- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
- Konu Sahibi zeytinagaci
Ben 24, eşim 29 yaşında.
Aynı memleketteniz. Ailelerimizden 1 saat uzakta bi şehirde yaşıyoruz.
9 yıldır tanışıyoruz, neredeyse 3 senedir de evliyiz.
sürekli iş ve askerlik sebebiyle ayrı olduğumuz için eşim askerden döndüğünde "sensiz kalmam artık, nereye gidersem gideyim sen yanımda olacaksın" dedi.
Eşim 3 hafta önce askerden geldi (uzun dönem)
Geldiğinin ertesi günü hadi memlekete gidelim dedi. (evcil hayvanlarımız benim babamlardaydı, onları alacaktık) öğlen gittik akşam döndük, eşim de erkek kardeşiyle görüştü.
2 gün sonra babama ayıp oldu, onu göremedim dedi. tekrar gitti memlekete. akşam saati gitti gecenin 2 sinde geri döndü eve geldi.
1 hafta sonra bayram sebebiyle YİNE memlekete gittik, 3 gün kaldık, annesi, babası, kardeşi, akrabalarıyla görüştü.
bu haftasonu böyle bir planımız yokken "babama gidip bizim evdeki kullanılmayan eşyaları götürelim hem de evini biraz temizleyelim mi" dedi (babası yalnız yaşıyor ve biraz rahatsız)
tamam dedim, ben işten 5 te çıkıyorum, 6 da gidelim diye anlaştık.
eşim sonra ben öğleden sonra 2 deki trenle gitsem sen de 6 da gelsen olur mu? ben önceden gider biraz ortalığı toparlarım dedi.
tamam dedim.
gidince aradı, babamın evinde bi misafiri var, burada kalamayız. istersen gel senin annenlere gidelim ya da yarın sabah gel ya da hiç gelme sen bilirsin dedi.
ben de annemlere gitmek istemediğimi, zaten pazartesi günü onların bize geleceklerini (hastaneye yatacak annem bizim olduğumuz şehirde), babasının evinde biri varsa zaten temizlik yapamayacağımızı söyledim.
eşim de tamam dedi, orada kalacakmış bu gece.
sizce 3 haftada 4 kere memlekete gitmesi normal mi?
komşu kapısı gibi zırt pırt gidiyor?
seni kim çağırdı dedim, nereden çıkarıyorsun? her şeyin altında bir şey arıyorsun dedi.
bu gidişlerimiz maddi açıdan bizi çok zorluyor.
eşim 2 seneye yakın zamandır zaten çalışmıyor.
kpss ye hazırlanıyor diye hemen işe de başlamadı, durmadan yollara para veriyoruz. ve anlamsız yere?
neden gitti neden döndü belli değil??
bu defa neden gitti mesela?
daha 1 hafta oldu babasını göreli?
kızsam bağırsam kötü olmak istemiyorum.
ama hareketlerine anlam veremiyorum.
en son adamı eve bağlama büyüsü yaptırcam
güldüğüme bakmayın sinirliyim çok!
yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar?
Aynı memleketteniz. Ailelerimizden 1 saat uzakta bi şehirde yaşıyoruz.
9 yıldır tanışıyoruz, neredeyse 3 senedir de evliyiz.
sürekli iş ve askerlik sebebiyle ayrı olduğumuz için eşim askerden döndüğünde "sensiz kalmam artık, nereye gidersem gideyim sen yanımda olacaksın" dedi.
Eşim 3 hafta önce askerden geldi (uzun dönem)
Geldiğinin ertesi günü hadi memlekete gidelim dedi. (evcil hayvanlarımız benim babamlardaydı, onları alacaktık) öğlen gittik akşam döndük, eşim de erkek kardeşiyle görüştü.
2 gün sonra babama ayıp oldu, onu göremedim dedi. tekrar gitti memlekete. akşam saati gitti gecenin 2 sinde geri döndü eve geldi.
1 hafta sonra bayram sebebiyle YİNE memlekete gittik, 3 gün kaldık, annesi, babası, kardeşi, akrabalarıyla görüştü.
bu haftasonu böyle bir planımız yokken "babama gidip bizim evdeki kullanılmayan eşyaları götürelim hem de evini biraz temizleyelim mi" dedi (babası yalnız yaşıyor ve biraz rahatsız)
tamam dedim, ben işten 5 te çıkıyorum, 6 da gidelim diye anlaştık.
eşim sonra ben öğleden sonra 2 deki trenle gitsem sen de 6 da gelsen olur mu? ben önceden gider biraz ortalığı toparlarım dedi.
tamam dedim.
gidince aradı, babamın evinde bi misafiri var, burada kalamayız. istersen gel senin annenlere gidelim ya da yarın sabah gel ya da hiç gelme sen bilirsin dedi.
ben de annemlere gitmek istemediğimi, zaten pazartesi günü onların bize geleceklerini (hastaneye yatacak annem bizim olduğumuz şehirde), babasının evinde biri varsa zaten temizlik yapamayacağımızı söyledim.
eşim de tamam dedi, orada kalacakmış bu gece.
sizce 3 haftada 4 kere memlekete gitmesi normal mi?
komşu kapısı gibi zırt pırt gidiyor?
seni kim çağırdı dedim, nereden çıkarıyorsun? her şeyin altında bir şey arıyorsun dedi.
bu gidişlerimiz maddi açıdan bizi çok zorluyor.
eşim 2 seneye yakın zamandır zaten çalışmıyor.
kpss ye hazırlanıyor diye hemen işe de başlamadı, durmadan yollara para veriyoruz. ve anlamsız yere?
neden gitti neden döndü belli değil??
bu defa neden gitti mesela?
daha 1 hafta oldu babasını göreli?
kızsam bağırsam kötü olmak istemiyorum.
ama hareketlerine anlam veremiyorum.
en son adamı eve bağlama büyüsü yaptırcam

güldüğüme bakmayın sinirliyim çok!
yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar?