• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

:(

sadems

Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2014
48
1
18
Yüzumde yanaklara dogru tuyler var cok siyah degl ama rahatsiz ediyo beni ne yapmaliyim

çok siyah değilse hiç ellemeseniz daha iyi olur sanırım bendede var ama çok incelememeye çalışıyorum.zaten çok inceleyince her yerde bir kusur çıkıyor mutlaka.

Yüzumde yanaklara dogru tuyler var cok siyah degl ama rahatsiz ediyo beni ne yapmaliyim

bence hiç müdahale etmeyin önce cildiyeye gidin ondan yardım alın. kesin çözüm yok ise doktora danışın ve sakıncası yoksa lazer yaptırın. nacizane fikrim. umarım kurtulursunuz

bencede lazer yaptır zamanla kesinlikle geçmez ki ama çok belli değilsede dokundurma deriim

yüze lazer yaptırmayın diyorlardı bilmiyorum ben de hiç yaptırmadım. ama ayda bir ağdayla alıyorum siyah benimkiler

Geçmez. Ya aldır ya da lazere git. Ben veet ağda bantları kullanıyorum.
Küçük küçük kesiyorum. ufak ufak uyguluyorum yüzüme.
Burada dikkat edilmesi gereken, ağda bantını çeker çekmez bepanthene krem sürmek gerektiğidir.
Yoksa sivilce yapar.
Ama bu durumu riskli bulursan git lazere. O da olmaz dersen öyle kalacak mecbur.
İple aldıran da var ama onda sakal gibi çıkıyor tüyler.

çok siyah değilse hiç ellemeseniz daha iyi olur sanırım bendede var ama çok incelememeye çalışıyorum.zaten çok inceleyince her yerde bir kusur çıkıyor mutlaka.

Geçmez. Ya aldır ya da lazere git. Ben veet ağda bantları kullanıyorum.
Küçük küçük kesiyorum. ufak ufak uyguluyorum yüzüme.
Burada dikkat edilmesi gereken, ağda bantını çeker çekmez bepanthene krem sürmek gerektiğidir.
Yoksa sivilce yapar.
Ama bu durumu riskli bulursan git lazere. O da olmaz dersen öyle kalacak mecbur.
İple aldıran da var ama onda sakal gibi çıkıyor tüyler.

Veet le alinca cikiyo mu daha yani siyah mi cikiyo yoksa sari mi

Tüyün be renkse öyle çıkıyor. Siyah olan nasıl sarıya dönüşsün ki. Öyle şeyler duyduysan da şehir efsanesidir sadece.

Back