- Konu Sahibi Var bir dilegimiz
-
- #1.301
Nzlnaz arkadaşımızın duası;
Ben Nazlı.
Allah'ım gebeliğim sağlıkla geçsin inşallah. Yıllardır uğraştık. Yıprandık ve çok yorulduk. Ama çok şükür sonunda bu mutluluğu yaşadık. İnşallah sağlıkla kucağımıza almak da nasip olur.
Allah'ım sen isteyen herkese bu güzel duyguyu yaşat ve hayırlı sağlıklı evlatlar nasip et inşallah.
Allah'ım ülkemizde ve dünyada insanları kırıp geçiren bu virüsten bizleri kurtar. Benim annem babam vefat ettiler. Sen onların mekanlarını cennet eyle. Arkadaşlarımn annelerine ve babalarına evde bulunan tüm yaşlı çınarlarına sağlık ver. Başta onları olmak üzere hepimizi bu hastalıktan koru. Vatanımıza devletimize maddi manevi güç ver Allah'ım. Senin herşeye gücün Yeter.
Amin
T Tugce3333 duası
Herkes 3.181 , dua sahipleri 3.199 okuyacak
@newplanet
@_Gulnihal_
@Eslem91
@MelodiminEsi✔
@HayatSevinceGuzel
@Mmmmmerveeeee
begonvil1985
Kara_gozlum
@Luluuu94
@Tospaagtd
L Loriklorik
@MoonfacedMom
@15yusra11
@Deryaa123✔
@Umut_2019
@MRs seyhan
Luniss
@moonandstar
@2019 mutluluk
Adige-
Pembe Lotus
@Rabia islam
@Tugce3333
@Nzlnaz
@rukiyets
@panikprenses
@Ellibes55
@Tokerrr
@Karagullu
@Bademmm388
@Kubkubra
@_Citlembik_
@kevsersoylu
@MaviKuplik
@Maisiyah345
@dilhun80
@Aventuss✔
minik kalp0753
@mimiraculum
@nursevdi
@Gulcan2904
@Nana✔
Birpdrci
@memurhanim
Diğer arkadaş en son dün akşam girmiş. Bazen dua paylaşılmadan başladığımız için ben liste yaptım. Eğer bekleyelim diyorsanız bekleyelim benlik bir durum yok. Kusura bakmayınöbür arkadaşın duası paylaşılmadan okumak ne kadar doğru acaba
Diğer arkadaş en son dün akşam girmiş. Bazen dua paylaşılmadan başladığımız için ben liste yaptım. Eğer bekleyelim diyorsanız bekleyelim benlik bir durum yok. Kusura bakmayın
Bende isterdim ama dua sirasinin kendinde olduğunu biliyordur heralde yada unuttubende bilmiyorum :)
ben beklenilmek isterdim :)
Bende okudum canım iki arkadasimiz için Allah kabul etsinNzlnaz arkadaşımızın duası;
Ben Nazlı.
Allah'ım gebeliğim sağlıkla geçsin inşallah. Yıllardır uğraştık. Yıprandık ve çok yorulduk. Ama çok şükür sonunda bu mutluluğu yaşadık. İnşallah sağlıkla kucağımıza almak da nasip olur.
Allah'ım sen isteyen herkese bu güzel duyguyu yaşat ve hayırlı sağlıklı evlatlar nasip et inşallah.
Allah'ım ülkemizde ve dünyada insanları kırıp geçiren bu virüsten bizleri kurtar. Benim annem babam vefat ettiler. Sen onların mekanlarını cennet eyle. Arkadaşlarımn annelerine ve babalarına evde bulunan tüm yaşlı çınarlarına sağlık ver. Başta onları olmak üzere hepimizi bu hastalıktan koru. Vatanımıza devletimize maddi manevi güç ver Allah'ım. Senin herşeye gücün Yeter.
