74 üncü konum hayırlı uğurlu olsun :))

Ne alakasi var sahurla kahvaltiyla .Adam krizden firsat istiyo .Yazzik cok caresiz gördum garibi .
Kahvaltidami vermiyon .Bosama sen bunu yaaa .
Bi sakinles .Kv ne inat kocana canim cicim de .Kadin kiskanclik krizinde belli .

Eşim anneci değildi hatta annesine bensiz gitmez bile ben ayda 1 kez gitmeyi kabul ettiğimde gider.
O şuan bana inat yapıyor :) benim geri adım atmamı bekliyor ama atmicam.
bana da öyle geldi
sizin inadinizi görünce vazgeçecektir.
onu da anlamaya çalışıyorum arada kalıyor ama annesi gerçekten geçimsiz bir insan ve hayal ettiği gibi bir aile tablosu göremeyeceğini kabullenmesi gerek.
hakkinizda hayırlısı olsun

Ablası konuşabilirdi ama konuşmamış :)
Konışacak kimsesi yok çünkü ailesi annesi ablalarından ibaret. Bide enişteleri.
Yok canm senin ailenden birileri konussun ben babami konusturmustum ne olur ne olmaz önlem olsun diye yarin oburgun annem gelicek demesin diye

Herkes sorun esin diyorda kavgayi kimle yaptiysan onunla hallet .Esine sen karisma diyebilirsin .Eve gelmiyecek degilde o geldiginde ben evde olmam diyebilirsin .
Bu kadar kavga edip giden kadin ne kadar süre sonra gelir ki .Gelmez heralde .
Benim kv olsa gelmezdi .

O gelir :) emin ol gelir eşimle de kavga etmezdim ama bana destek olmadı. Bana nasıl annem o benim diyebiliyosa benim karım o saygı duy demesi gerekirdi kimse annesini dövsün demedi yada kapıya atsın da demedi. Alıp konuşabilirdi anne burası bizim evimiz n olursa olsun eşimin üstüne yürümek ne demek diye.ama o bana sen abartıyosun öyle bişey olmadı ne üstüne yürümesi demeyi tercih etti üstünü kapatmaya uğraştıZ kapatmadım mevzuyu kapatmicam da. Saygı duymayı anne oğul öğrenecekler edepsizlikleri yetti artık.

Aynen göremeyecek ben o istediği aile ortamını vermeye çok çalıştım anneşsni alttan alarak. Ama olmuyor inanılmaz geçimsiz. Ve o da bunu biliyor bana inat etmesinin sebebi ben yine bir araya geleyim diye eminim. Ama kabul etmiyorum o benim isteklerime saygı duymayı öğrenecek. Koca insanım kendi kararlarımı alabilecek yaştayım kimseyle zorla görüşemem. Bu benim sağlığımı etkiliyor sonuçta o da buna saygı duymak zorunda.

Yok canm senin ailenden birileri konussun ben babami konusturmustum ne olur ne olmaz önlem olsun diye yarin oburgun annem gelicek demesin diye
Annem aradı konuşmaya çalıştı ama anneme konu benim annem değil konu jameyanın davranışı dedi ve annemin sözünü kesti durdu. Annem de yüzüne kapattı kızımı buraya getir sizin oyuncağınız değil o senin annen varsa onun da bir ailesi var kendine gel yoksa bidaha göndermem oraya demiş.
Eşim buna içerleyip bana sürekli annen getir dedi götürücem diye ısrar etti. Ordan da örnek verdim sen bu kadar basit bişeye içerlediyse bide empati yap beni düşün diye. Ben kabul etmicem kendisi kabul edecek er yada geç annesi yüzünden yuvasını dağıtacak değil. Çocuğunu haftada 1 görmeyi göze alamaz. Alırsa da ben geri adım atmam zaten.

Ne alakasi var sahurla kahvaltiyla .Adam krizden firsat istiyo .Yazzik cok caresiz gördum garibi .
Kahvaltidami vermiyon .Bosama sen bunu yaaa .
Bi sakinles .Kv ne inat kocana canim cicim de .Kadin kiskanclik krizinde belli .
Hhahaha ya ben hep hazırladım kahvaltı ama içimden gelerek. Şimdi de öyle söyledim içimden gelmeli sen böyle yaparsan sana akşam yemeğini bile koymam önüne gider annende yersin dedim ben şart koymadım rica da etmedim ki sen bana şart koyarak kabul ediyorum diyesin. Kadın deli gibi kıskanıyor evet. Ben bunu fark ettim ve inan o etrafımdayken yanlış anlamasın diye ona göre davrandım eşime. Ama bu bile yetmedi yani.

Şimdiden gelecek ramazan ayını mı düşünüyor :) senin ki yoksa kahvaltı sahur istiyorum diye belkide gelecek ramazan için annesi işaret etmiştir iftara çağırma vs dermişim yoksa hiç kahvaltı vermiyor musun

Kız adama kahvaltı hazırlamıyon mu
Yazık beee üzüldüm .

Sahurda hazırlamıyomuusn
Ama şey de aşkım bu ramazan hamıleliğime ddenk geldı yapamadım . Seneye söz her gun börek çörek yapcam de

aynen oyle ve ailede bir bebek var, huzurlu ve mutlu bir ortamda büyümeyi hak ediyor
esin sırf bu yüzden bile annesine tepki koyabilmeli
ne demek bebek arabasını ittirmek filan, ileride daha kötüleri olabilir Allah korusun.
bence kabullenecek sizi gorusturmemeyi, başka şansı yok ki zaten kabul demis galiba.
inşallah sorunsuz atlatırsınız bu süreci

Kabul dedi evet şart koydu şartlarını kabul etmiyorum diye triplerde şu aralar ama mecbur kabullenmeye başka şansı yok.

Erkeklerede uyuz oluyorum binbir jestle ilgi alakayla elin kizini aliyolar sonrada anasinin eline oyuncak ediyolar.hic evlenmesinler madem.anneniz dogru demis sizinde aileniz ananiz babaniz var sadece onun mu.boyle bi salaklik yaparsa k.bakmayin kiziyorum ondan oyle yaziyorum olan kendi yuvasina olur azcik akil versin allah bu erkeklere

Yoo kızmıyorum gerçekten bir erkek annesi yüzünden evliliğinde huzursuz oluyor ve bu olanları göze alıyorsa gerçekten salak. Benim resmen evdeki huzurumu bozdu şeytan ya o kadın bir şeytan kesinlikle. Bende istesem ona karşı doldurabilirim tatlı dille ama yapmadım bu zamana kadar.

gerginlik gerginliği ortaya çıkarıyor
başka bir şehire taşınırsanız rahatlayacağınızı düşünüyorum
gözden ırak, gönülden ırak
kadının belki huyu öyledir
büyükler her şeye karışırlar, istemediğiniz halde karışırlar
çünkü anlamazlar
abarttığınızı düşünürler
siz tepki verince de onlar da tepki koyar ve iş çığrından çıkar

yaş ilerledikçe insan daha umursamaz olur
ergenlerin takıldıkları konular bize saçma geldiği gibi bizim takıldıklarımız da büyüklere saçma geliyor
siz çileden çıkarken kadın hiçbir kötülük yapmadığını düşünüyor muhtemelen
aksi olsa sizi sorularıyla bunaltırken "annem" demez size
o şehirden uzaklaşın, siz sakinleşince işler yoluna girer inşallah
su bu kadar kaynamışken birden soğutamazsınız, siz soğuyunca da tepkiler daha yumuşak olacaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…