• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz a.s. bugunude atlattım çok şükür:Saruboceq: öglen çokopresi götürdüm ama aksam sadece salatalık ve yeşil elma yedım toplam 600 kalorilikte spor yaptım belkı birazdan da göbek atarımkaydirigubbakcemile2 allahım çok şükür:Saruboceq: bugunude böyle fazlaya kaçırmadan kapattım elsecim sende fazla kacırma yarın pişman olursun yersen karısmam :mymeka:

yok tatlım akşam çorbamı içtim sadece
zaten grip oluyorum galiba,canım bişey istemiyor

ben yaparım ama caymak yok insan gecen seferkı gıbı tek olunca zor oluyo:1hug:

ben yapmıştım tatlım pazar günü yanlız bırakmadım seni
ama bu sefer yapmıcam malesef

1 gunluk lapa diyeti icin nasil olcek aliyorsunuz? bardak? su miktari?

2 çay bardağı pirinç,4 çay bardağı su
hafif sulu kalcak
öğlen ve akşam yedim ben
ama ben 2 öğünde hepsini bitiremedim
tıkıyo zaten
biraz baharat katmıştım
gün içinde et ve süt ürüneri yasak
meyve sebze yiyebilirsin
bildiğim kadarıyla

kızlar merhaba ben hala aynıyım yaa yarın sıkı bir rejime başlıyorum. bu arada bugün elma sirkesi ve bal karışımına da başladım etkili olursa bildiricem bu hafta yarışmada şansım yok gibi herkese bol şans bol kilo vermelerr:)) a.s.

kızlar merhaba ben hala aynıyım yaa yarın sıkı bir rejime başlıyorum. bu arada bugün elma sirkesi ve bal karışımına da başladım etkili olursa bildiricem bu hafta yarışmada şansım yok gibi herkese bol şans bol kilo vermelerr:)) a.s.

ben gecen hafta kullandım canım önce balla 2-3 gün
sonra balsız içtim
faydalı gibi geldi bana
4 günde 1 kilom gitmişti

kızlar merhaba baş sağlığı dileyen aradaşlarım ALLAH razı olsun rabbim arkada kalanlara sabır versin inşallah.
ben bugün kahvaltıda kepekli ekmek arası yağsız tost ,yeşil çayımı içtim
öğlen karnabahar haşladım çorba ve salatamı yedim
akşamda çok az karnıbaharım kalmıştı ondan yedim ve 2 litre suyumu ve karışım çayımı içtim:) ve plates cd ile sporumu yaptım inşallah etkisi olur yaptıklarımızınhihoyyyt
elsecim bide benim ismim neden kırmızı acaba anlayamadım:uhm:

2 ŞUBAT-9 ŞUBAT YARIŞMA LİSTESİ

adasu.............................72,3

güleysa..........................71,8

muhasebe22...................70,8

inci478...........................70

aysana...........................68,7

bhk.................................73

xxgizemxx.......................73

else.................................70,5

u2rem..............................74,5

sevilcan............................69,3

kuusuum..........................72,8

madamxl..........................72,6

lilyum..............................71,9

yellowdaisy......................70,5

hoşşum...........................70.7

*toprak*...........................75,6

whitehall..........................72

plazmiq............................75.8

serwenay.........................76

Isce................................70

zeynepberre.....................76

kulhana...........................72

gülkokusu.......................72,5

deniko............................74

merci74..........................78

maki..............................78

hazadt2008.....................70

yokrumuzfalan.................75

karakedibu......................72,9

ggo...............................76

dodo.............................77

kaanmm.......................77

frezya.....................70,5

Kilo Bildirimi Yapmayanlar

siafirm.....................73

misis.....................76

aapplee..................71,5

özgekrd.................74

nesli.......................78

yağmurtası..............76,5

kırmızı değil canım anlamadım neden bahsettiğini
listenin son hali bu

bu ballı sirke hakkında çok yorum okudum umarım bende de işe yarar herbal xenicol da kullanıyorum ama rejim ve spor yapmadığım için henüz bir etkisini görmedim yarın diyete başlıyorum umarım p.tesiye kadar 1 kilo veririm de yarışmada sonuncu olmam :)

a.s.a.s.merhaba kızlar.....bugun yediklerim ....
sabah:2.dilm lıgt ekmek..ustune incecik sürülmüş diet reçel,peynir,domates.çay
öglen..2 portakal
akşam..yemekten önce lahana suyu içtim 1bardak...1 tabak karnabahar,azcık zeytnyaglı yer elması,salata 1 dilim lıgt ekmek...

