Geçmiş olsun canım😔 inşallah tez zamanda geçer...
Buarada menüne bakıyorum bu hafta 1. Mi olacaksın ne??? Hadi bakalım cibel hanım cuma senden çok umutluyum😉
Inşallah geçer canım ya 3 4 güne

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun canım😔 inşallah tez zamanda geçer...
Buarada menüne bakıyorum bu hafta 1. Mi olacaksın ne??? Hadi bakalım cibel hanım cuma senden çok umutluyum😉
Ay ne güzel ben emzirirken hiç oralı olmamıştım kilolarıma😔 şimdiye bu hale gelmezdim hem... Yürüyüş bandını kullanman taktire şayan😉
Yağmurlu hayırlı olsun canım☺️ 2. Hedefin ne olacak??
Buarada kızlar hurma diyeti yaparsanız haberdar edin gelişmelerden tmm?
Ayrıca regl oldum tüm dünyaya duyurulur 😆 rahatladım kafa olarak ya ama çok sancılı aynı bekarlık zamanlarımdaki gibi baş ağrısı mide bulantısı sinirlilik var bende bugün😔
Napiyim kiz balkonda kocaman yer kapliyo bali ise yarasin bide boyle titreten masaj aleti var simit bolgemi yaptim beşdk oldum kasintidan ben ise yaramaz diye yapmiyodum eEsim dedi olurmu çok ise yarar dedi eh peki gorucez bakalim dedim yaptim ama oldum oldum kasintidan
Bide ben çorba içerim yazdiydim içtim ama yaninda bide kavun yedim beeeee
Amma 20 dkda karin hareketi yaptim![]()
Ben delşriyorum resmen bi ağlıyorum bi bağırıyorum kocacıma saldırıyorum baş ağrısı mide buluntusu yani geliyor 😭😭😭😭
Hurma diyeti regl öncesi yapma dediler Bayram sonrasına kaldı ne yazıkki 😫😫😫
Bide ben yazı bile yazmak istemiyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba ben de aranıza katılmak istiyorum yarın karatay diyetine başlıyorum 73 kiloyum hep diyetlere girip çıkıyorum sıkıldım artık hayat tarzımı değiştiricem.
Hayallerimin ilk basamağı : Zayıfla!!
Merhaba ben de aranıza katılmak istiyorum yarın karatay diyetine başlıyorum 73 kiloyum hep diyetlere girip çıkıyorum sıkıldım artık hayat tarzımı değiştiricem.
Bu yazıyı kocama göstericemmm😆😆😆 bak benden fenaları varmış diye 😂
Hurma diyeti yapak yaaa iyi olur gerçekten Bayram sonrası beraber yapalım😘
Kızlar ben olmayacağını anladım bu işin! Bi sorun var ve ben o sorunu çözemiyorum verdiğim kiloyu geri almam 2 gün sürüyo artık çok sıkıldım bırakıyorum! Kendinize dikkat edin,hoşçakalın!
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hoşgeldinnnnn ama lütfen istikrarlı ol bak 2 gün önce bende bırakıyommm bitti felan yaptım 3-5 saat sonra tıpış tıpış geldim 😆
Hayal değil bebeğim gerçek olsun
Yaş boy kilo hedef meslek özelliklerini öğrenelim mi ????
Hoşbulduk :)hoşgeldin canım :)
Aslında diyet yapmada kararlıyım ama zaman zaman hangisini yapsam diye kararsiz kaliyorum :sKararsizkiz diyette kararliyim diyorsan hosgeldin![]()
Kızlar ben olmayacağını anladım bu işin! Bi sorun var ve ben o sorunu çözemiyorum verdiğim kiloyu geri almam 2 gün sürüyo artık çok sıkıldım bırakıyorum! Kendinize dikkat edin,hoşçakalın!
çok iyi ya eline sağlık![]()
Ellerine sağlık emelcim ❤️❤️
Bu arada eline saglik emelcim teşekkür ederiz. Listeden kurtulduğun icin de gözün aydın diyorum.
