Mysonismysun Günaydın Güneşinin Annesi
Sanada pek yazamadım dün okudum. Bugün topluca yazıyorum
Gitmeyi bir daha düşünme bence
Burada birlikte zayıflayıp korumaya geçeceğiz
Sende çok samimi, açık sözlü, çılgın, şakacı ve tatlı birisin. Sevdim seni ❤
Ağrın nasıl oldu bu arada, iyi misin?
Ajans işleri aslında çok güzel ama eskisi kadar emeğe kıymet vermiyor. Eskiden el ile çizilen emekle basılan reklamlar, kartvizitler bile dönüştü. Tekelleşmeye başladı. Şimdi birde dijital reklam diye bir şeyler duyuyorum. Ne saati belli ne mesaisi. İçerisi de biraz karışık. Kendi işini yapacaksan çok daha iyi bence.
Biraz seninle kesişen yönlerimi anlatayım. Bende o işlerin ucundan dönmüş biriyim
Güzel Sanatlara gireceğimde 3 sınav yapıyorlardı. Eskiden sınav tarihi postayla tebliğ ediliyordu. 2 sınava girebildim. Sınavlardan biri için posta geldiğinde sınav tarihi çoktan geçmişti giremedim. Milletin 3 ortalaması alınırken benim 2 alındı. Buna rağmen puanım iyiydi. Asil yedek listesinin 1.kişisiydim. Biri gelmezse girecektim. Gelmedide. Ama benden sonraki İzmirli zengin bir kız vardı onu aldılar. Torpillll
Sonra puanım yüksek olduğu için 1.likle beni grafik tasarımı bölümüne aldılar. Biraz okudum orada. Reklam,görsel sanatlar vs dersleri ilgi çekiciydi ama yakın aile dostumuz ajans işleriyle uğraştığı için ailem istemedi. Ailemin ısrarıyla bir süre sonra da naklimi yeni açılan bir sağlık okuluna aldırdım.
Bu da böyle bir anımdır işte. Sonra sanatmış resimmiş çizimmiş hepsine nokta koydum. Çok kırıldım doğrusu, hem o sınava giremediğim için hem torpil işinden dolayı. Birde resimde gerçekten iyiydim. 2 ressam bana ücretsiz özel ders veriyordu atalyölerinde. Hem sevdikleri için hem başarılıyım diye çok üstüme düşmüşlerdi sağolsunlar. Sanat hayatı başlamadan bitti yani, tasarım bölümünden sonra bir daha asla çizim yapmadım, bilek esnekliğim çoktan bitmiştir
Yıllar olmuştu bunları kimseyle konuşmayalı, vay be..
Kendi tasarımlarının olması çook güzel, birde dikiş işini hallettiğinde tek başına baya özel tasarımcı, modacı olabilirsin, çok güzel şeyler yaparsın ben inandım sana. Hatta marka bile olabilirsin neden olmasın
inşaAllah çok güzel işler başarırsın canım
Sende o çılgınlık yaratıcılık var gibi anladım