70 aylık oğlumun1. Sınıfa başlatmalımıyım?

kadriyetatar

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2025
1
0
1
32
Merhaba oğlum 31 Ekim 2019 doğumlu eylül ayında 70 aylık oluyor 2.5 yaşından beri kreşe gidiyor şu anda adını yazabiliyor harflerle ilgili ve basit matematik çözebiliyor sizce birinci sınıfa başlatmalı mıyım tekrar okul öncesi okursa boşa zaman kaybı ve sıkılır diye düşünüyorum bu durumu yaşayan ve okula gönderen anneler varsa yorumlarınızı bekliyorum

Normalde göndermeyin derdim ama 2 buçuk yaşından beri kreşe gidiyormuş. Bir sene daha anaokulunda aynı şeyleri yapmaktan sıkılır bence. Bilgili değilim ama göndermenizi tavsiye ederim.
Tanıdığım bir çocuk, aynı şekilde ekim doğumlu. Geçen sene anaokuluna gitti. Bu sene yine anaokulunda ve o kadar sıkılıyor ve sevmiyor ki, okuldan nefret etti artık.

Ana okulunda aynı şeylerle vakit kaybedeceğine başlatırım ben olsam. Kendi çocuğum için de ayı tutsa erken başlatmayı istiyordum.

Çocuğunuzu en iyi siz tanırsınız, kreşteki öğretmeninden bir fikir alabilirsiniz.

Kreşte neden sıkılsın ki oyun oynamaktan. Ben mümkün olduğu kadar geç gitmesi taraftarıyım. Acele etmeye gerek yok. Erteleme şansınız var kullanın bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…