Bende sizi severimÇarşı karışmış Sudemim
Civciv yemeyi, ben imalatını severim
Hemen bir hesap yapayım sana yetişmek için kaç dakika yapcam7400 de bırakıyorum tamam
Yazayım canım tarifini çok kolaydı zaten,tatlı isteğimi de bastırıyordu
Ozledigimden söylüyorum balım, sitem değil. İşin gücün var biliyorum da yine de uzak kalmaBugun giremedim balımm . Bi kaç kez baktım kimsecikler yok bende giremedim. Ama daha sık gelmeye çalışırım
Ne güzel bir işle ugrasmissinMenü yazıcam da çok yoruldum bugün
Çiçek toprağı bekliyordum,bugün almış gelmiş eşim,çiçek de almış ne zamandır istediğimçiçeklerimle uğraştım,toprak saksı değiştirdim.Duş aldım,çay içiyorum şimdi.Fena da açım,akşam çok az yedim
Negoo kaç tane çiçeğin var?Şimdi çiçekleri döküldü ama menekşelerimden atayım
Uykusuz kalma benim yüzümdenHemen bir hesap yapayım sana yetişmek için kaç dakika yapcam
Beni 7400 de mi bırakayım 7.399 da mı bırakayım
Canım bende de yaşamazdı,çok çiçeğim öldü hatta.Bu sefer daha çok uğraştım vitamin aspirin falan verdim,şimdilik iyiler ama alışığım birden soladabilirler:/Negoo kaç tane çiçeğin var?
Bende çiçekler hiç yaşamadi
Galiba bakmayı bilmiyorum
Çok hediye canlı çiçek geldi ,hepsi öldü.
Belli ömürleri mı var ?
Negom not ettim tarifiChia puding
200 ml süt
3 yemek kaşığı chia tohumu
2 yemek kaşığı kakao
1 yemek kaşığı bal
1 adet muz
Yapılışı;
1 adet olgunca muzu, 2 yemek kaşığı ve 1 su bardağı sütü blenderda karıştırıyoruz. Bu karışımı kapaklı bir kaba alıp içerisine 3 yemek kaşığı chia tohumu ekliyoruz ve bir kaşık yardımıyla tamamen karışmasını sağlıyoruz. En az 4 saat buzdolabında bekletiyoruz.
Kakaosuz da yapıyordum,akşam yapıyordum ertesi gün yiyordum ben genelde.Tabi 3 kaşık chia çok olduğu için bir öğün yerine yiyordum ben.
Uyku sorun yok gece gündüz benimUykusuz kalma benim yüzümden
Bu arada bilmeyen varsa,chia sıvı içinde durdukça jelleşiyor,o yüzden puding kıvamında oluyorChia puding
200 ml süt
3 yemek kaşığı chia tohumu
2 yemek kaşığı kakao
1 yemek kaşığı bal
1 adet muz
Yapılışı;
1 adet olgunca muzu, 2 yemek kaşığı ve 1 su bardağı sütü blenderda karıştırıyoruz. Bu karışımı kapaklı bir kaba alıp içerisine 3 yemek kaşığı chia tohumu ekliyoruz ve bir kaşık yardımıyla tamamen karışmasını sağlıyoruz. En az 4 saat buzdolabında bekletiyoruz.
Kakaosuz da yapıyordum,akşam yapıyordum ertesi gün yiyordum ben genelde.Tabi 3 kaşık chia çok olduğu için bir öğün yerine yiyordum ben.
Senin günaydın çiçekleriCanım bende de yaşamazdı,çok çiçeğim öldü hatta.Bu sefer daha çok uğraştım vitamin aspirin falan verdim,şimdilik iyiler ama alışığım birden soladabilirler:/
14 çiçeğim var.4 ü büyük çiçek
Canım bal olmasada olur,zaten muzun tadı yetiyor bence.Negom not ettim tarifi
Chia yı blende etmiyoruz diye anladım.
Sabaha kadar emiyor galiba meyveyi sütü yumşuyor.
Sadece balin kalorisi kafamı karıştırdı
Anladım kalorisi yüksek zaten bayaCanım bal olmasada olur,zaten muzun tadı yetiyor bence.
Netten kopyaladım tarifi,ben balsız yapıyordum ve evet bazen blendırda chiayı da çekiyordum ama şart değil zaten jelleşiyor durdukça
Ben çocukken bizim büyük bir yemek masamız vardı, biz yer sofrasında yemek yerdik, masanın uzeri fulll menekseydiŞimdi çiçekleri döküldü ama menekşelerimden atayım
Gece gece sizin dilleriniz ne der böyleBende sizi severim
Dondurma hiç aramam dolapta durur öyle bakmam pek yüzüne
Bana trileçe , sufle olacak
Annem sağlık ocağından verilen doğum kontrol haplarını menekşelerin dibine koyardı birer tane, acayip coşturuyorNegoo kaç tane çiçeğin var?
Bende çiçekler hiç yaşamadi
Galiba bakmayı bilmiyorum
Çok hediye canlı çiçek geldi ,hepsi öldü.
Belli ömürleri mı var ?
Benimki de normalde öyleydi hunharca yiyip yiyip niye kilo veremiyorum ben ya diye geziniyodusen yediklerimi ayarla diyodu ama uymuyodu bakti olmucak basladi benimle tamam teslim oluyorum dedi ben de acısını cikariyorum
Ayy songulum öyle tatli tatli cay iciyorum hic kalkasim yok ya
Yapamadim canim yabide bas agrim var yine nedense. Biktim su agridan
Ooo biri dondurma mi dedi. Dondurma kirmizi cizgimdir hatta gecen sene kilo verirken cuma kacamaklarimda hep dondurma yerdim. Yemek verme ama dondurma ve kahveden mahrum etme sesim cikmaz oyle bi asksongül enerci ve hayrisim bilir
Al iste bi tane daha ortak noktamizben de yaz kis yerim her türlü gider bide kucukken bademciklerin alindi rahatim
Acaba ikiz falan miyiz senlen hastanede mi karıştık
Saglikli olan hemen hemen hicbi seyi begenerek yemiyorum yawBen spor yapıp geldim canım, çok iyi geldi
Benim eşim de adapte olamadı bu sefer
Kaynanaya hemen laf, gerçi seninki hakediyordu.
Allah var benimki ne olsa yer ama yemeyi de çok sever, elim de lezzetlidir ayıptır söylemesi,temizlikten anlamam ama çeşit çeşit yemek yaparım, zaten bu kilolar boşuna gelmiyor
Kaç kilo canım
Ben de sevemedim, ağzımda kıyır kıyır yapıyor, kum yiyormusum gibi geliyor
Tamam yeter vurmayinBende sizi severim
Dondurma hiç aramam dolapta durur öyle bakmam pek yüzüne
Bana trileçe , sufle olacak
Canım ne kadar güzellerŞimdi çiçekleri döküldü ama menekşelerimden atayım
Ben spor yapıp geldim canım, çok iyi geldi
Benim eşim de adapte olamadı bu sefer
Kaynanaya hemen laf, gerçi seninki hakediyordu.
Allah var benimki ne olsa yer ama yemeyi de çok sever, elim de lezzetlidir ayıptır söylemesi,temizlikten anlamam ama çeşit çeşit yemek yaparım, zaten bu kilolar boşuna gelmiyor
Kaç kilo canım
Ben de sevemedim, ağzımda kıyır kıyır yapıyor, kum yiyormusum gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?