70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Simdi kizlar tecrübeyle sabitledigim bir diyet hikayemi paylasayim.
Ben Doğduğumdan beri kilolu bir insandim yani ortaokul lise falan o dönemlerde ne zaman diyete kalkissam annem yaptirmazdi zorduda zaten sonuçta evde ne yemek varsa onu yiyiyorsunuz sonra universitwye ankaraya gittim 75 kg ile basladim.ilk olarak 5gunde 5 kg diyeti
1.gün patates haşlama 1 kg
2.gün haslanmis sebze 1 kg
3.gün haslanmis et
4.gun 1 kg meyve
5.yoğurt 1 kg

5.gün sonunda vaktim gerçekten 70 kg oldum tabii giden vücuttaki suydu zaralida olduğunu biliyorum ama baslangic oldu benim için
Sonra günde 5 km yürüyüşderse gitmeden sabah 6 da yapiyodum birde hic ootobüs metro yok deli gibi yuruyodum (bir sure sonra hem bilet parasindan kurtuldum hem kilolardan hem de metro kullananlardan önce variyodum valla)
Derken 4 ay sonunda baltim 55 kkgyim.beni görenherkes oözellikle babam benim dermansiz bir hastaliga tutulduğunu dusunmuslerdi diğer espirituel insanlarda bir harimi ankarada biraktigimi.
Demek oki bu 5gunde 5 kg denenebilir tabi ben yapamiyorum şuan.ssonuçta hemen geri alinmaz zaten diyetteyiz biz hep.
Birde ilk defa diyet yapmaminda 5 kg vermeme etki ettiği tartisilmaz bir gerçek.

👏👏👏bende şimdi Ankara da 2-3 kilomu bırakmış olucam kendi evime dönene kadar (yani Ağustos 25e falan) 69u görsemmmmmm
5 günde 5 kilo diyetine bi kaç defa daha baktım
Şimdi 12-13 hurma yemişim ama fena şekilde canım poğaça börek istiyor😔😔😔 kesmedi sarmadı bu hurma diyeti sanırım öğün geciştirici olarak kullanıcam 😊

Poğaça börek cisssssss

oho hosgeldin canim, merak etme kendime adima konusayim daha buralardayim yapistim gidemiyom:18:

Teşekkür ederim kızlar, yeniden buluşmak güzel. Kaç kilo muyum :) sürpriz olsun derdim ama ...
Yok yok dayanamam ben cumaya kadar. 63.3üm bu sabah tartıldım.

Teşekkür ederim kızlar, yeniden buluşmak güzel. Kaç kilo muyum :) sürpriz olsun derdim ama ...
Yok yok dayanamam ben cumaya kadar. 63.3üm bu sabah tartıldım.

👏👏👏👏 vay be dediğim gibi olmuş geriden gelip hepimizi sollamışsın bebeem👏👏👏👏
Hemen baktım bu kız kaçtı yaw diye

Canlarım 1 geçen cumadan beri giremiyodum öncelikle bayram bilancomu yazayım geçen cumartesiden bu güne 6 7 baklava yedim 4 sarma yedim 1 paket cips yedim bide 1 tepsiye yakın Güllaç yedim ama yine de iyi bunlar dışında az yedim yine diyeti bozmamaya çalıştım hala ailemin evindeyim cumartesi öğrenci evime donucem :) burda digital baskül yok ama yarın sabah eczaneye gidip tartilip bildirim yapcam pazartesi de hurma diyetine başlıyorum :)

Bugün yeniden toparladim menumu yazayım hemen

Sabah
1.5 dilim kepek ekmek
1 haşlanmış yumurta
Domates salatalık
Öğlen
Yarım kase yoğurt 1 dilim kepek ekmek 2 mısır patlagi(mısır patlaklari tanesi 26 kalori)
Aksam
Salata yoğurt haşlanmış tavuk

Ara
1 eksi elma

3 litre su bitki çayları bide akşam 1 saat yürüyüş yapcam inşallah

Canim bende buraya geldiğimden beri öyle canım herseyi istiyo pes edecektim az daha sonra fark ettim ki ben burda bitki Çaylarımi icmedim onlar baya istahimi kesiyomus meğer sende iç 5 li çay yapıyorum kendim demleyip içiyorum iştahı çok kesiyo

Canim ben 2 aydır diyetteyim bu senin yaptığın 5 gün diyetini yapsam ise yarar mı acaba ya bende 79 la başladım 2 ay oldu 28 eylülde 4 ay olacak 55 56 yi görebilir miyim çok istiyorum ya olmasi lazim ama vermezsin diyorlar suan 67 yim

Sen hızlı kilo vermeye başlamıştın canım belki iyi olmuştur vücudunu şaşırtmış olursun belki önümüzdeki hafta 3 kilo birden verirsin 😂😂 şaka değil ha o potansiyel var sen de😊

Hamurişi gerçekten benim için tepsilerde baklavadan daha önemli o da hamurişi ama ben hamurişi derken direk poğaça ekmekgiller😂😂 den bahsediyorum
Ay Ankara'da İzmir caddesinin orada tüp geçit vardır onun alt kısmında bina altında bi simitçi var bir simidi bir paskalyası vardır an-la-ta-mammmm gidersem kesinlikle paskalyasını alıp yerim bir de kapanmadıysa tabi 😂

Ah ah sorma pasta börek yemeyeli 2 ay oldu 2 ayda 2 simit yedim o da mecburen yoldaydim başka da bişi yemedim o günler dengeleyim diye sorma ya nasıl canım çekiyo ama yok 28 eylülde 55 57 olmam şart yarın bakicaz kaç kilo gelcem ya bide ben amcamlarda tartildim 70 diyo onların tartısi bozuk heralde 2 hafta önce eczanede tartildim 68 geliyodum geçen hafta da 67ydim yani 2 kilo almayi bırak vermiş olmam lazım 66 falan olması lazım hiç oturmadim bi haftadır dayimin nişanı vardı hazırlık falan çok kalori harcadim yarın eczanede inşallah 66 67 çıkar

Merak etme canım 65 bile gelirsin inş
Eylül'de 55-56 olmak??? Bence acele etme yavaş ama kalıcı olsun ama dur ya sen ünide okuyorsun di miiiii😊😊😊 tmm huleyn inş okulun açıldığı gün 55 ile gidersin okulaaaaaa

Evet canım ya amacım okul açıldığında fit olmak :) eylül 28 gibi falan canım eylül sonu zaten 2 ay var daha 2 ayda 10 12 verirsem olcak inşallah :) ay nasıl canım sıkıldı amcamlarda 70 i görünce yarın bakalım kaç çıkacak :)

Allah'ın izniyle 5lilere gelirsin ve bu da emin ol okul arkadaşlarının gözlerinin fal taşı gibi açılmasına neden olur😉😚

Kızlar selamlar Bayram boyunca yazamadım ne yazikki bugün eve geldim koştum tartıya 67.9 çıkabilirim yarın yani 1 kilo gitmiş olabilir 😁😁😁baklava 4 tane yedim Bayram boyunca ilk 3 gün süperdi hiç bişey yiyemedim sonra 2 gün yemeği ben yaptım ve yedimmmmm
Hatta 2 kilo bile gider diyodum yemeseydim kısmet böyle
Sizler nasılsınız kuzular

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…