Bu hafta pazara gelirse hemen alıp bahçeye dikeyim canımEvet canım zaten kışın açıyor,soğuğu da sever.Aldığın yere de sorabilirsin.
Şöyle de yapabilirsin,uzun sakısılara dikip istedediğin zaman kapalı balkona da alabilirsin.
Bende var bir tane
Bu da çok güzelmiş ama bayağı narin görünüyorHasekiküpesi de böyle.Bizim bahçede moru var,yoncaya benziyor yaprağı
Eki Görüntüle 2765915 Eki Görüntüle 2765916 Eki Görüntüle 2765916
Balimmm çok özür dilerim senden,ben nasıl böyle bir hata yaptımYaaa ama bu coook güzel ilk defa görüyorum bayildim
Songülcüm teesüf ederim burda benim gibi bi çiçek uzmanı dururken gidip negodan bilgi almana cok kırıldım bilmiş ol
Baharda ekilecek en dayanikli cicek meneksedir bi kere mor menekşesen de mor menekse ben diyim begonvil bakis acisina göre değişir
Güzel görünüyor balım, afiyet olsun. Bana kabak hiçbir şekilde lezzetli gelmiyor artıkFırını denedim Boncuğum
Değişik şeyler peşindeyim
Bak böyle oldu, resmini atayım.
Tadı da yağsız tuzsuz bile güzel oldu yoksa ben mi çok acıktımm
İnşallah kuzum, yakında fidesini alıp dikeyim, büyürse atarım sizeBalım bunlar harika
Sanki orkidenin burgulu ve salkım hali gibi
İnşaallah dikersen tutar da böyle güzel olurlar
Senin o çalışkan oğlunu seveyim bensonngulen Songül Balım, bizim bahçede de borazan çiçeği var. Tavsiye ederim. Çok güzel duruyor. Benim çalışkan oğlum, gölgesinde ders yapıyor.
Eki Görüntüle 2766021
Narin değil canım,çok arsız budaBu da çok güzelmiş ama bayağı narin görünüyor
Orkide evimde oldugu icin ondan eminim onu dik en iyisiBu hafta pazara gelirse hemen alıp bahçeye dikeyim canıminşallah güzel olur.
Bu da çok güzelmiş ama bayağı narin görünüyor
Balimmm çok özür dilerim senden,ben nasıl böyle bir hata yaptımsenin menekşe dediğin begonvilden ekmistim neyse ki şimdi sırada senin orkide dediğin kasimpatilardan ekeyim
İnşallah kuzum, yakında fidesini alıp dikeyim, büyürse atarım size
Balım böyle giderse evi küçültmek yerine bahçeyi büyüteceksinBu hafta pazara gelirse hemen alıp bahçeye dikeyim canıminşallah güzel olur.
Bu da çok güzelmiş ama bayağı narin görünüyor
Balimmm çok özür dilerim senden,ben nasıl böyle bir hata yaptımsenin menekşe dediğin begonvilden ekmistim neyse ki şimdi sırada senin orkide dediğin kasimpatilardan ekeyim
Güzel görünüyor balım, afiyet olsun. Bana kabak hiçbir şekilde lezzetli gelmiyor artıkgerçi mücver on numara oluyor
İnşallah kuzum, yakında fidesini alıp dikeyim, büyürse atarım size
Senin o çalışkan oğlunu seveyim benbu da güzelmiş balım listeye bir sürü çiçek ekledim sayenizde
Ben sana yeterim çiçeğimBalım böyle giderse evi küçültmek yerine bahçeyi büyüteceksin
Bende çiçekleri uzun süre dökülmeyen, yaz kış yeşil olan, birde güzel kokan çiçekleri seviyorum. Öyle bir çiçek var mı onu da bilmiyorum
Evet, çiçeklerden beklentimin fazla olduğu doğrudur
Sen gecen elime cayimi aldim yuruyorum diyince ben de bugün maden suyumu elime aldim yürüdüm@negom 6198 oldu
Üstünü tamamlarım
Benim saat sağda belki saymaz diye ben sol elimle içiyorumSen gecen elime cayimi aldim yuruyorum diyince ben de bugün maden suyumu elime aldim yürüdüm
Hoşgeldingeldim bebekben de sizi özledim ya
Tamam bundan sonra ben de sol elimleBenim saat sağda belki saymaz diye ben sol elimle içiyorum
Ha haSensiz günler geçmiyor
Sen yoktun teselliyi tatlıların kucağında aradım
Kutuya sarılıp sarılıp öpüp kokladım 'Leylamm' diye
Aramıza hasretten başka mesafeler giremezLeylam
VooovGünaydın Ballarımmmmm
Nasılız bugün? Güneş 3 gündür yüzünü gösterse de karlar tam olarak erimedi. Sabah yürüyüşlerine hasret kaldım.Ama evde yürümeye devam
Dün ki sporlarım
10.664 adım
10 dk bölgesel
Eki Görüntüle 2765770 Eki Görüntüle 2765771
Yağlar cayır cayır yanıyor o biçimOfff ne güzel bi manzara günes de bulutlarin arasindan görünüyo
Spor da cook iyi canim
Yansın yağlar20 Ocak Menüm
09:00
2 yk tulum peyniri (2 süzme peynir yerine)
Maydanoz,dereotu,tere
1 dilim tt ekmek
6 çiğ badem,1 keçiboynuzu(3 ceviz yerine)
Ara-1
1 kupa filtre kahve
2 yk tahin-pekmez (2 hurma yerine)
(Pekmezi bol ve şekersiz)
Ara-2
4 yk yoğurt+2 dilim ananas(elma yerine)
18:00
1 tabak paça çorbası (balık yerine)
Bol yeşillik (salata yerine)
*Ton balıklı salata sevmiyorum
Su hemen hemen 3 lt
6 kupa açık şekersiz çay
1 sade soda
1 kupa yeşilçay sade
Spor:
10.868 adım
16 dk bisiklet (ayarını çok sıkı yaptım)
Ha haTamam bundan sonra ben de sol elimle
Ablasi ne yapsa onu yapan gıcık kardes style
İnşallah Sudemim inşallahhhhhhhHa hacanim mekik aletim iyi ki varsın
Vooov
Sonucu çok merak ediyorum
Yağlar cayır cayır yanıyor o biçimAslı min
Yansın yağlar
Nego duymasınGünaydın kizlar güne bol toprakli bi pırasa yikayarak basladim bi saattir ugrasiyorum iflahım kesildi he
Buralari temizlyemedim bugün böyle tozlu takiliyoruz maskeleri takın
Dantelli mantelli
Sen bu kadar tatlı olmak zorunda mısınGünaydın negom cook güzeller yine
Bunlar da mi menekse yoksa neydi
Senin yetiştiğin bahçeler,Ben sana yeterim çiçeğim
Sen ne istersen olurum
Benginvil de olam
Orkide de olam
Leylak de olam
Menekşe de olam
Ortanca de olam
Hoşgeldin
Sefalar neşe,huzur getirdin
Ayy canımsınhoşbuldum sudemders çalışıyorum. ara vereyim dedim kaçtım size
napiyosunuz bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?