- 24 Mayıs 2013
- 293
- 131
- 323
link atamıyorum ama mail adresini bana gönderirsen sana atarım. mesajdan at.Merhaba rica etsem bana da gönderebilir misin yada link paylaşır misiniz...
Merhabalar, yoğumluktan dolayı çok fazla giremesemde arada girip aklıma oan hangi konu gelmişse birşeyler karalamaya çalışıyorum :) ben 24 yaşındayım. Bundan 1.5 yıl önce 70 kiloydum arkadaşlar. Yüzüm heryerim şişti. Aynı zamanda yemek yemeyi de o kadar severdim ki.. Birgün aynaya baktığımda bu görüntümün benim önümü kapatacağından emin oldum ve DUKAN diyetine başladım.. Büyük bir sabırla, fire vermeden gözümü kapattım ve diyete yoğunlaştım. Çok yoğun olmadan da spor yaptım. ve şimdi 47 kiloyum! hem fit, hem istediklerimi hala yiyebilen ( ama az ) bir bayan oldum çıktım :) Şimdi daha mutlu daha özgüvenim yerinde hissediyorum. Ve diyet yapan herkesi iradeli olmaya davet ediyorum yapabilirsiniz!! İmkansız denen birşey asla yok. Belki uzun vadede olacağı için gözünüzde büyüse de asla ama asla yavaş değil birden geçiveriyor ve ben nasıl böyle oldum? diyebiliyorsunuz. Resim paylaşmayı çok isterdim fakat bikinili olduğundan kimsenin göz zevkini bozmak istemem.. Ama tabi görmek isterseniz özelden gönderebilirim..
Sevgiler :)
Numaraları açiktan paylaşmayin MSj olarak gonderseydiniz0531 300 15 08 watsaptan atarmisin
Merhaba..bende 1,5 yıl önce dukan diyeti ile 15 kilo verdim. Şimdi 10 kilosunu geri aldım. İnanılmaz şekilde garip yerlerden kilo alıyorum( tüm evreleri kusursuz tamamladım. Hiç kaçamak yapmadım. Önerildiği gibi haftada 1 gün saf protein yapıyorum ama deli gibi yemek yiyorum diğer günler (çok garip bir ruh halindeyim. Artık proteinden nefret ediyorum. Kendime yeni çıkış yolu arıyorum ama bılamıyorum ( bu diyetin neden hayat boyu 2 den fazla yapılamayacağını şimdi anladım.beynin asla buna izin vermiyor. Kontrolü ele geçiriyor.yazılarınızı sonuna kadar okudum. Acaba şimdi ne durumdasınız merak ettim? Kilo aldınımı? Haken korumayı başardınızmı?dukan diyeti bana çok hızlı şekilde kilo kaybettirdi ama sağlığımdanda birleyler gştti ( mesela hemoroid ve kabızlık beladıyla mücadele ettim aylarca. Saçlarım çok döküldü. Sizde böyle kötü etkiler görüldümü?? Bir de merak ediyorum yaşınız kaç? Genede tebrik ediyorum sizi ve benim düştüğüm hataya düşmemenizi tavsiye ediyorum. Hazır o kadar emekle kilo vermişsiniz geri almayın sakın
Sevgiler
kızlar bende bu kitabın pdf i var. mail adresinizi bana atarsanız size yollarım. daha iyi anlarsınız.
Canim Merhaba özelden msj atamiyorum size nedenini anlayamadım. ..profilinde yazmıyor. ..link atamıyorum ama mail adresini bana gönderirsen sana atarım. mesajdan at.
Tebrik ediyor ve ayakta alkışlıyorum siziMhrhabalar ben kilolu iken gerçekten herşeyi fazla fazla yerdim sonunda canıma tak etti dukan diyeti yaptım çok zor bir diyet biliyorum ama harfi harfiyen uyguladım.. Ve eilk başta yavaş giden kilolarım birden hızla gitmeye başladı şimdi hala aynı kilomu koruyorum midem eskisi kadar büyük değil herşeyi yiyorum az ama kararında :) ve kilo sonrası sarkma veya sağlığımda bir problem olmadı çok şükür :)) yüzümün tombişliği beni çok sinir ediyordu şimdi özelden fotografımı göndericem size motive olsun herşey mümkün!!!!
bende rica ediuyorum :)kızlar bende bu kitabın pdf i var. mail adresinizi bana atarsanız size yollarım. daha iyi anlarsınız.
kızlar bende bu kitabın pdf i var. mail adresinizi bana atarsanız size yollarım. daha iyi anlarsınız.
cidden gönderiyo muusun ??
Merhabalar, yoğumluktan dolayı çok fazla giremesemde arada girip aklıma oan hangi konu gelmişse birşeyler karalamaya çalışıyorum :) ben 24 yaşındayım. Bundan 1.5 yıl önce 70 kiloydum arkadaşlar. Yüzüm heryerim şişti. Aynı zamanda yemek yemeyi de o kadar severdim ki.. Birgün aynaya baktığımda bu görüntümün benim önümü kapatacağından emin oldum ve DUKAN diyetine başladım.. Büyük bir sabırla, fire vermeden gözümü kapattım ve diyete yoğunlaştım. Çok yoğun olmadan da spor yaptım. ve şimdi 47 kiloyum! hem fit, hem istediklerimi hala yiyebilen ( ama az ) bir bayan oldum çıktım :) Şimdi daha mutlu daha özgüvenim yerinde hissediyorum. Ve diyet yapan herkesi iradeli olmaya davet ediyorum yapabilirsiniz!! İmkansız denen birşey asla yok. Belki uzun vadede olacağı için gözünüzde büyüse de asla ama asla yavaş değil birden geçiveriyor ve ben nasıl böyle oldum? diyebiliyorsunuz. Resim paylaşmayı çok isterdim fakat bikinili olduğundan kimsenin göz zevkini bozmak istemem.. Ama tabi görmek isterseniz özelden gönderebilirim..
Sevgiler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?