• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

@maki
nivea body cd si icin tesekkur ederim. Indirdim, yarindan ititbarenbir sabah bir aksam yaparim
normalde yuruyus yapiyorum 3-4 saat yurusem bana misin demem - e peki nereden geliyor bu kilolar o zaman, vallahi bilmiyorum ayda bir defa tatli ya yaparim ya yapmam- ama hareketler zorlayacaklar ilk bir hafta, ikinci haftadan sonra siklastirirm artik.
Tesekkur ederim yeniden, selamlar bu arada kilomuz ayni hedefin kac boyun kac, ne kadar sure de vermeyi planliyorsun

günaydın canlarım dün benım net koptu gece kontrol ettım ama gelmemişti oyuzden sohbetinize katılamadım:1no2: kızlar pazartesiden önce kilo panelımızı degişebilirmiyiz ayyy kızlar valla sabah o sogukta üşenmeden soyundum ve aynanın karsısına geçtim vucudum okadar sıkılasmıs sankı hiç kılo alıp vermemısım sarkma diye hiç bişey yok kendimi çok begendim ne yalan söyleyim işallah busefer hepimiz basarırız dilegiyle ben sabah yarım su bardahı az yaglı süt içtim ama lapayı yapalım okdardan bişey olmaz kızlar sizleri tanımıyorum ama inanın insan görmedende sevebiliyor onun için sizleri çok seviyorum canım arkaslarım benım önemlı olan kötü günde yanında olmak siz benım kötü gün dostumsunuz:asigim:Şeniz

sevilcim cnm bu ne güzel sözler bitanem
evet bende deniyeceğim lapayı ama yarın sanırım
bende adet döemi sanırı yapsam iyi olacak cnm maşllah ne güzel benimde şu göbek bi küçülse başkada bişey istemiyom tek derdim göbeğim kalçam fazla yok basenimde öyle inşallah ben göbüşümü küçültürüm

sevilcim cnm bu ne güzel sözler bitanem
evet bende deniyeceğim lapayı ama yarın sanırım
bende adet döemi sanırı yapsam iyi olacak cnm maşllah ne güzel benimde şu göbek bi küçülse başkada bişey istemiyom tek derdim göbeğim kalçam fazla yok basenimde öyle inşallah ben göbüşümü küçültürüm

amin canım işallah canım ben sadece yuruyus tarzı spor yapıyorum aradada göbek atıyorumkaydirigubbakcemile2 ama ben buspordan cok cektım asagı yukarı 10 gün delıksız 2,5 saat spor yapıyorum ama yılmak yok hepberaber devam oryantel göbek için birebir çogunlukta oynarken dizlerini kırarak oynamanı tavsıye ederim karın kasılıyo ozaman ben bıde kulakları kapatan kulaklık kullanıyorum istedin kadar ses ac çok süper oluyo

ay sevilcim ne göbek atarım kız sorma
hiç beceremem o iş bazen kızıma şenlik olsun diye tv karşisinda iki döktürüyom o kadar
bide benim kadar ayakat kalan yok sanırım ama yok cnm ya nerde bu kilolar inşallah gider biran önce

ay sevilcim ne göbek atarım kız sorma
hiç beceremem o iş bazen kızıma şenlik olsun diye tv karşisinda iki döktürüyom o kadar
bide benim kadar ayakat kalan yok sanırım ama yok cnm ya nerde bu kilolar inşallah gider biran önce

canım senın boyun kaç kılo olara asagı yukar aynıyız nerde yasıyosun

günaydın kızlar ohbet başlamış :)))
bende rutin sabah kahvaltımı yapıyordum kepek ekmekli tost yanındada açık çay :)

cnm boyum 1.70 cıvarı
istanbul cnm

maşallah:nazar: vala boyun süper canım kıymetını bıl senın kılonda fazla durmuyordur benmı cok kısyım ya 158 ama yınede çok şükür :Saruboceq:daha kötüde olabılırdı enazından benım kemıklerım iride ordan kurtarıyorum hanı yanlıs hatırlamıyosam kusum yada dodo biresım koymustu ordakı iri kemıklı bayan gıbı ah bıde oyle olsam öyle olayım hemen bıde anne adayı olucam işallah:Saruboceq:

anne adayi olursun inşallah cnm
allah isteyen herkese nasıp etsin
cnm dediğim gibi bende kilo yok aslında sadece göbek var iki sezeryan olunca göbek kaldı cnm

saol frezya boyun iyimiş gerçekten bende 1.70 im kiloyuda azalttıkmı biraz süper olucak valla :)))

anne adayi olursun inşallah cnm
allah isteyen herkese nasıp etsin
cnm dediğim gibi bende kilo yok aslında sadece göbek var iki sezeryan olunca göbek kaldı cnm

2 tane bebısın var yanı ya bıde burda genelde sezaryan yapıyolar bızım akrabalardada hep sezaryan kolayınamı gelıyo dr senmı ıstedın sezaryanla olmayı yoksa mecburmu kaldın iyişleşmesıde cok zor olyo

sevilcim yok ben istemedim oğlum tes oldugu için öyle oldu
kızımda zaten ilki sezeryansa 2. cd öyle öluyo cnm
yane ben istemedim

Back
X