Bebek İkinci El 74 cm/ 9 ay kız bebek- sonbahar/ kış

canım ev patikleri 5.resimdeki takım ve lcw ceket bunları almak istiyorum başka eşyaların varsa onlarada bakayım.semamehmet@hotmail.com

Özelden mesajla, maille ve konu altına yazan arkadaşlar. Bazı ortak istenenler olduğu için ilk sorandan başlayarak sıraya koydum sırayla netleştikçe sizlere geri dönüş yapacağım. Gecikme için özür diliyorum iş yeri çok yoğun olduğundan 2 gündür yorgunluktan hiç ilgilenemeden uyuya kaldım. Yarın hepsini netleştirip pazartesi kargoları yollayacağım. Herkese iyi haftasonları...

Özelden mesajla, maille ve konu altına yazan arkadaşlar. Bazı ortak istenenler olduğu için ilk sorandan başlayarak sıraya koydum sırayla netleştikçe sizlere geri dönüş yapacağım. Gecikme için özür diliyorum iş yeri çok yoğun olduğundan 2 gündür yorgunluktan hiç ilgilenemeden uyuya kaldım. Yarın hepsini netleştirip pazartesi kargoları yollayacağım. Herkese iyi haftasonları...

haber bekliyorum sizden:16:

Canim hala donmedin benim istediklerime HM hirkayida eklermisin
cevap bekliyorum

Biz sizinle şartlarda anlaşamadık ki! Ben size şartlarımı anlatamıyorum. İstediğiniz şekilde ürünleri vermem burda satış yaptığım herkese haksızlık olur. O kadar indirimden sonra satmam hayrına veririm, başım ağrımaz. İyi günler dilerim...

Sizden cvp gelmedi ben anlasamadigimizi dusunmemistim. Sanirim siz 45 dediniz ben 40 dedim
bu kadar pazarlik olur cok abarttigimi dusunmuyorum tamam hm hikayida koyun 50 tl sizin dediginiz gibi
olsun bugun halledelim artik.

5 Eki Görüntüle 971943 H&M- pembe kot- 5 tl
6 Eki Görüntüle 971944 H&M- fitilli kadife astarlı- 8 tl
7 Eki Görüntüle 971945 KANZ- astarlı- 10 tl
8 Eki Görüntüle 971946 BENETTON- tayt- 10 tl
9 Eki Görüntüle 971948 KANZ- astarlı- 10 tl

1 Eki Görüntüle 971956 KANZ- penye- 10 tl
4 Eki Görüntüle 971958 GAP- polar 2 li takım- 30 tl
5 Eki Görüntüle 971964 2 li takım- penye- 10 tl
6 Eki Görüntüle 971965 LCW- ceket- 5 tl

2 Eki Görüntüle 971993 ŞİRİNLER- penye- 5 tl
5 Eki Görüntüle 971996 KANZ- triko bolero- 10 tl

1 Eki Görüntüle 972016 FUNNY BABY- ev patiği- 3 tl
2 Eki Görüntüle 972017 Yurt Dışı- ev patiği- 5 tl
3 Eki Görüntüle 972021 PUMA- patik- 20 numara- 20 tl
5 Eki Görüntüle 972022 PEDİPED- rugan patik- 6/12 ay- 20 tl

Elimde kalanlar, saygılar, sevgiler...

Ozelinize yaziyorum buraya yaziyorum bana donmuyosunuz anlayamadim
bugunde baktim benim istedigim bazi urunler satildi diyorbunlari ilk isteyen bendim!!
Ama ben yine iyi niyetimi bozmuyorum ve bana ayirdiginiz icin satildi
yazdiginizi dusunuyorum cunku burada bircok arkadas dakikalara bile bakiyor
kimin daha once istedigini anlamak icin. Sizinde oyle oldugunuzu umut ediyorumve biran
once benimle iletisime gecmenizi bekliyorum....
Sevgiler

$image.jpg $image.jpg $image.jpg

Esracım selamlar. Ev patiğinin numarasını öğrendikten sonra bu üçünü almak istiyorum. Numara uymazsa diğer ikisini alıcam. Görüşmek üzere..

Bunlar tam bize gore!!! Bir numaradaki kanz kot satilmadiysa
birde adidas patikleri cok beyendim pumalarda cok guzel bunlar satilmadiysa bana donermisiniz
lutfeennnn

Back