- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.525
- 598
Ders, eğitim ,uyku ,yemek.
Bı de seni özlemek
Anasına bak kızını al kenarına bak bezini al diye boşa dememişler
Ha ha
Dondurma nasıl geldi kız
Yaz günü olsa tamam da
Derviş bide sen çıktın bugün
Canım bize takıl fit ve formda ol
Zaten boy kilo orantin iyiydi şimdi muhteşem olacak
Benimki de normalde öyleydi hunharca yiyip yiyip niye kilo veremiyorum ben ya diye geziniyoduben de sabah kahvaltısını diyet verdim eşiminsenin diyet sayesinde benim de göbek gidiyo dedi
benim eşim iradesiz yahiç düzenli bı diyet yapıp istediği kiloya gelemedi kaç senedir
Ayy songulum öyle tatli tatli cay iciyorum hic kalkasim yok yaHaydin kızlar spora
Yapamadim canim yaCok twsekkur ederim canim sana da afiyet olsun naptin spor yapabildinmi
Ooo biri dondurma mi dedi. Dondurma kirmizi cizgimdir hatta gecen sene kilo verirken cuma kacamaklarimda hep dondurma yerdim. Yemek verme ama dondurma ve kahveden mahrum etme sesim cikmaz oyle bi askHa ha
Dondurma nasıl geldi kız
Yaz günü olsa tamam da
Derviş bide sen çıktın bugün
Canım bize takıl fit ve formda ol
Zaten boy kilo orantin iyiydi şimdi muhteşem olacak
Al iste bi tane daha ortak noktamizteşekkür ederim canım inşallah
ben en çok kışın dondurma yerimkışın ayrı güzel oluyo dondurma
Neresiymiş kiz suralarda bi yerlerde de aklima gelmedi bi türlü. Hayirli olsun emocilerin enercimCivcivim emojileri açtığımız yeri buldum
Ben spor yapıp geldim canım, çok iyi geldiSude beybi
napiyonuz canlarkosturmaktan bişeye vakit kalmiyo ya.
neler yaptın bugün sen
Benim eşim de adapte olamadı bu seferBu sefer çok yan çiziyor ya
Eskiden iyi kötü biraz yapardı şimdi anca yan çiziyor
daha çok aç gözlü ve memnuniyetsiz. anası kılıklı bu Songül
Kaç kilo canımpergel gibi bacaklarıyla kendini tostoparlak cizince görürüm ben onu
Ben de sevemedim, ağzımda kıyır kıyır yapıyor, kum yiyormusum gibi geliyorChia tohumunu ben sevemedim ama saglikli hakikaten tok tutuyo
Sağda sola dönen ok varya onun yanındaki 3 noktaya basınca açılan menüden [ ] bu işarete basınca açılıyor, basınca kapanıyor.Neresiymiş kiz suralarda bi yerlerde de aklima gelmedi bi türlü. Hayirli olsun emocilerin enercim
7350 olmuşGirsen kazanırdin belkim
Ben uykuda anca 701 olmuş
Bende bugün hızlıca sebze yemekleri bakip ardıma bakmadan kaçtım yemek sitesinden
Dervişin fikri ne ise
Chia puding çok yapardım,essski diyetimdeMeyveli karışımda güzel oluyor
Robotun kaliteli ise tırt yap
Afiyet olsun balım her şey muhteşem ama sen eksiksin bu aralarİyi akşamlar menüm
Sabah 07.00 1 bardak limonlu su
Kahvaltı
4 kalık yogurt
1 kaşık yulaf
Yarım elma
2 ceviz
Tarçın
Ara 11.30
Türk kahvesi
2.ara 16.00
Isırgan çayı
5 tame kuru üzüm
Akşam19.30
1 kepçe çorba
4 köfte fırında
Karnabahr ve brokoli fırınlanmış
Spor
30 dk lesli
10 dk zumba
600 ip atlama
5.000 adım
2.5 lt su
Offf darısı başımıza olsun canımAlgida seçicilik derken "Algida" anlamam ve gözüme dondurma gelmesi
valla sayenizde şu an 34 beden elbiselerim cuk oluyo sudemgöbeğim çıkmıştı biraz gitti hemen. süper hissediyorum ve eski yorgunluk bezginlik kalmadı
İnsanın kendini bilmesi de güzelseni yerimben de özledim seni bal kadın
anama bu kadar bariz çektiğini bilsem senle evlenmezdim dedim bı gün. benim gibi biriyle ben de anlasamazdim dedi bana
Kuzum geçmiş olsun, neden ağrıyor acaba. Soğuk falan mı çarptı.Benimki de normalde öyleydi hunharca yiyip yiyip niye kilo veremiyorum ben ya diye geziniyodusen yediklerimi ayarla diyodu ama uymuyodu bakti olmucak basladi benimle tamam teslim oluyorum dedi ben de acısını cikariyorum
Ayy songulum öyle tatli tatli cay iciyorum hic kalkasim yok ya
Yapamadim canim yabide bas agrim var yine nedense. Biktim su agridan
Ooo biri dondurma mi dedi. Dondurma kirmizi cizgimdir hatta gecen sene kilo verirken cuma kacamaklarimda hep dondurma yerdim. Yemek verme ama dondurma ve kahveden mahrum etme sesim cikmaz oyle bi asksongül enerci ve hayrisim bilir
Al iste bi tane daha ortak noktamizben de yaz kis yerim her türlü gider bide kucukken bademciklerin alindi rahatim
Acaba ikiz falan miyiz senlen hastanede mi karıştık
Bugun giremedim balımm . Bi kaç kez baktım kimsecikler yok bende giremedim. Ama daha sık gelmeye çalışırımAfiyet olsun balım her şey muhteşem ama sen eksiksin bu aralar
Offf darısı başımıza olsun canım
İnsanın kendini bilmesi de güzel
Kuzum geçmiş olsun, neden ağrıyor acaba. Soğuk falan mı çarptı.
