• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kizlar bende 70 le 72 kilo arasiyimm.02.02.2009 da pazartesi rejime basladim keten tohumu ve elma sirkesiyle beraber keten tohumunu sabah aksam yiyorum yogurt ve sütle arada meyve yiyorum.bakalim 02.03.2009 ne olacak
yas 33
boy 1,60
kilo 72

Son düzenleme:
valla nasil birseyse bu
pazartesi gunu incelmeliyim diyorum yok 70-79 gurubuna rezil olurum
yallah direk 80-89 grubuna pasa pasa yol alirim diye korkuyorum.
strese girdim yaw, bu haftayi atlatip biraz kilo versem de bari burada kalmayi garantilesem
78 kilo sinirda bir rakam 77 olursam oynayacam

afiyet olsun frezya ama makarnayla et yeme bence ikisi birleşince kilo yapıomuş die duydum :))) bende buna dikkat etmeye çalışıorum
sabah kepek ekmeğinde ufacık bir tost 2 adet açık esmer(tek) şekerli çay
bol su :)))
öğlen bir kase sebze çorbası ve tavuk şinitzel yedim :))) bir orta kahve içtim yine bol su ve elma sirkeli karışımı içtim bir bardak şimdide yeşil çayımı içiorum :))

tamam cnm teşekürederim
bunua dikkat erderim
cnm bu elma sırkesını nasıl içiyosun bi tarif edermsim

hosgeldin diyerek kucak acan herkese tesekkur ederim
burasi gercekten cok hos, sicak bir ortam birbirimizin sikintisini anlayip ona gore destek veriliyor
tesekkur ederim bir kez daha

elma sirkesi+bal+su
ordan baktım canım 1 lt suya 4 y.k. elma sirkesi 4 yk bal hepsi bu ben sürekli içemiorum aklıma geldikçe :)

hu ahnımlar nerdeler niye kimseler yok
bakiyom bu aralar kaçamaklar var kızlar kendinize gelin bakiyim
ve buraya kim ne yedi diyeyazanda yok

ben yazayım bugün ne yedğimi
sabah herzamanki gibi kaysılı suyumu içitiç ve çok geç olmak üzere
kahvaltımı yaptım saat3 gibide 2köfte ve patates 2kaşikta makarna yedim
şimdi mmısırve pirinç patlağindan oluşan layt geverğindn yedim
akşamada allah kerim

burdayız tatım
gaza getir bari kaçamak yapanları arkadaşım
ben tam oklavalık oldum:oklava:

valla nasil birseyse bu
pazartesi gunu incelmeliyim diyorum yok 70-79 gurubuna rezil olurum
yallah direk 80-89 grubuna pasa pasa yol alirim diye korkuyorum.
strese girdim yaw, bu haftayi atlatip biraz kilo versem de bari burada kalmayi garantilesem
78 kilo sinirda bir rakam 77 olursam oynayacam

bende korkuyorum bu hafta
kendimi toparlamam lazım
ilk hafta hevesle 2 kilo vermiştim
bu hafta adet öncesindeyim
biri beni durdursun
çikolataya dayanamıyorum
1-2 kaşık gidiyor arada bu hafta

bende korkuyorum bu hafta
kendimi toparlamam lazım
ilk hafta hevesle 2 kilo vermiştim
bu hafta adet öncesindeyim
biri beni durdursun
çikolataya dayanamıyorum
1-2 kaşık gidiyor arada bu hafta

arada olur böyle şeyler else önemli olan sonraki gün dikkatli olmak :))) kaydirigubbakcemile2hihoyyyt

kızlar ölüorum yaaa....yürürken paralandm bugün....annemin peşine takıldım..çarpı pazr allah düz gittik..bide sabah arkdşlarla aşındrmştm sokakları.....anne olmak ne zormuş yaa...

:teytey:hihoyyytkaydirigubbakcemile2ne güzel çok kalabalık oldukyeni arkadaşlarım hoşgeldiniz hep birlikte azkalorili günler geçircez inşallah. hagayret:sm_cool:

kızlar ölüorum yaaa....yürürken paralandm bugün....annemin peşine takıldım..çarpı pazr allah düz gittik..bide sabah arkdşlarla aşındrmştm sokakları.....anne olmak ne zormuş yaa...

hiç şikayet etme arrkadaşım bence ne güzel keşke bende bugün senin kadar hareket etmiş olsaydım. neyse geç kalmadım herhalde bana gaz verdin saol.ben de şimdi başlıyorum spor yapmayahihoyyytdelikafadulden:dance::sm_cool:

CADIARZUfisfisfiskafamçokkarıştı:uhm:arkadaşlar akşam yemeğimi7 de yiyorum sonrada yatana kadar hiç birişey yemiyorum dayanamazsam belki meyve oda çok nadir sizce yanlışmı yapıyorum akşam yemeğimi çokmu geç yiyorum

selamm fıstık arkadaşlarım..malesef bende bu hafta kilo verememekten korkuyorum:1shok:ya umarım en azından 70 inb altına düşerim..o yüzden şu 2 gündür kaçırdıklarımı toparlamak adına yarın lapa diyeti yapıcam...varmı benimle yapmak isteyenm 800 gr felan versek kardır...zaten regl öncesi en uygun zamanıymışkaydirigubbakcemile2

hiç şikayet etme arrkadaşım bence ne güzel keşke bende bugün senin kadar hareket etmiş olsaydım. neyse geç kalmadım herhalde bana gaz verdin saol.ben de şimdi başlıyorum spor yapmayahihoyyytdelikafadulden:dance::sm_cool:

sewindm kızz gazaa gelmene şikayetçii degilimde yoruldm az ama yorulmadanda olmuo bu işler dime:):jeyyar:

CADIARZUfisfisfiskafamçokkarıştı:uhm:arkadaşlar akşam yemeğimi7 de yiyorum sonrada yatana kadar hiç birişey yemiyorum dayanamazsam belki meyve oda çok nadir sizce yanlışmı yapıyorum akşam yemeğimi çokmu geç yiyorum

ben de en gec 7de yiyorum. 17.30-19.00 arasi yemeye calisiyorum. yemekten sonra da 1 fincan sekersiz yesil cay iciyorum o kadar.

yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz a.s. bugunude atlattım çok şükür:Saruboceq: öglen çokopresi götürdüm ama aksam sadece salatalık ve yeşil elma yedım toplam 600 kalorilikte spor yaptım belkı birazdan da göbek atarımkaydirigubbakcemile2 allahım çok şükür:Saruboceq: bugunude böyle fazlaya kaçırmadan kapattım elsecim sende fazla kacırma yarın pişman olursun yersen karısmam :mymeka:

selamm fıstık arkadaşlarım..malesef bende bu hafta kilo verememekten korkuyorum:1shok:ya umarım en azından 70 inb altına düşerim..o yüzden şu 2 gündür kaçırdıklarımı toparlamak adına yarın lapa diyeti yapıcam...varmı benimle yapmak isteyenm 800 gr felan versek kardır...zaten regl öncesi en uygun zamanıymışkaydirigubbakcemile2

ben yaparım ama caymak yok insan gecen seferkı gıbı tek olunca zor oluyo:1hug:

Back
X