- 4 Eylül 2018
- 18.759
- 72.094
- 598
- Konu Sahibi Var bir dilegimiz
-
- #1.261
1 kişi daha var sanırım.. 3 kişi okumayanKızlar karagözlüm okuyorum ben yazmıştı fakat citlenbik ve memurhanimdan ve maisiyahatan ses yok nasil yapalim
ahh kusura bakmayın 2 kişi yazdınız sandım.. 3 kişi yazmışsınız zatenKızlar karagözlüm okuyorum ben yazmıştı fakat citlenbik ve memurhanimdan ve maisiyahatan ses yok nasil yapalim
Evet canım ya dualarımız eksik kalmasa1 kişi daha var sanırım.. 3 kişi okumayan
Sonradan duzenledim canım fark edipahh kusura bakmayın 2 kişi yazdınız sandım.. 3 kişi yazmışsınız zaten
Okudum dünkü arkadaşlara girip yazamadım özür dilerim
Okumayan arkadaşlar peki forum giriş yapıyorlarmı acaba. uzun süre yapmayanlar belki hasta olabilir bilmiyorum.. yerlerine okuyabilirizToplam 9543 eksik kalıyor
Maisiyah baska topige yazmus dun memerhanim salı yazmış buraya sadeceOkumayan arkadaşlar peki forum giriş yapıyorlarmı acaba. uzun süre yapmayanlar belki hasta olabilir bilmiyorum.. yerlerine okuyabiliriz
nasıl yapalım???Maisiyah baska topige yazmus dun memerhanim salı yazmış buraya sadece
memerhanim acaba okudumu.. emin olsak.. yerine okuycam çünküMaisiyah baska topige yazmus dun memerhanim salı yazmış buraya sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?