Dondurma denince seni tek geçerim zaten balım
Negoo m Balım, gözün aydın, ne güzel meşguliyet olmuş sanaMenü yazıcam da çok yoruldum bugün
Çiçek toprağı bekliyordum,bugün almış gelmiş eşim,çiçek de almış ne zamandır istediğimçiçeklerimle uğraştım,toprak saksı değiştirdim.Duş aldım,çay içiyorum şimdi.Fena da açım,akşam çok az yedim
İncim söylemeden gel işte Balım çok özletmeBugun giremedim balımm . Bi kaç kez baktım kimsecikler yok bende giremedim. Ama daha sık gelmeye çalışırım
Akrep mıydı?seni yerimben de özledim seni bal kadın
anama bu kadar bariz çektiğini bilsem senle evlenmezdim dedim bı gün. benim gibi biriyle ben de anlasamazdim dedi bana
Ha hateşekkür ederim canım inşallah
ben en çok kışın dondurma yerimkışın ayrı güzel oluyo dondurma
Ben sanıyorum sen dondurmacı ailenin kızısinBenimki de normalde öyleydi hunharca yiyip yiyip niye kilo veremiyorum ben ya diye geziniyodusen yediklerimi ayarla diyodu ama uymuyodu bakti olmucak basladi benimle tamam teslim oluyorum dedi ben de acısını cikariyorum
Ayy songulum öyle tatli tatli cay iciyorum hic kalkasim yok ya
Yapamadim canim yabide bas agrim var yine nedense. Biktim su agridan
Ooo biri dondurma mi dedi. Dondurma kirmizi cizgimdir hatta gecen sene kilo verirken cuma kacamaklarimda hep dondurma yerdim. Yemek verme ama dondurma ve kahveden mahrum etme sesim cikmaz oyle bi asksongül enerci ve hayrisim bilir
Al iste bi tane daha ortak noktamizben de yaz kis yerim her türlü gider bide kucukken bademciklerin alindi rahatim
Acaba ikiz falan miyiz senlen hastanede mi karıştık
Sağol canım.Atarım inşaallahNegoo m Balım, gözün aydın, ne güzel meşguliyet olmuş sana
Çiçeklerin büyüyünce bize onların resmini de atarsın sabahları
Afiyet olsun Canım
Süper sporBen spor yapıp geldim canım, çok iyi geldi
Benim eşim de adapte olamadı bu sefer
Kaynanaya hemen laf, gerçi seninki hakediyordu.
Allah var benimki ne olsa yer ama yemeyi de çok sever, elim de lezzetlidir ayıptır söylemesi,temizlikten anlamam ama çeşit çeşit yemek yaparım, zaten bu kilolar boşuna gelmiyor
Kaç kilo canım
Ben de sevemedim, ağzımda kıyır kıyır yapıyor, kum yiyormusum gibi geliyor
Ben seni tutuyorum7350 olmuş
Voov ne cevherler var içinde Nego nünChia puding çok yapardım,essski diyetimde
Çarşı karışmış SudemimAkrep mıydı?
Ha ha
Ben sanıyorum sen dondurmacı ailenin kızısin
7400 de bırakıyorum tamamSüper spor
Ben seni tutuyorum
Benim saat şarjda yata yata şarj da bitti
Sen son skoru söyle de bari sana yetişeyim
800 lerde galiba
Voov ne cevherler var içinde Nego nün
Negom bizi de aydınlat bu harika menüler den
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?