Kızlar gece dindi sancım gaz şikayetiymiş meğer iyiyim bugün
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yorgunum dostlarim yorgunum yorgun
Bebis uyudu simdi bende hemen yatiyorum umarim uç saat uyur bende kendime gelirim.
Biomel geçmiş olsuncanim o gaz yokmu basimin belasi benimde.birde emziriyoeum diye giyinmeme yememe icmeme dikkat ediyorum sözde ama nerden oluyor anlamiyorum
Sabah tavada iki yumurta
1 dilim ekmek
Peynir
Ara 1 madlen çikolata
2 kase şehriye corbasi
1/2 ekmek
Çorba
5 yk bulgur pilavi
5 yk tavuk sote
Simdi 7 li Canim iciyorum bir eti puf yedim yaninda maalesef ancak komsumun verdiği baklavalar öylece bakiyor ancak yemeyecegim o kadar .
30 dk bebisle yürüyüş
2.5 km bantta yürüyüş 120 cal
Hadi hayirli olsun.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar üstümüze bir rehavet çöktü. Toparlanalım biraz kendimize gelelim. Ben bugün yavaştan yavaştan başladım malum hastalık yüzünden. Hadi bismillah
Bugünkü menüm:
Sabah: haşl. Yumurta, peynir, domates, salatalık, 1 dlm tb ekmeği, 2 zeytin
Ara: kahve, yeşil çay
Öğle: 1,5 biber dolma, şehriye çorbası, yoğurt
Ara: ananas, yulaf, beyaz leblebi
Akşam:2 karnıyarık,1/2 kase cacık
Ara: 1 küçük sütaş tatlımmm😜
Spor: 1 saat aerobik, 1500 adım twist, 15 dk ritmik samba( nesfitin, oğlumun zoruyla yaptım)
Hu huuu günaydın. Kimse yok mu? 😔😔topik çok sessizleşti
Kızlar üstümüze bir rehavet çöktü. Toparlanalım biraz kendimize gelelim. Ben bugün yavaştan yavaştan başladım malum hastalık yüzünden. Hadi bismillah
Bugünkü menüm:
Sabah: haşl. Yumurta, peynir, domates, salatalık, 1 dlm tb ekmeği, 2 zeytin
Ara: kahve, yeşil çay
Öğle: 1,5 biber dolma, şehriye çorbası, yoğurt
Ara: ananas, yulaf, beyaz leblebi
Akşam:2 karnıyarık,1/2 kase cacık
Ara: 1 küçük sütaş tatlımmm😜
Spor: 1 saat aerobik, 1500 adım twist, 15 dk ritmik samba( nesfitin, oğlumun zoruyla yaptım)
ya yok cidden sırf moralim bozulsun diye var bu tartıııı sabah 66.5 tartıyodu bi bardan su içtim tartıldım 72 bi 68 bi 69 bi 71 kaç kiloyum ben yaaa offfffsinirlerim çok bozuldu 72 yi görünce kıracam bunu en sonunda bişey yemiyorum ya nasıl fazla çıkıyo ben bu ay sonunda 62 yi görürüm diyodum 10 gündür hiç eksilmiyo aksine 6 kilo fazla çıkıyo offfffffffffffffffffffff
ya yok cidden sırf moralim bozulsun diye var bu tartıııı sabah 66.5 tartıyodu bi bardan su içtim tartıldım 72 bi 68 bi 69 bi 71 kaç kiloyum ben yaaa offfffsinirlerim çok bozuldu 72 yi görünce kıracam bunu en sonunda bişey yemiyorum ya nasıl fazla çıkıyo ben bu ay sonunda 62 yi görürüm diyodum 10 gündür hiç eksilmiyo aksine 6 kilo fazla çıkıyo offfffffffffffffffffffff
Dijital baskuller öyle canım. Ben ilk bı tane aldım bozuk diye iade ettim. Yerine aldığım yine aynı çıkınca çöpe attım. Belki pahalıları filan iyidir bilemem.Şimdi Manuel kullanıyorum. Gramından emin olamasam da hic yanıltmıyor o yüzden iyi anlaşıyoruz kendisiyle.
Ben tartının problemini buldum
Bence sen banyoda fayansa koy ve 4 ucundan bastırarak sabit olduğuna emin ol oynamasın tıkır tıkır ve hiç yerinden oynatma olur mu?
Sen 66sın için rahat olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?