gecede acıkırsam meyva yerim...çokmu yiyorum sizce....hihoyyyt

yuruyusumu yaptim
alisverisimi yaptim
firdondu aklim somon a gitti, yanina salata hazirladim
artik pismesini bekliyorum
(yine de aferin bana aksam ustu o kadar guzel tatli kokularia aklim gitti ama ayaklarim gitmedi.)

a.s.a.s.merhaba kızlar.....bugun yediklerim ....
sabah:2.dilm lıgt ekmek..ustune incecik sürülmüş diet reçel,peynir,domates.çay
öglen..2 portakal
akşam..yemekten önce lahana suyu içtim 1bardak...1 tabak karnabahar,azcık zeytnyaglı yer elması,salata 1 dilim lıgt ekmek...

gecede acıkırsam meyva yerim...çokmu yiyorum sizce....hihoyyyt

çok değil bence az bile olmuş canım
öğlen yediğin portakalları ara öğün olarak yeseydin
öğlen yemeğini öyle boş geçmeseydin daha sağlıklı olurdu bence

iyi geceler herkese 4 şubatta yürüyüşüm kıbrıs şehitlerinde oldu :( bide üstüne bira çerez bittim ben :(((
osa sabah öğlen akşam süperdi yarın paralıcam kendimi kesin off yaaa naptım bennn :(

kızlarrrr veriyorummm lanet olası kilolarımı :P ama kıyafetlerim bol gelmeye başladııı napicezzzz

Son düzenleme:
selam kızlar herkese iyi geceler ben yarışmalarda yokum ama bu gruptan alt gruba geçmek için kendimle yarışıyorum , 1 kilo daha vermişim ,yarın sabahta eminim daha düşük çıkıcam bugün meyvelerle geçiştirdim desem yeridir... herkese başarılarrrr,hareket mutlaka şart , ama bu iş boğazla alakalı kızlar, yemezsen veriyorsun,,, 3 beyaz dan kaçın .UN TUZ ŞEKER

nasıl gidiyo hanımlar ben başlayalı 14 gün oldu alışmaya başladım artık kendimi frenliyom canımda istemiyo artık pek bişi umarım veririz kiloları yansın yağlar:jeyyar: yeni gelen arkadaşlar hoşgelmiş sefa getirmişler a.s. ne güzel dimi git gide büyüyoruz ben çok mutluyum bu konuda burda bir aile kurduk kendimi sizlere karşı sorumlu hissediyorum siteye girmediğim zaman aklım hep sizlerde bişeyler eksikmiş gibi geliyo dodo geçenlerde çok güzel çiçekler göndermişti çok hoş olmuştu bende yapmak istiyorum ama resim nasıl koyuluyo aranızda bilen varmı yardımcı olursanız sevinirim kendinize iyi bakın iyi geceler dilerim hepiniz çoooooooookkkkkkkkk öptm a.s.:teytey:

çok değil bence az bile olmuş canım
öğlen yediğin portakalları ara öğün olarak yeseydin
öğlen yemeğini öyle boş geçmeseydin daha sağlıklı olurdu bence

canım benim dogru söylüyosun zaten öglen yemeklerini hep böyle atlatıyorum....yediğimdede kaçamak yapmışım gibi geliyo...belki ondan çok kilo veremiyorumdur:1no2:....

iyi geceler hanımlar. valla 3 günde alışkanlık oldu uyumadan önce siteyi ziyaret ediyorum.ne kadar çok mesaj birikiyo bir kaç saatte okurken "ben de başarıcam " diye düşünüyo insan. kendime bir beden küçük elbise aldım valla motivasyon için. bir ay sonra sığıcam elbiseye inşallah.artık şu kumaş pantolonlardan kurtulmak istiyorum yaaa. kotlarımı özledim bir sene de şiştim resmen.elma sirkesine de bu akşam başladım.bu kadar çaba varken zayıflayamazsam yazık valla

Back
X