Lellicim sakın moralini bozma genelde liste sonuncusu olan arkadas diğer hafta ilk sıralarda oluyor. Birden atıcaksin hiiiic merak etme.
ellerine sağlık canım :) 1.olan arkadasımızı çok çok tebrik ederim ayrıca pes etmek yok az da olsa çok da olsa hepimiz bi şekilde kilo veriyoruz kimimiz daha hızlı kimimiz daha yavaş önemli olan eskisinden daha ince oluyo olmamız :)![]()
bisey degil kizlar rica ederim hafta sonu giremedim simdi burodan giriyorumEmelcim liste için teşekkürler ben msj atamadım çok uğraştım hata veriyor 😌
Gelelim herşeymicim sana önce yok bırakıyorum yok olmuyor gibi gereksiz sinir edici cümleler kurmuşsun lakin görüyorum ki aklını başına devşirmişsin çok şükür kızmama gerek kalmadı 😝😝😝
Sen toparlan canım mekik çekmeye başla garanti veriyorum gidecek o göbiş üzme güzel yüreğini 😉
Gelelim diğer canım azimli arkadaşlarıma başta neşemize neşe katan otimoti valla yazılarını okuyunca keyfim motivasyonum yerine geliyor sağol canım😚😚😚
Kızlar tek tek isim yazamıyorum ama süper gidiyorsunuz . azimli topiğimiz yılmayn topiğimiz diyorum öpüyorum canlar😊
Bu arada yarından itibaren hurma diyeti yapıyorum hani Bayram yarışmamız vardı ya ben kazanıcsmmmmm hahahaaaaa😈😈😈
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
evet canim bende hafta sonu face de okudum, hatta cumartesi magazaya gidince 2 paket hurma aldimkızlar hurma diyeti diye bişey buldum bi kase yoğurt içine 7 hurma doğruyosun sabah öğlen akşam 7 gün boyunca bunu yiyosun bi zararı yokmuş haftada 5 kilo kadar verdiriyomus içinizde bilen yapan varmı ? denesem mi acaba ?
cok gecmis olsun canimKızlar ben dış kulak enfeksiyonu olmuşum ölüyorum kulak ağrısından başım çenem hepsini agritiyodoktora gittim damla verdi kac gune gecer bilmiyorum
damlaları almak için eczaneye gittiğimde dedim bi tartilayim evdeki doğru mu eksik mi diye üstümde kıyafetlerim ayakkabilarimla bide tok karnına 69 geldim evde de kiyafetsiz ve aç karnına 67.8 falan geliyorum yani tartım dogruymus çok sevindim eczanede 5 kilo fazla çıkarım diye düşünüyodum iyi moral oldu bu diyet için ama kulağım çok kötü
![]()
hosgeldin kararsizkiz hadi bakalim gorelim seni ins karatay diyeti mutluluk getirir sanaMerhaba ben de aranıza katılmak istiyorum yarın karatay diyetine başlıyorum 73 kiloyum hep diyetlere girip çıkıyorum sıkıldım artık hayat tarzımı değiştiricem.
hayirdir canim ya niye birakiyorsun pes etmek olmaz oyle biraz azimli olmak lazimKızlar ben olmayacağını anladım bu işin! Bi sorun var ve ben o sorunu çözemiyorum verdiğim kiloyu geri almam 2 gün sürüyo artık çok sıkıldım bırakıyorum! Kendinize dikkat edin,hoşçakalın!
bisey degil kizlar rica ederim hafta sonu giremedim simdi burodan giriyorum
ramazanin bitmesine az kaldi son bir hafta ondan sonra boma gibi aranizda olucam ins
bu hafta listeden ucuz yirttim ama haftaya ne olur bilmiyorum gene bana kalir gibime geliyor ama hayirlisi bakalim
evet canim bende hafta sonu face de okudum, hatta cumartesi magazaya gidince 2 paket hurma aldim
bende bayramin 1.ci gunu yani haftaya pzts baslamayi dusunuyorum Allah kismet ederse bakalim ne olucak ins ise yarar
cok gecmis olsun canim
hosgeldin kararsizkiz hadi bakalim gorelim seni ins karatay diyeti mutluluk getirir sana
hayirdir canim ya niye birakiyorsun pes etmek olmaz oyle biraz azimli olmak lazim
bu kilolarin hemen 1 gunde gitmesini beklemek hata olur
biraz sabretseydin
Ne hurmaymis arkadas!
Ben baklava diyeti yapıyorum, daha tatlı![]()