Günaydın negom cook güzeller yine
Yazamamışım adını tühGünaydın negom cook güzeller yine
Bunlar da mi menekse yoksa neydi
Yazamamışım adını tüh
Leylak veya erguvan deniyor canım.En sevdiğim çiçektir kendisikokusuna mest olurum.Birde hanımeli kokusuna.
Bahçemizde vardı ikiside eskiden
Yaa ne güzel denk gelmişyaaaaaa en sevdiğimiz çiçeklerin aynı olması
bizim bahçemizde de vardı negom
Bigün insallah bahceli bi evim olursa hepsinden alip ilgilencem cook hosuma gitti yaYazamamışım adını tüh
Leylak veya erguvan deniyor canım.En sevdiğim çiçektir kendisikokusuna mest olurum.Birde hanımeli kokusuna.
Bahçemizde vardı ikiside eskiden
Hepimize nasip olur İnşallahBigün insallah bahceli bi evim olursa hepsinden alip ilgilencem cook hosuma gitti yadunku nergizi hala unutmadim❤
Normalde hic merakim yoktur ama gördükce sevdim. bide benim orkide ilgilenmediğim halde habire tomurcuk verip duruyo cok duygulandim garibim kendi kendine takiliyoHepimize nasip olur İnşallah
Söğüt (salkım söğüt) ağacı istiyorum ben mutlaka bahçede,altınada çardak
Sensiz günler geçmiyorenerji_kusagi balım buralarda mısın? Baklavaları yemedin değil mi aah o baklavalar aramıza tatlı bir mesafe sokmaz değil mi günün nasıl geçti
Tamamdır Leylam, teşekkür ederim. Bugün en sevdiklerim iki yumurta, tavukHayırlı olsun civcivimgüzel günlerde kullan
Ben çok gülmüştümÇinli kız cevap vermiyordu diyordu yine parasındaydı Cengizz
Tam burada koptumnormal saat mi
Neşe kaynaklarımız
Ya ben ya beeen
Ya ben ya beeen
Muhteşemçok beğendim özendim
Süper olmuş menün
Çok güzel uygulamışsın balımşahanesin diyette de olsam ben hiç yağsız salata yemedim sen de yeme balım
Benim kapatmıyor Türk kahvesi ile mi yapıyorsun canım ? Ben espresso ile yapıyorum
Yağsız çok zor olmuştur yemesi ben hiç light ton yemiyorum normalini açıyorum ılık suda yıkıyorum süzdürüp salataya atıyorum sızma zeytinyağı da bolca tüketiyorum balım
drlar kötü birşey olma ihtimali az bile olsa olmuş gibi söyler korkuturlar insanı olumlu yorum yaptığına göre hiç korkma canımçok geçmiş olsun
Offf ne güzel bi manzara günes de bulutlarin arasindan görünüyoGünaydın Ballarımmmmm
Nasılız bugün? Güneş 3 gündür yüzünü gösterse de karlar tam olarak erimedi. Sabah yürüyüşlerine hasret kaldım.Ama evde yürümeye devam
Dün ki sporlarım
10.664 adım
10 dk bölgesel
Eki Görüntüle 2765770 Eki Görüntüle 2765771
Hava almak iyi gelir bebeğim. Hadi bir dolan da gel.Ben de bugün cikiyim da bi tur atiyim surekli evdeyim hem degisiklik olsun. Leslie yapasim da yok bi saat yuruyum de geliyim
Ya bak ne güzel,senin elinden güzel çiçek yetişirNormalde hic merakim yoktur ama gördükce sevdim. bide benim orkide ilgilenmediğim halde habire tomurcuk verip duruyo cok duygulandim garibim kendi kendine takiliyo
Dur ben bu cicekleri annemlerin bahcesine seyettiriyim aklina sokuyum bizimkilerin
Ssagolasin canim jnsallah insallah iyilesirMysonismysun canım çok geçmiş olsun
çocuklar çok çabuk yeniliyo vücudunu ve çok çabuk iyileşiyo. inşallah yavrun da çabuk eskisi gibi olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?