- 20 Ağustos 2019
- 3.126
- 7.303
- 108
- 39
- Konu Sahibi memurhanim
-
anlamadım ben 100 aldım kalan 69900 dediğin kendin için mi aldın mesela canım kafam karıştı kızCanım herkes kendisi için okuyacak sıralı değil . Sayıdan düşmeli liste değil yani
Canim Hep beraber 70.000e tamamlayacağız hatim buanlamadım ben 100 aldım kalan 69900 dediğin kendin için mi aldın mesela canım kafam karıştı kız
1000 aldim kalan 65.100500 aldım
kalan 66.100
Rabbim. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.arada girip sayı alırsan çok sevinirimBen hergün çekiyorum sağlıklı gebelik için, otomatik yazabilirsin beni
200 aldım kalan 62.800
Tamamdır canım, teşekkür ederim herkese nasip olsun inşallahRabbim. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.arada girip sayı alırsan çok sevinirim
Bnm içinde dua et tüp bebek surecindeyim ( :Tamamdır canım, teşekkür ederim herkese nasip olsun inşallah
Aa öyle mi benim de tüple oldu, rabbim sonucunu güzel kılsın gönlünden geçtiği gibi canım, etmem mi yaşayan bilir ancak bu durumları, senin için de bi 200 alıyorum o zamanBnm içinde dua et tüp bebek surecindeyim ( :
Canım çok sağol.Aa öyle mi benim de tüple oldu, rabbim sonucunu güzel kılsın gönlünden geçtiği gibi canım, etmem mi yaşayan bilir ancak bu durumları, senin için de bi 200 alıyorum o zaman
kalan 62.600
200400 okudum
Kalan 62.200
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?