- 12 Mart 2020
- 194
- 192
- 23
- 30
- Konu Sahibi MoonfacedMom
Bnide eklermisiniz ozamn pek anlamiyorum da yeniyimTahmini 3500 tane kişi başı çekilecek ama daha liste kişi alımına açık daha da düşecektir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bnide eklermisiniz ozamn pek anlamiyorum da yeniyimTahmini 3500 tane kişi başı çekilecek ama daha liste kişi alımına açık daha da düşecektir
Ekliyorum hemen herkes niyetini yazıyo hergün birine okunuyo niyetine bağışlanıyoBnide eklermisiniz ozamn pek anlamiyorum da yeniyim
25 kişi olduk canm 2800 falan düşüyo canm katılmak isteyen sayıyı bekleyen Bi kaç kişiyi ekledim çıkmak isteyen girmek isteyen olursa tekrar paylaşıcam yarına kadar bekleyelmMoonfacedMom canım şu an kaç kişi olduk. Sayıya göre katılabilirim yazanlarıda ekle bence ♥
Tamamdır sorun yok anladım benLunapark Kedisi canım listeye giriyoruz. Liste tamamlandıktan sonra duaya başlıcaz. Toplam okunacak dua sayısı listede kaç kişi varsa ona göre bölünecek. Adam başı kaç oluyorsa o kadar okucaz. Sıra sıra dileğimizi söylücez. Sırayla okunacak. Hergün kime okunuyorsa okıduktan sonra okudum yazacaz buraya. Ayy hem ya ımdakilerle konuşup hem buraya yazınca biraz karışık oldu
Katilirim bende canim
Canım bi özele gel25 kişi olduk canm 2800 falan düşüyo canm katılmak isteyen sayıyı bekleyen Bi kaç kişiyi ekledim çıkmak isteyen girmek isteyen olursa tekrar paylaşıcam yarına kadar bekleyelm
Evet katılıyorum. Bence 70.000 okuyalımHatim yaparsak 2 günde 1 kişiye okuyabiliriz ve liste çok uzar gibi geldi bana. MoonfacedMom
Hatim yaparsak 2 günde 1 kişiye okuyabiliriz ve liste çok uzar gibi geldi bana. MoonfacedMom
Arkadaslara katiliyorum .Evet katılıyorum. Bence 70.000 okuyalım
Günlük okunabilir canm daha önce okumuştk rahat rahat okunuyo.Hatim yaparsak 2 günde 1 kişiye okuyabiliriz ve liste çok uzar gibi geldi bana. MoonfacedMom