• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70 den 45 kiloya indim :)

Merhaba, ben de Dukan yapıyorum iki aydır, şimdilik 11 kilo gitti ama acil motivasyona ihtiyacım var çünkü sıkılmaya başladım :) Bence fotoğraflar çok iyi olur..

merhaba, fotoğraflarınızı biz de görebilir miyiz acaba? burada paylaşmasanız bile bana da yollar mısınız, çok merak ettim.

Canım yapamıyorum diyenlere tam bi örneksin bravoo :) kilo sorunum yok şükür benim ama bende merak ettim atabilir misin :)

Tabiki birazdan göndereceğim özel olarak, burada paylaşmıyorum bikinili olduğu için.

çevrenizdeki insanların karşı çıktıklarını çok iyi tahmin ediyorum.
ama sizin gibi bilinçli olarak bu diyeti yapan ve hayat tarzına uygulayan bir insanı görmedim pek. genel olarak insanların görüşü, bu diyeti yaparsın sonra kiloları geri alırsın. aynen öyle. bilinçsiz bir insan kilo verir, geri de alır :)))

siz sahiden bilinçli yapmışsınız. tekrar tebrik ederim!!!
Çok ama çok teşekkür ederim. Ben verildikten sonra tekrar alınacağını zannetmiyorum çünkü hem o görüntünüz hoşunuza gidiyor neden geriye dönmek isteyelimki değil mi:):):):):) ama tabi kendine hakim olamayanlar olabiliyor keşke bir çaresi olsa tek tuşla diyorum bazen hehe ☺️☺️

günaydın kolay gesin ne kadar sürede verdiniz kiloları günlük ne yediniz bende başlamak ,istiyorum yardımcı olurmusunuz

Merhaba benimki 7-8 aylık bir süreçti ama hızla kilo vermem ilk 4 ayda oldu, daha sonra üzerine eklemeler yaptım, spor yaptım evde kendim..

Ben de dukan diyetine başladım ve bu başlığı okumak bana çok iyi geldi :) Ben de 45-46 kilo olmak istiyorum. Lütfen bana da fotograflarınızı gönderir misiniz? Şimdi bu başlığı okuyunca iyi ki dedim dukan diyetini seçmişim... Benim de kilom 53 , acaba ne kadar sürede bu kiloya düştüğünüzü yazar mısınız? Ben 1 Ocak'a kadar planladım seyir evremi (atak bitti) ama 1 Ocak'a kadar 45e düşemeyeceğimden endişeliyim, sizce düşebilir miyim:)
Tabiki gönderdim şimdi dün telefonumdan olmadı nedense ama şimdi yollayabildim. Bencede dukanı seçmelisiniz zTen bu diyet düzenini fransadaki insanlar normal hayat tarzı olarak uygulamaya geçmiş durumda sadece ilk atakta vücudunuza 1 haftalık, hayır öyle değil böyle!! Tepkisi veriyorsunuz, geri kalanında zaten sebze vs yiyorsunuz ki normalde zaten bunları yememiz gerekmezmi :) sevgiler, umarım resmim sizede moral olur teşekkürler :)

günaydın kolay gesin ne kadar sürede verdiniz kiloları günlük ne yediniz bende başlamak ,istiyorum yardımcı olurmusunuz
Dukan diyeti kitabı var bunu almanızı tavsiye ederim. İlk hafta sırf protein, 2. Haftadan sonra 1gün protein 1 gün sebze artı protein bunu istediğiniz kiloya kadar devam ettiriceksiniz..

Proteinler; bilgiğiniz üzere ilk hafta sadece et tavuk balık süt yumurta peynir yoğurt belki minicik tat olması için salça ve azıcık mini turşu, belki yağı peçeteyle alınmış sucuk ..

İçecek; diyet içecekler ve ayran olabilir, şekersiz çay ve kahve olabilir.

Meyve , ekmek 3. Evre( yani istediğiniz kiloya kadar indiğiniz zamana kadar) asla asla yok ve yasak.