Amin
T Tugce3333 duası
@newplanet
@_Gulnihal_
@Eslem91
@MelodiminEsi✔
@HayatSevinceGuzel
@Mmmmmerveeeee
begonvil1985
Kara_gozlum
@Luluuu94
@Tospaagtd
L Loriklorik
@MoonfacedMom
@15yusra11
@Deryaa123✔
@Umut_2019
@MRs seyhan
Luniss
@moonandstar
@2019 mutluluk
Adige-
Pembe Lotus
@Rabia islam
@Tugce3333
@Nzlnaz
@rukiyets
@panikprenses
@Ellibes55
@Tokerrr
@Karagullu
@Bademmm388
@Kubkubra
@_Citlembik_
@kevsersoylu
@MaviKuplik
@Maisiyah345
@dilhun80
@Aventuss✔
minik kalp0753
@mimiraculum
@nursevdi
@Gulcan2904
@Nana✔
Birpdrci
@memurhanim
Yani bende öyle diyerek okuyorum eğer duasını göremezsemBende isterdim ama dua sirasinin kendinde olduğunu biliyordur heralde yada unuttu
Iki arkadasimin niyet ve dualarının kabulü için diyerek okudum aksam firsat olmuyor kizimdan
Kesinlikle katılıyorum ben de öyle olmasından yanayım. Ama burda sıramı takip ettim ve bana geldiğinde hemen duamı paylaştım. Arkadaş duasını yazınca niyetini o zaman yaparız napalımbende bilmiyorum :)
ben beklenilmek isterdim :)
Okudum allah kabul etsinNzlnaz arkadaşımızın duası;
Ben Nazlı.
Amin
T Tugce3333 duası
@newplanet
@_Gulnihal_
@Eslem91
@MelodiminEsi✔
@HayatSevinceGuzel
@Mmmmmerveeeee
begonvil1985
Kara_gozlum
@Luluuu94
@Tospaagtd
L Loriklorik
@MoonfacedMom
@15yusra11
@Deryaa123✔
@Umut_2019
@MRs seyhan
Luniss
@moonandstar
@2019 mutluluk
Adige-
Pembe Lotus
@Rabia islam
@Tugce3333
@Nzlnaz
@rukiyets
@panikprenses
@Ellibes55
@Tokerrr
@Karagullu
@Bademmm388
@Kubkubra
@_Citlembik_
@kevsersoylu
@MaviKuplik
@Maisiyah345
@dilhun80
@Aventuss✔
minik kalp0753
@mimiraculum
@nursevdi
@Gulcan2904
@Nana✔
Birpdrci
@memurhanim
Bende isterdim ama dua sirasinin kendinde olduğunu biliyordur heralde yada unuttu
Iki arkadasimin niyet ve dualarının kabulü için diyerek okudum aksam firsat olmuyor kizimdan
Kesinlikle katılıyorum ben de öyle olmasından yanayım. Ama burda sıramı takip ettim ve bana geldiğinde hemen duamı paylaştım. Arkadaş duasını yazınca niyetini o zaman yaparız napalım
OKudum canımNzlnaz arkadaşımızın duası;
Ben Nazlı.
Amin
T Tugce3333 duası
@newplanet
@_Gulnihal_
@Eslem91
@MelodiminEsi✔
@HayatSevinceGuzel
@Mmmmmerveeeee
begonvil1985
Kara_gozlum
@Luluuu94
@Tospaagtd
L Loriklorik
@MoonfacedMom
@15yusra11
@Deryaa123✔
@Umut_2019
@MRs seyhan
Luniss
@moonandstar
@2019 mutluluk
Adige-
Pembe Lotus
@Rabia islam
@Tugce3333
@Nzlnaz
@rukiyets
@panikprenses
@Ellibes55
@Tokerrr
@Karagullu
@Bademmm388
@Kubkubra
@_Citlembik_
@kevsersoylu
@MaviKuplik
@Maisiyah345
@dilhun80
@Aventuss✔
minik kalp0753
@mimiraculum
@nursevdi
@Gulcan2904
@Nana✔
Birpdrci
@memurhanim
Aynen canım birikince zor oluyoröyle olcak sanırım bende şimdi okumaya başlicam akşam oldu yarın yeni duaya geçilcek bu saate kdr bekledim gelir diye birikincede zor oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?