70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar üstümüze bir rehavet çöktü. Toparlanalım biraz kendimize gelelim. Ben bugün yavaştan yavaştan başladım malum hastalık yüzünden. Hadi bismillah
Bugünkü menüm:
Sabah: haşl. Yumurta, peynir, domates, salatalık, 1 dlm tb ekmeği, 2 zeytin
Ara: kahve, yeşil çay
Öğle: 1,5 biber dolma, şehriye çorbası, yoğurt
Ara: ananas, yulaf, beyaz leblebi
Akşam:2 karnıyarık,1/2 kase cacık
Ara: 1 küçük sütaş tatlımmm😜
Spor: 1 saat aerobik, 1500 adım twist, 15 dk ritmik samba( nesfitin, oğlumun zoruyla yaptım)

Yorgunum dostlarim yorgunum yorgun
Bebis uyudu simdi bende hemen yatiyorum umarim uç saat uyur bende kendime gelirim.
Biomel geçmiş olsuncanim o gaz yokmu basimin belasi benimde.birde emziriyoeum diye giyinmeme yememe icmeme dikkat ediyorum sözde ama nerden oluyor anlamiyorum
Sabah tavada iki yumurta
1 dilim ekmek
Peynir

Ara 1 madlen çikolata

2 kase şehriye corbasi
1/2 ekmek

Çorba
5 yk bulgur pilavi
5 yk tavuk sote

Simdi 7 li Canim iciyorum bir eti puf yedim yaninda maalesef ancak komsumun verdiği baklavalar öylece bakiyor ancak yemeyecegim o kadar .

30 dk bebisle yürüyüş
2.5 km bantta yürüyüş 120 cal

Hadi hayirli olsun.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sağol canım seni de çok tebrik ederim bebişle gayet iyi devam ediyorsun 👏👏👏özellikle spor yapmanı takdir ediyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Haklisin canım saldık iyice. Bu sıcaklar da mahvetti beni ya. Dışarı çıkılmıyor, evde de sıkıntıdan yemek icmek istiyorum sürekli.

dün ilk defa iş yer,nden dönerken yarı yolda inmek geldi içimden.indim yarım saat yolda yürüdüm tempolu bi şekilde.baya terledim.bundan sonra böyle yapıcam..çok iyi geldi..eve geldim 30 tane mekik çektim.kendimi süper hissediyorum

ya yok cidden sırf moralim bozulsun diye var bu tartıııı sabah 66.5 tartıyodu bi bardan su içtim tartıldım 72 bi 68 bi 69 bi 71 kaç kiloyum ben yaaa offfff sinirlerim çok bozuldu 72 yi görünce kıracam bunu en sonunda bişey yemiyorum ya nasıl fazla çıkıyo ben bu ay sonunda 62 yi görürüm diyodum 10 gündür hiç eksilmiyo aksine 6 kilo fazla çıkıyo offfffffffffffffffffffff

kovacım çok güzel menün yine

Menümü yazayım kızlar netim çok yavaş inş gider bu yazdığım😔

Sabah
Tarçınlı zencefilli bir bardak süt 12de kalktım

Öğlen
1 tabak bulgur pilavı
2 dilim kepekli ekmek
1 tabak patlıcan yemeği
Karpuz

Akşam
Ayran birazda karpuz yerim babamlar 8gibi yiyorlar onlarla oturup karpuz yiyim diyorum 😊

Belki bugün leslie 3mil yaparım bakalım oğlum bırakırsa tableti😔

Ben tartının problemini buldum
Bence sen banyoda fayansa koy ve 4 ucundan bastırarak sabit olduğuna emin ol oynamasın tıkır tıkır ve hiç yerinden oynatma olur mu?
Sen 66sın için rahat olsun

Dijital baskuller öyle canım. Ben ilk bı tane aldım bozuk diye iade ettim. Yerine aldığım yine aynı çıkınca çöpe attım. Belki pahalıları filan iyidir bilemem.Şimdi Manuel kullanıyorum. Gramından emin olamasam da hic yanıltmıyor o yüzden iyi anlaşıyoruz kendisiyle.

Ben manuelde 65.5 66 falan geliyorum digital sinirlerimi çok bozdu canım ya bende onu artık pek takmicam yarın bi eczaneye mi gitsem napsam diyorum sigortamda sıkıntı çıktı o yüzden diyetisyene de gidemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…