Sevgiler :)

Merhaba, ben de Dukan yapıyorum iki aydır, şimdilik 11 kilo gitti ama acil motivasyona ihtiyacım var çünkü sıkılmaya başladım :) Bence fotoğraflar çok iyi olur..
Sakıııııııın sıkılmak yok o kadar vermişsiniz isan kendinde farkedemiyır ama kim bilir ne kadar değişmiş, güzelleşmişsinizdir daha da çok :) durmak yok yola devam resmi şimdi atıyorum :)

Tebrikler gerçekten azminiz takdire şayan. Şu an için idolüm oldunuz her ne kadar benim için 47 kiloya inmek çok zor ve aşırı olsa da 73ten 68 'e inen biri olarak 50 li rakamları görmeyi umuyorum. Ve tabiki sizin gibi başaranları okuyup kendimi motive ediyorum inşallah ben de başarırım ama azıcık gaza ihtiyacım var 10 gündür kilom aynı duruyor :)
Vücut farklı farklı değişkenlik gösterebiliyor. Benim ilk zamanlarım çok yavaş geçti ve birden düşüş oldu çok deli hızlandım kilo verirken, sabır en yakın arkadaşınız olsun :)

internetten dukan diyeti yazıyorum biton şey cıkıyor hangisine bakmalıyım..

Dukan diyeti kitabı var bunu almanızı tavsiye ederim. İlk hafta sırf protein, 2. Haftadan sonra 1gün protein 1 gün sebze artı protein bunu istediğiniz kiloya kadar devam ettiriceksiniz..

Proteinler; bilgiğiniz üzere ilk hafta sadece et tavuk balık süt yumurta peynir yoğurt belki minicik tat olması için salça ve azıcık mini turşu, belki yağı peçeteyle alınmış sucuk ..

İçecek; diyet içecekler ve ayran olabilir, şekersiz çay ve kahve olabilir.

Meyve , ekmek 3. Evre( yani istediğiniz kiloya kadar indiğiniz zamana kadar) asla asla yok ve yasak.

Sevgiler :)
peki ilk hafta hiç sebze yiyemezmiyiz sadece peynir yumurta mı kahvaltıda zeytin serbestmi
bide meyve yasakmı

peki ilk hafta hiç sebze yiyemezmiyiz sadece peynir yumurta mı kahvaltıda zeytin serbestmi
bide meyve yasakmı

Merhaba nenyazık ki isrediğiniz kiloya ineceğiniz 2. Evre sonuna kadar yasak. İlk hafta sadece protein. Bu konudaki alıntılarımda kısaca yazmıstım dilerseniz göz gezdirebilirsiniz :) sevgiler

bir
Şuan stabil kilom 45 ve zaten ilk zamanlarımdaki o büyük midem ile beraber değilim. Artık genel olarak sonuna kadar yiyerek değil doyduğum anda çekiliyorum masadan. Veya 2 -3 gün kaçırdım diyelim hemen ertesi günlerde yoğun protein yiyerek temizliyorum vücudumu. Ve gerçekten sağlık açısından bir problem yaşamadım. Bazen karşımda zayıflamak isteyen ama dukanı kötüleyenler olurdu :) sadece gülüyordum çünkü bahaneden başka birşey değil. Tek tip beslenmiyorsunuz, 2. si zaten vücudumuza besin zincirimde almamız gereken ana besinler proteinler, eğer sağlıksız olsaydı , bebeklerin hiçbiri 1 yaşına kadar sıkıntılı olurdu. Bir de sık tükettiğiniz protein olduğundan dolayı saçlarınızın da çok hızlı uzayacağını farkedeceksiniz :) çünkü keratin, yani bölünebilir hücreler proteinle beslenir:) sevgiler
bir de midem küçüldü demişsin porsiyon hesabı yok dukanda nasıl miden küçüldüki

Merhabalar xanim ben gecen sene Dukan diyeti ile kilo verdim ancak yarim biraktim ve tedavi v.s. girdim alerji için feri aldin bugün tekrar basladim. Motivasyon için bana da atar misin fotoğraf lütfen çok ihtiyacim var :) benin boy 157 kilo 69.5 hedefim 59 un altina düşmek. Birde kendime odulum olacak inşallah 59 u görünce divne yaptirmak istiyorum :)

Back