• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar bende sabah yedgm kahvaltıyı yazıyım :Dlight ekmegnden tost yedım ve haslanmıs yumurta o kadar :Doglendede sadece bıtanecık en kucklerınden ton yedım bugunku yemegım bu kadar baska yok :D

e akşam yemeği noldu tatlım?
sende benim gibi öğün atlamışsın,hiç doğru yapmıyoruz aslında

sanırım herkez bi gün boyunca ne yediğini yazıyo sürekli bende yazayım bundan sonra ama sakın bana gülmeyin kızmayın haa:)mesela bugün 2 tane simit yedim 2 üçgen peynir domates 1 portakal akşam da bir tabak ıspanak yemeği 2 dilim kepek ekmeği ve salata.çok yemişim değil mi evet dediğinizi duyar gibyim:)

sanırım herkez bi gün boyunca ne yediğini yazıyo sürekli bende yazayım bundan sonra ama sakın bana gülmeyin kızmayın haa:)mesela bugün 2 tane simit yedim 2 üçgen peynir domates 1 portakal akşam da bir tabak ıspanak yemeği 2 dilim kepek ekmeği ve salata.çok yemişim değil mi evet dediğinizi duyar gibyim:)

bence çok değil birsam iki simit dışında:)
ben okuyorum bazı kişiler nerdeyse doğru düzgün bişey yemiyor.
önemli olan aç kalmadan zayıflamak değil mi zaten?
protein,karbonhidrat,yağ,vitamin hepsini almamız gerekiyor gün içerisinde belli miktararda

iyi akşamlar herkese yürüyüş öncesi bakayım dedim gene kimseler yok noluo yawww :))))
sonra görüşürüzzzz

ben de genel de bu saatlerde nette oluyorum akşam 9 gibi.2 simite gelince:)çok tazeydiler çıtır çıtır hastane çıkışı almıştım.birini gelirken birini de eve gelince kahvaltı niyetine yedim:)

ben de genel de bu saatlerde nette oluyorum akşam 9 gibi.2 simite gelince:)çok tazeydiler çıtır çıtır hastane çıkışı almıştım.birini gelirken birini de eve gelince kahvaltı niyetine yedim:)

afiyet olsun canım:)
valla simit özlemi var bende de,izmir'in gevreklerinden bıktım

afiyet olsun birsam bende cumartesileri işe giderken alıyorum ya gevrek ya boyoz sıcak sıcakkkkk ama yarın almayım diom bu hafta haketmedim :))))

MERHABA ARKADAŞLAR,BEN BENNU,SİTEYE YENİ ÜYE OLDUM 75 KİLOYUM VE 65 KİLO OLMAK İSTİYORUM.BOYUM 1.76.MEKSİKA BİBER HAPI DİYE BİŞEY VARMIŞ ANNEM ALMIŞ 2 GÜNDÜR ONU KULLANIYORUM HİÇ BİRŞEY YEDİRMİYOR ODA...kaydirigubbakcemile4

MERHABA ARKADAŞLAR,BEN BENNU,SİTEYE YENİ ÜYE OLDUM 75 KİLOYUM VE 65 KİLO OLMAK İSTİYORUM.BOYUM 1.76.MEKSİKA BİBER HAPI DİYE BİŞEY VARMIŞ ANNEM ALMIŞ 2 GÜNDÜR ONU KULLANIYORUM HİÇ BİRŞEY YEDİRMİYOR ODA...kaydirigubbakcemile4

hoşgeldin bennuu.inşallah hep beraber zayıfıcaz.yeni yarışma pazartesi başlıyor.
hap,ilaç tarzı şeylerin çok sağlıklı olduğunu düşünmüyorum.en iyisi ve en doğalı sağlıklı beslenip,hareket edip,aç kalmadan yavaş yavaş zayıflamak
tabiki karar senin ama hap kullanmak doğru gelmiyor bana

