Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ben dükkanda çalışıyorum tam karşımdada pastane var hep aklıma tatalı geliyo o yüzde ama kendimi siteye girip dizginlemeye çalışıyorumburda insan özellikle dikkat etmeye çalışıyo iştah açıcı şeyler yazmamak için.zaten ufak bir bahane lazım mutfağa dalmak için.aman kendimizi kontrol edelim.9 şubatı ve orda çıkacak sonuçları düşünün ve motive olun. ya da benim gibi mutfağı her aklınıza getirdiğinizde örgü örün. bir haftada elbise ördüm bir de bebek süveteri
kızlar ya bugün kahwltıya arkdşa gittm ondan geç geldim...
ama saolsun erkek arkdşm acaip destek oluo hatta diyet koçluğumu desem yalan olmıcak(nazar degmesinde)fazla kaçırma filan motiwe filan....yarım simit,azcık omlet,peynr..domates,salatalık....
öglende 1kase çorba akşamada balık kısmetse bol salata we maden suyuyla birlikte..
tebrik ediyorum canım seni ve erkek arkadaşını.ne güzel hakim olmuşsun destek sayesinde böle devam et tatlım
kızlar çıtır olacaz bunu sakın unutmayın tamam mı?çıtır fıstıklar olmalıyız :)))
bende üzülünce kendimi mutfakta buluyrum hiç iyi gelmio bana ama annem bir üzülüo 5 kilo verio ya ben kime çektim((
bu arada başın sağolsun.
benimde moıralim bozulunca koşa koşa cikoltalara cipslere gidiyoruum kızlar ya..sinir oluyorum kendime:mymeka:
merhaba!!a.s.ben aranızaa yenı katıldım..16 yasındayım.suanda rejımdeyım ve persembe gunlerı tartılıorumm yanı kılom 70lerde yarın tartılıp çizelge olusturucamm.ama en son 74 çıktımbenneyaptımki boyumda 1.67.kendimii çooookkk kotu hissediyorummm!!!gecen sene sınava hazırlanırken çok kılo aldım.5 sene yuzdum ve yuzmeyı bırakınca da genişledimmm..işte şimdi rejimdeyimm..umarımm işe yarar ama motivasyona fena halde ihtiyacım varr!!!beni de aranıza alın birlikte zayıflayalımmmmhihoyyyt .....:ecrin_bebek:
canım yeni geldim başın sağolsun allah sabır versin herkesin bir sıkıntısı var işte benimde esim 4 aydır işsiz. dolayısiyle çok gergin maddi sıkıntının yanı sıra bide ona destek olmaya çalışmak benimde desteğe ihtiyacım varken beni çok yoruyo. birde üstüne anlayışsız birkaç hareketi eklenince ki dün öyle oldu soluğu oğlumun çikolata sepetinin yanında alıyorum.:1no2:
ben ayda 2 kiloya bile razıyım ama bilmiorum bakıcam artık rejim yapmıyorum sadece yediklerime dikkat edip yürüyüorum koşu bandında inşallah en kısa zamanda kiloları verip istedğimiz gibi oluruz :)
merhabalar yine kaynatıyorsunuz ne güzel sizleri okurken gözümün önünden tatlılar geçtikafamçokkarıştı kızlar bişi söylicem size benimle dalga geçen eşim bana gülen eşim bende zayıflıcam demeye başladı sırnaşık şey hem güldüm hem sevindim çünkü 95 kilo :bbo: tip olarak ikimizde iri yapılıyız ama eşimin göbek ön planda işyerinde ekmeği azaltımış birde tatlıyı azaltsa neyse kızlar darısı sizin başınıza inş. eşleriniz sizlere destek olur ve hep beraber güle oynaya veririz kiloları bu arada yeni gelen arkadaşlar hoş gelmişler sefa getirmişler a.s.
güleysa sen nerdeydın sana özel mesaj attım izledinmi programı