- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.525
- 598
Ballar ben o kadar şiştim ki çok rahatsız ediyor artık
Neden canim nolduBallar ben o kadar şiştim ki çok rahatsız ediyor artık
Canimmm çok sağol,evet öyle ama resmen nefes alamıyorum şişlikten.canım yainşallah gecicem bugünler de. önemli olan sağlık canım benim
İlaçlardan oluyor sanırım canım, bir de aptal gibi doktor yeme dediği halde iki küçük kornişon yedim bu akşam. Üstüne üstlük dün de regl olmuştum, hepsi bir arada zorladı sanırım.Neden canim noldu
Canimmm çok sağol,evet öyle ama resmen nefes alamıyorum şişlikten.
İlaçlardan oluyor sanırım canım, bir de aptal gibi doktor yeme dediği halde iki küçük kornişon yedim bu akşam. Üstüne üstlük dün de regl olmuştum, hepsi bir arada zorladı sanırım.
Biriciğim, Rabbim şifanı versin. Geçecek bugünlerde .Ballar ben o kadar şiştim ki çok rahatsız ediyor artık
Evde maydonoz yokacaba maydonoz suyu falan içsen bı etkileşim olmadan şişliği indirmeye yardım eder mi canım.
kortizonla tuz olmaması lazım demi ondan rahatsız etti seni hepsi de üst üste gelmiş. inşallah geçecek
Canimm çok sağolBiriciğim, Rabbim şifanı versin. Geçecek bugünlerde .
Evde maydonoz yokyarın pazardan alıp ödem suyu hazırlamak iyi olacak galiba.
Evet canım kortizonla tuz olmayacak demişti doktor ama ben bugün dikkat etmedim malesef.
Canimm çok sağol
İlaçtan mı canım ? Bu hafta atarız ödemiBallar ben o kadar şiştim ki çok rahatsız ediyor artık
Geçmiş olsun 12 diş çokmuşBenimkini 6 yasinda dişçiye götürdüm.
12 dişi ni doldurdu.
Kereviz var ama yeşil yapraklı kısmı yok canım, kelle olarak var. Ancak yarın yapabilirim gibi, şimdi yeşil çay içeyim diyorum.kereviz sapı yaprağı da çok etki ediyormuş canım ödem için. varsa o da olur
Büyük ihtimalle ilaçtan canım, gelecek pazartesi kontrole kadar ilaçlara devam.İlaçtan mı canım ? Bu hafta atarız ödemiilacın nezaman bitecek ?
Irsi galiba bende 16 yaşımda ünv.hastanesinde 9 dolgu yaptırmis bir azı dişi çektirmiştim.Geçmiş olsun 12 diş çokmuşsüt dişler önemli değilde dişlerine iyi bakıyordur o kadar dolgudan sonra
Benim ufaklıkta balık burcu ama o da çokkk tatlıya düşkün.Irsi galiba bende 16 yaşımda ünv.hastanesinde 9 dolgu yaptırmis bir azı dişi çektirmiştim.
Sonra 20 lik ameliyati filan.
Şimdi gece yatmadan düzenli fırçalar o kadar.
Aynen canım süt dişi bile olsa dökülene kadar ağrı yapmasin diye doldurttum.
Kalıcı dişlere iyi bakmak lazım.
Bizimki terazi burcu tatlikolik ekşi tuzlu filan pek sevmez varsa yoksa tatlı
Onlar da Kh delisiBenim ufaklıkta balık burcu ama o da çokkk tatlıya düşkün.
Songül balımBüyük ihtimalle ilaçtan canım, gelecek pazartesi kontrole kadar ilaçlara devam.
Herşey en çok çocuklukta güzelIrsi galiba bende 16 yaşımda ünv.hastanesinde 9 dolgu yaptırmis bir azı dişi çektirmiştim.
Sonra 20 lik ameliyati filan.
Şimdi gece yatmadan düzenli fırçalar o kadar.
Aynen canım süt dişi bile olsa dökülene kadar ağrı yapmasin diye doldurttum.
Kalıcı dişlere iyi bakmak lazım.
Bizimki terazi burcu tatlikolik ekşi tuzlu filan pek sevmez varsa yoksa tatlı
Harikasın hem de yasakta süper adım AslımBugün Ne Yaptım ?Eki Görüntüle 2763380
Sadece adım attım.
Evde olduğum yerde, tey tey, tey teyde tey tey yaptımHarikasın hem de yasakta süper adım Aslım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?