şaka maka acaip taktım bu aralar kilolarıma ama buna rağmen hiç bişi yapmıyorum.oturduğum sitede ufak ta olsa spor salonu var.üşengeçliğimden.ve eşim benden zayıf hemde oldukça zayıf.ben bu son 10 kiloyu 5 ayda aldım . 6 ay oldu evleneli d.kontrol hapı kullanıyordum evlendikten 3 ay sonra bıraktım.ankaradan gelin geldim ben onun da stresi vardı bunaldım aile ark özlemi derken arttı sıkıntılarım eee sonuç ortada ben hiç zayıf zayıflığı bırakın normal kiloda olamayacam sanırım bu üşengeçlik tembellik ve bu boğaz bende olduğu sürece

VALLAHİ BENDE TAKTIM,ÜSTELİK SAĞLIKLI KİLO VEREMİYORUM BU HAPA BU YÜZDEN BAŞLADIM,ÇÜNKÜ BEN DİYET YAPARKEN KİLO ALIYORUM ÜZERİMDE BASKI OLUYOR.10 KİLO VERMEM LAZIM ACİL HEMDE...ÇOK ÜZÜLÜYORUM HALİME:çok üzgünüm:

acaba bende mi gelsem aranıza.zayıflamayı çok istiyorum.2 ayda sadece şeker ve aralarda atıştırmayı keserek 7 kilo verdim.70 kiloyum.1.75 cm boyundayım.bu arada hamile kalabilmek için ilaç alıyorum.nasib olursa verdiklerimi de fazlasıyla alacağım ama olsun.şimdilik beni davet ederseniz aranıza katılmayı isterim

benim de en az 10-15 kg vermem lazım yaza kadar.hamilelik düşünüyorum yaza inşallah.bu kilo da hamile kalmayı asla göze alamam.

Maşallah inşallah allah sana nur topu gibi güzel bir bebek nasip etsin..kararlı olmamız lazım,1-1,5 ay zaman koydum kendime vermek istiyorum,herşeyi göze alıp hap bile aldım...doktor hemşire tanıdıklarım kullandı bunu hiçbir yan etkisi olmadığını söylediler ve ayda 8-12 kilo verdiklerine şahit oldum...

ilacı nerden ve kaça alıyosun.bi de eminmisin yan etkisi olmadığına sakıncalı olmasın dikkat et.bende exodex i duymuştum eczacı demişti yan etkisi yok die.korkuyorum açıkcası bu hap olaylarından.

Aktardan almış annem denemek için ilk kutuyu annemle birlikte kullanacağız çok su içiriyor elimizde şişe şişe su içip duruyoruz...şimdilik yan etkisi yok ikinci günüm zaten...ilacı 40 ytlye almış...ben diyorumya 45 gün süre verdim kendime artık zayıflayıp kurtulmak istiyorum bu mutsuz halimden:(

inşallah verirsin sonuçları burdan yazarsın.ben şimdilik az yemeye çalışarak ve az da olsa spor yapmaya çalışarak devam edeceğim şimdilik.daha fazlasını yapmayı da başarırım inşallah

günaydıııııııııın herkese. bugün sevgililer günü hanımlar. hepinizin sevdikleriyle beraber geçireceği unutulmayacak güzellikte bir gün olur inşallah. sevgililer gününüz kutlu olsun. eee ben niye mi sabah şekeri kıvamındayım. hala adet dönemimdeyim ama tartıyı gördüm havalara uçuyorum. yarım kilo daha vermişim bu hafta.pazartesiye kadar 1 kiloya çıkarırım inşallah bu farkı. şimdi sirkeli suyumu da içtim. evi temizleyip kahvaltımı da yapıcam. ben bu gazla artık camları bile silerim ( ev 160 m2 heryer cam dolu) hepinize kolay gelsin hanımlaryerimseniben

günaydın kızlar iyi sabahlar iyi hafta sonları veeee sevgililer gününüz kutlu olsun :)))
yokrumuz falan çok sevindim adına bende dün 68i gördüm inanamadım pazar sabahı tartılcam yinee :)))
sana kolay gelsin ben oturuyorum malum işteyim :((

Back
X