Tamam bunu söyliyim :) geçmiş olsun size de.Konunuzu hatırlamıyorum fakat adli tatilde de dava açılabiliyor. Misal ben.
Eşim anneci değildi hatta annesine bensiz gitmez bile ben ayda 1 kez gitmeyi kabul ettiğimde gider.Adliye tatil mi değil mi bilmiyorum ama eşinize pes. Ne demek annem bu eve gelecek. Dün ki konunuza da yorum yaptığım gibi bırakın o eve gelmeyi torununun yanında gelinin üstüne yürüyen bir kv bence torunu görmeyi bile haketmiyor. Eşiniz hep anneci mi acaba ?
Ben çok kararlıyım mutsuz olduğum yerde benim kimse tutamaz.tatil zamanları olması lazım evet.
75. de de bu kararlılığınızı görmek isterim, zira eşinize söylediklerinizde haklısınız
Bu büyük bir karar biraz ikiniz de inat yapmışsınız gibi geldi bana. İyi düşünün bence.Eşim anneci değildi hatta annesine bensiz gitmez bile ben ayda 1 kez gitmeyi kabul ettiğimde gider.
O şuan bana inat yapıyor :) benim geri adım atmamı bekliyor ama atmicam.
Hayırlı uğurlu olsun hem 74. Konun hem boşanmanbana özel laf sokmalı konu
Haklı olduğum konuda aska geri adım atmam. İnatsa inat bana bu şekilde psikolojik baskı yapamaz. Görüşmek istemiyorum kadar basit birşey olamaz bu konuda bana emrivaki yapamaz.Bu büyük bir karar biraz ikiniz de inat yapmışsınız gibi geldi bana. İyi düşünün bence.
Kendi seçimi ben kararlıyım ve haklıyım da.Evet adliye tatil. Konunuzu okudum. Bence haklısınız. Ama boşanma için bişey diyemem. İyi düşünün . Kayınvalideye istediğini vermeyin. Ama görüşmeyin. Eşiniz umarım ikna olur
Görüşme konusunda geri adım atma ama inat ediyorsa üstüne gitme. Politik davran. Kötüleme sen kötiledikçe ters tepki verip daha çok inatlaşmasın . Sessiz kal . Zaten hemen görüşelim falan demez. O da farkında annesinin hatalı olduğunun.Eşim anneci değildi hatta annesine bensiz gitmez bile ben ayda 1 kez gitmeyi kabul ettiğimde gider.
O şuan bana inat yapıyor :) benim geri adım atmamı bekliyor ama atmicam.
Umarim orta yolu bulursunuzHaklı olduğum konuda aska geri adım atmam. İnatsa inat bana bu şekilde psikolojik baskı yapamaz. Görüşmek istemiyorum kadar basit birşey olamaz bu konuda bana emrivaki yapamaz.
Hala bana neden beni düşünüp alttan almadın diyor ben 5 senedir alttan alıyorum seni düşünerek dediğimde lafımı kesip başka birşey konuşuyor.
Evet ağzından kaçırdı annem haksız dedi. Ama sen alttan alıcaktın diye ısrar ediyor. Edepsizliğine karşı susamam artık dedim bende.Görüşme konusunda geri adım atma ama inat ediyorsa üstüne gitme. Politik davran. Kötüleme sen kötiledikçe ters tepki verip daha çok inatlaşmasın . Sessiz kal . Zaten hemen görüşelim falan demez. O da farkında annesinin hatalı olduğunun.
Hayırlısı olsun kendimi yormicam değmez çünkü.Umarim orta yolu bulursunuz
E sen beni neden bu kadar zaman düşünmedin deseydiniz. Rabbena hep bana ne güzel dünya. Sizi bu raddeye getiren eşiniz zaten. Annesine bir şekilde set çekebilirdi. Aman canım idare et nereye kadar. Büyükse de büyüklüğünü bilecek. Çılgın danalar gibi etrafa saldirmayacak çok ayıp. Siz sanki ağaç kovuğundan mı çıkıp geldiniz? Sizin anneniz üstüne yürüse kendisi alttan alır mıymış? Sinirlendim gece gece.Haklı olduğum konuda aska geri adım atmam. İnatsa inat bana bu şekilde psikolojik baskı yapamaz. Görüşmek istemiyorum kadar basit birşey olamaz bu konuda bana emrivaki yapamaz.
Hala bana neden beni düşünüp alttan almadın diyor ben 5 senedir alttan alıyorum seni düşünerek dediğimde lafımı kesip başka birşey konuşuyor.
Hayırlı uğurlu olsun hem 74. Konun hem boşanmanbana özel laf sokmalı konu