dehşet emeği olur anlarım mevzuyu da bu şekilde anlayamam da hak da veremem. siz haklısınız. ister güzellikle ister çemkirerek anlatın derdinizi. evli adam ayağı yanmış gibi dolaşmaz ki böyle..

Paranızın olmadığını hatırlatın bence
Çalışmayana harcamak kolay gelir
Ayrıca babasıda oğlunu -oğlunun onu biraz düşündüğü kadar düşünsün zil zurna içene kadar biraz oğluna para versin ( eşin çalışmıyor die diyorum )
Zaten uzun zaman yoktun okadar asker yolu beklettin eee şimdi beni ne hakla yalnız bırakıosun demiosun ?

Bence maaşınızdan biraz kenara para atın başka bankada hesap mesela 3-5 kuruş biriktirin bugünün yarınıda var hastalık vs
Eşin bunları düşünecek kadar büyümemiş

çalışşsa neyse de
haklısın gercekten. oo o lafı desen aklına geldıkçe yüzüme vuruyorsun dıye kan kusturur sana. gerçi o kadar gurur olsa bunu kendısı düşünür.

Açık açık konuş gerekirse çemkir otursun iş baksın sana yardımcı olsun ne işi var sensiz oralarda madem sensiz biyere gitmiyo

Evli ve üstelik çalışmayan adamın zırt pırt oraya buraya gitmesi insana cinnet geçirtecek türden bir şey.

valla hanımlar ben hiç bu açıdan bakmıyordum olaya. para mevzusu neredeyse hiç geçmez aslında aramızda. hani ben diyemem yani kendi kazandığın parayla yap ne yapacaksan diye. :26: o da çok savurmaz hani kendi için bir kıyafet bile zorla alır. ama memlekete bi gidip gelmemiz en az 100 -150 tl yi buluyor, ayın sonu gelmiş zaten, bu sıkıntıda gitmesine hiç gerek yoktu !
iş için de kpss ye güzel hazırlanmış askerlik süresince. ben memurum o da öyle bi iş olursa rahat ederiz diye 1.5 ay daha bekliyorum, sınavın ertesi günü iş bakmaya başlamazsa benim cinlerim tepeme çıkar artık

ne deseniz haklısınız ayrıca babayla çmeye gidiyor olmasın habire habire oraya gidiyorsa? Siz içki içmesine karşışır mısınız ? Belki kaçış yapıyordur öyle?

Kardeşide varmış. Ne diyr babasını bahane edip gidiyoki sürekli.
Otursun ders calışsın harıl harıl.....

hem çalışmasın, hem gezsin ohhh ne aLââ :10:
otur konuş derim .. :ssz:
:ssz::ssz:

işte nasıl konuşayım onu bilemedim.
daha önce küstüm kızdım kırıldım bunlar bi süre etki ediyor sonra yine aynı.
askerden önce de gidiyodu bu kadar sık olmasa da.
burada eski konularda falan vardır belki.
annesi gel oğlum diyodu, 2 gün önce görüşmüş olsalar bile gidiyordu.

e okuyunca ben de ayar oldum.hadi bir elşiniz yağda bir eliniz balda olur , babası ayyaş değil aile babası olur , eşinizin üzerinde dehşet emeği olur anlarım mevzuyu da bu şekilde anlayamam da hak da veremem. siz haklısınız. ister güzellikle ister çemkirerek anlatın derdinizi. evli adam ayağı yanmış gibi dolaşmaz ki böyle..

:1: bu halde bile beni güldürdünüz allah da sizi güldürsün :)
babasına suç bulmuyorum. adam hiç çağırmadan gidiyor bizimki.
babası bayramda bile gelin demez.
ben eşimin erkek kardeşinin çağırmasıyla gittiğini düşünüyorum.
(erkek kardeş evli ama dışarılarda gezmeyi çok sever)

Paranızın olmadığını hatırlatın bence
Çalışmayana harcamak kolay gelir
Ayrıca babasıda oğlunu -oğlunun onu biraz düşündüğü kadar düşünsün zil zurna içene kadar biraz oğluna para versin ( eşin çalışmıyor die diyorum )
Zaten uzun zaman yoktun okadar asker yolu beklettin eee şimdi beni ne hakla yalnız bırakıosun demiosun ?

Bence maaşınızdan biraz kenara para atın başka bankada hesap mesela 3-5 kuruş biriktirin bugünün yarınıda var hastalık vs
Eşin bunları düşünecek kadar büyümemiş

bireysel emeklilik yaptım kendime, her ay da bi altın atıyorum kenara, çünkü eşime kalırsak hiç birikimimiz olmayabilir dediğiniz gibi.
babaya biz bayramda kıyafet aldık, ev eşyalarımızı halı yatak tabak çanak götürdük. askere giderken bile oğluna bişey vermedi.

Back