Kızlar bide gün itibariyle tatile gitmeme tam 1 ay kaldı tabi ben gene yumurta kapıya dayanınca tutuştum ve çok acil kilo vermem lazım en azından bi 67 falan olmam lazım yani acil yaklaşık 7 kg vermem lazım! Nolur yardım edin en hızlı ve yapılması en kolay ne biliyosanız söleyin :-(
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar selamlar Bayram boyunca yazamadım ne yazikki bugün eve geldim koştum tartıya 67.9 çıkabilirim yarın yani 1 kilo gitmiş olabilir 😁😁😁baklava 4 tane yedim Bayram boyunca ilk 3 gün süperdi hiç bişey yiyemedim sonra 2 gün yemeği ben yaptım ve yedimmmmm
Hatta 2 kilo bile gider diyodum yemeseydim kısmet böyle
Sizler nasılsınız kuzular
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Insanın biraz nefsini karşılaması gerekiyor sonra benim gibi onu yemedim zaten deyip daha çok yiyorsun
Buarada 6lıları görür müyüm bende 😔
Aynen canım ya sen 40 beden olup nasıl 6 lı görmüyorsun peki 😥
Kizlar gunaydin
Dun giremedim nwte doğumgunumdu gelen giden bitmedi sagolsunlar.
Dünkü menüm
Domates yumurta rpka salata
1 dilim ekmek
Az peynir
1 ufak boy karniyarik
1 simit
Azicik dogumgunu pastamdam
Biraz peynir
Domates
Aksam yemeği ayaküstü oldu gecede acoktim ama yemedim su ictim yattim valla
Bence benim hatam😊 niye dersen benim göbek sarkıyo kemer kısmından ama ben içine girdim diye alıyorum patolonu ama beni şaşırtan L yani 40 beden ceketin kollarıma oturmadan olması nasıl göremem ben 6lı ya 😭
Ama emin olun geçen yıl hızlıca düştüğüm 73 den çok daha zayıf görünüyorum yavaş giden kilonun faydası😉
Kizlar gunaydin
Dun giremedim nwte doğumgunumdu gelen giden bitmedi sagolsunlar.
Dünkü menüm
Domates yumurta rpka salata
1 dilim ekmek
Az peynir
1 ufak boy karniyarik
1 simit
Azicik dogumgunu pastamdam
Biraz peynir
Domates
Aksam yemeği ayaküstü oldu gecede acoktim ama yemedim su ictim yattim valla
Kızlar ben geldim ama pek iyi gelmedim. Yayladan döner dönmez bayramın 3. Günü nöbet tuttum. Sabaha kadar 38-39 derece ateşke ve serumlarla çalıştım. Kriptik tonsillit ( bademcik iltihabı) oldum. 2 gündür ateşimi düşüremiyoruz. Pek foruma gşremedim. İşten izin aldım. Şu an evdeyim. Yaylada üşüttüm. Eşimde hasta oldu, kusma, ishal. Bayram burnumuzdan geldi kısacası.
Kızlar ben geldim ama pek iyi gelmedim. Yayladan döner dönmez bayramın 3. Günü nöbet tuttum. Sabaha kadar 38-39 derece ateşke ve serumlarla çalıştım. Kriptik tonsillit ( bademcik iltihabı) oldum. 2 gündür ateşimi düşüremiyoruz. Pek foruma gşremedim. İşten izin aldım. Şu an evdeyim. Yaylada üşüttüm. Eşimde hasta oldu, kusma, ishal. Bayram burnumuzdan geldi kısacası.
Kızlar msj kutum dolu nasıl Silicem telden giriyorum bulamadım 😔
Kızlar msj kutum dolu nasıl Silicem telden giriyorum bulamadım 😔
Selam kızlar
Kovacim cok gecmis olsun
Ankara Ankara dediniz canım Ankara çekti. Daha diplomamı almaya gitmedim kac sene oldu. Tunali ve Kızılay'da şubesi olan Zeynel çilli vardı onun böyle muska seklinde tavuklu tostu vardı negseldi be
Bakıyorum da kilolar verilmiş. Şimdi bir bildirim yapayım da gelecek haftanın listecisi belli olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?