70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Bugun giremedim balımm . Bi kaç kez baktım kimsecikler yok bende giremedim. Ama daha sık gelmeye çalışırım
Ozledigimden söylüyorum balım, sitem değil. İşin gücün var biliyorum da yine de uzak kalma
Ne güzel bir işle ugrasmissin hangilerinden almış

Chia puding

200 ml süt
3 yemek kaşığı chia tohumu
2 yemek kaşığı kakao
1 yemek kaşığı bal
1 adet muz

Yapılışı;

1 adet olgunca muzu, 2 yemek kaşığı ve 1 su bardağı sütü blenderda karıştırıyoruz. Bu karışımı kapaklı bir kaba alıp içerisine 3 yemek kaşığı chia tohumu ekliyoruz ve bir kaşık yardımıyla tamamen karışmasını sağlıyoruz. En az 4 saat buzdolabında bekletiyoruz.

Kakaosuz da yapıyordum,akşam yapıyordum ertesi gün yiyordum ben genelde.Tabi 3 kaşık chia çok olduğu için bir öğün yerine yiyordum ben.

Negoo kaç tane çiçeğin var?

Bende çiçekler hiç yaşamadi

Galiba bakmayı bilmiyorum

Çok hediye canlı çiçek geldi ,hepsi öldü.

Belli ömürleri mı var ?
Canım bende de yaşamazdı,çok çiçeğim öldü hatta.Bu sefer daha çok uğraştım vitamin aspirin falan verdim,şimdilik iyiler ama alışığım birden soladabilirler:/
14 çiçeğim var.4 ü büyük çiçek

Negom not ettim tarifi
Chia yı blende etmiyoruz diye anladım.
Sabaha kadar emiyor galiba meyveyi sütü yumşuyor.
Sadece bal in kalorisi kafamı karıştırdı

Bu arada bilmeyen varsa,chia sıvı içinde durdukça jelleşiyor,o yüzden puding kıvamında oluyor

Senin günaydın çiçekleri bitince evdekiler i de at
İlham kaynağı olsun

Negom not ettim tarifi
Chia yı blende etmiyoruz diye anladım.
Sabaha kadar emiyor galiba meyveyi sütü yumşuyor.
Sadece bal in kalorisi kafamı karıştırdı
Canım bal olmasada olur,zaten muzun tadı yetiyor bence.
Netten kopyaladım tarifi,ben balsız yapıyordum ve evet bazen blendırda chiayı da çekiyordum ama şart değil zaten jelleşiyor durdukça

Canım bal olmasada olur,zaten muzun tadı yetiyor bence.
Netten kopyaladım tarifi,ben balsız yapıyordum ve evet bazen blendırda chiayı da çekiyordum ama şart değil zaten jelleşiyor durdukça
Anladım kalorisi yüksek zaten baya
Bal olmazsa kalori den baya kısılır

Şimdi çiçekleri döküldü ama menekşelerimden atayım
Ben çocukken bizim büyük bir yemek masamız vardı, biz yer sofrasında yemek yerdik, masanın uzeri fulll menekseydi
Bende sizi severim

Dondurma hiç aramam dolapta durur öyle bakmam pek yüzüne

Bana trileçe , sufle olacak
Gece gece sizin dilleriniz ne der böyle
Negoo kaç tane çiçeğin var?

Bende çiçekler hiç yaşamadi

Galiba bakmayı bilmiyorum

Çok hediye canlı çiçek geldi ,hepsi öldü.

Belli ömürleri mı var ?
Annem sağlık ocağından verilen doğum kontrol haplarını menekşelerin dibine koyardı birer tane, acayip coşturuyor

bizi kim ayirdiysa alacağı olsun civcivim. bizi nasıl ayırırlar

dondurma ve kahve kalp ben

Saglikli olan hemen hemen hicbi seyi begenerek yemiyorum yaw

benim eşim sevgiliyken de kiloluydu. sonra iyice aldı 100 ü geçmiş bı ara öyle dedi:) şimdi 86 87 civarı geziyo üç dört yıldır hayali 85 in altına inmek ama daha henüz başaramadı

ooooo en sevdiğim eli lezzetli kadın
ben de çok severim yemek yapmayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…