Sabah tartıldım 😔
75.0😭😭😭😭😭😭
Ya bir iki gün fazla yedik diye başıma gelenlereeee 😫😫😫
Moralim çok bozuldu kahvaltıda yaptım o hırsla öyfff!!
Bilmiyorum felaket bir şişlik var cuma akşamından beri😢
Buarada size de sorayım
Sizde de yemekten sonra hemen tatlı bişiler atıştırma ihtiyacı oluyor mu??
Ya ben yemekten sonra hemen diyorum karpuz bile olsa tatlı bişiler tepiyim böle elim ayağım uyuşuyor resmen 😔
O bende eskiden olurdu uzun bir sğredir yok. Sebebi artık insülin salgısı düzene girdi. Ani inip çıkan insülin yapıyor o hissi. Bunu yenmenin yolu da benim yaptığım karbonhşdrat kısıtlı diyet. Daha dığrusu sağlıklı karbonhşdrat tüketmek. Örneğin: tam buğday unlu ekmek, yulaf, fındık fıstık ceviz, pirinç yerine bulgur, üzüm, incir karpuz yerine elma, çilek, kiraz gibi insülini yavaş salgılatan glisemik indeksi düşük karbonhşdratlar canım. Beyaz unlu herşey, şeker, reçel, tatlı, pirinç, patates, mısır yasak. Şuan arada yiyorum makarna veya üzüm ç, karpuz yine de acıkmıyorum. Vücudunu alıştırman lazım
Metofin mi öyle bi ilaçtan bahsetti arkımla watzapta yazışırken... Alayım mı ne yapsam dedi bi arkım 8 kilo verdi bir ayda ????
Canım metformin şeker ilacı. Diyabetik hastalara veya polikistik over sendromu gşbi insülin direnci olan hastalara verilir. Sen bşr dahiliye uzmanına görünmeden başlama bence. Senin bugünkü menü tam bir karbonhşdrat deposu bak. Patates kızartması bisküvi ekmek karpuz hepsi glisemik indeksi yüksek( yani kötü) karbonhidrat. Ayrıca karbonhşdratlar vücutta su tutar. Bşrkaç gün proteine ağırlık versen o şişlikler geçer canım.
Tamam canım bencede bir dahiliye uzmanına gitmem gerek..
Yarın protein günüm olsun o zaman yediklerimi de paylaşırım 😊
Buarada yarın il içi tayinler belli oluyor hakkımda hayırlısı olur inşallah amin 😊
Canım metformin şeker ilacı. Diyabetik hastalara veya polikistik over sendromu gşbi insülin direnci olan hastalara verilir. Sen bşr dahiliye uzmanına görünmeden başlama bence. Senin bugünkü menü tam bir karbonhşdrat deposu bak. Patates kızartması bisküvi ekmek karpuz hepsi glisemik indeksi yüksek( yani kötü) karbonhidrat. Ayrıca karbonhşdratlar vücutta su tutar. Bşrkaç gün proteine ağırlık versen o şişlikler geçer canım.
Kızlar çok fenayım sağ kasığımda aşırı bi sancı otururken kalkarken hem aşağı hem belime yayılıyor sanki yumuttalığım şişmiş gibi sanki gaz varmış da gibi öfff ne bu 3 saattir sürüyor 😭😭😭
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlar kilo vermem durdu ya takıldım kaldımcumartesi spora başlıyorum o zaman devam eder miyim kilo vermeye of yada benim tartım bozuk
Yok Sibel sana öyle geliyordur cumaya tartıl bak görürsün 1-2 kilo gitmiştir😊
Buarada senin durmuş benim ki artışa geçmiş 😭
ya 10 gün önce 66.9dum sabah tartıldım 68 diyo yanlış tartıyodu heralde yerini değiştirdim falan tartıldım 66.5 diyo şimdi kafam karıştı dedim acaba kilo aldım mı verdim mi ağustos sonunda bi hastaneye gidip orda tartılcam artık o zamana kaç kilo olursam bakalım :/
En düşük hangisi ise o doğrudur 😂
Bende 75 gösteriyorum yerini de değiştirdim yine 75 😢😢😢
Kızlar çok fenayım sağ kasığımda aşırı bi sancı otururken kalkarken hem aşağı hem belime yayılıyor sanki yumuttalığım şişmiş gibi sanki gaz varmış da gibi öfff ne bu 3 saattir sürüyor 😭😭😭
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?