70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

canım ya inşallah gecicem bugünler de. önemli olan sağlık canım benim
Canimmm çok sağol,evet öyle ama resmen nefes alamıyorum şişlikten.
Neden canim noldu
İlaçlardan oluyor sanırım canım, bir de aptal gibi doktor yeme dediği halde iki küçük kornişon yedim bu akşam. Üstüne üstlük dün de regl olmuştum, hepsi bir arada zorladı sanırım.

acaba maydonoz suyu falan içsen bı etkileşim olmadan şişliği indirmeye yardım eder mi canım.

kortizonla tuz olmaması lazım demi ondan rahatsız etti seni hepsi de üst üste gelmiş. inşallah geçecek

acaba maydonoz suyu falan içsen bı etkileşim olmadan şişliği indirmeye yardım eder mi canım.

kortizonla tuz olmaması lazım demi ondan rahatsız etti seni hepsi de üst üste gelmiş. inşallah geçecek
Evde maydonoz yok yarın pazardan alıp ödem suyu hazırlamak iyi olacak galiba.

Evet canım kortizonla tuz olmayacak demişti doktor ama ben bugün dikkat etmedim malesef.
Biriciğim, Rabbim şifanı versin. Geçecek bugünlerde .
Canimm çok sağol

Evde maydonoz yok yarın pazardan alıp ödem suyu hazırlamak iyi olacak galiba.

Evet canım kortizonla tuz olmayacak demişti doktor ama ben bugün dikkat etmedim malesef.

Canimm çok sağol

kereviz sapı yaprağı da çok etki ediyormuş canım ödem için. varsa o da olur

Geçmiş olsun 12 diş çokmuş süt dişler önemli değilde dişlerine iyi bakıyordur o kadar dolgudan sonra
Irsi galiba bende 16 yaşımda ünv.hastanesinde 9 dolgu yaptırmis bir azı dişi çektirmiştim.

Sonra 20 lik ameliyati filan.

Şimdi gece yatmadan düzenli fırçalar o kadar.

Aynen canım süt dişi bile olsa dökülene kadar ağrı yapmasin diye doldurttum.

Kalıcı dişlere iyi bakmak lazım.

Bizimki terazi burcu tatlikolik ekşi tuzlu filan pek sevmez varsa yoksa tatlı

Benim ufaklıkta balık burcu ama o da çokkk tatlıya düşkün.

Herşey en çok çocuklukta güzel annesi gibi ağzının tadını da biliyor kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…