- 23 Mayıs 2020
- 7.844
- 17.151
Kizlar biz başlayalım B Bademmm388 gelince niyetini söyler bize süremiz Perşembe gece bitecekBen okudum canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar biz başlayalım B Bademmm388 gelince niyetini söyler bize süremiz Perşembe gece bitecekBen okudum canım
Sizden de kuzum amin sağolasın ayağını iyi sürt peşinden gelelim
İsmim Fatoş
Duam Allah ım Fatoş arkadaşımızın kızına Hayırlı, sağlıklı uzun ömür ver. Güzel kaderi, ahlaklı ömrü olsun. Hayırlı sağlıklı bir evlat daha nasip et rabbim. Kardeşlerini hayırlı insanlarla karşılaştır. Sevdiklerinin Acılarını gösterme rabbim Hem ailesinin hem kendi borclarını ödeme kolaylığı ver Allah ım. Annesine şifa ver. Fatoş un ve Bütün herkesin yuvasına huzur mutluluk sağlık ver eşine hayırlı bol kazançlı işler ver Allah ım. Hayırlısıyla ev sahibi olmayı nasip eyle İş yerine açmış olduğu davaları hayırlısıyla kazansın. Ailesini sevdiklerini ve Bütün ülkemi bu virüs belasından koru Bi an önce feraha çıkar hepimizi evlat isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar ver Rabbim amin
Canım fesleğen okumuş neti olmadığı için bildirememiş haberin olsunKafiyesizsiir
memurhanim
PiXiEE -okudu
sadehayatt06 -okudu
Karagullu -okudu
5 528mucizemmm -okudu
B Bademmm388 -okudu
PiXiEE
humanbeings
kahvecibaby -okudu
Soonnn
M -Misk-
kızlar süremiz bu gece bitiyor