Evet canimListe ve sayılı okuyorsunuz dimi
Sağol canım teşekkürlerAllah kabul etsin tamam canım
Katılmak ister misinListe ve sayılı okuyorsunuz dimi
Düzenli girebileceksen ekliyeyim istiyorsan canim listeye iki günde bitiriyoruz şu an ki sayımız 4375 iki günde bitiriyoruzCanım bende katılmak istiyorum bu gruba düzenli takip edeceğim nezaman yeni liste yapıyorsunPiXiEE
Teşekkür ederim canım o gün işi olan okuyamiyacak olan arkadaşlara yardım edebilirim bana ulasirlarsaKatılmak ister misin
Maalesef her zaman katılamıyorum ya kusura bakmayın. Başım biraz kalabalık malum kızımın hastane durumları vs var1. @Feslegen -4375
2. @memurhanim -4375-okunuyor
3.PiXiEE -4375
4. @sadehayatt06 -4375
5-Karagullu -4375
6. @Tospaagtd - 4375
7. @Bir_Mumine -4375
8. @NAVLEE - 4375
9. C CiNNET NUR -4375
10. B Bademmm388 -4375
11.Meral01 -4375
12.PiXiEE -4375
13. @humanbeings -4375
14. @Betus50 -4375
15.Soonnn -4375
16.sonsuz2020 -4375
İsmim yoncaHayırlısıyla tez zamanda sağlıklı sıhhatli bir evlat sahibi olmak. Tüp bebek tedaviminde olumlu sonuçlanması ..Rabbim isteyen herkese anneliği yaşatır inşallah
Geçmiş olsun canim devam edemeyecek misin yardım ederiz sanaMaalesef her zaman katılamıyorum ya kusura bakmayın. Başım biraz kalabalık malum kızımın hastane durumları vs var
Ben böyle ara ara girer size yardım ederim olur muGeçmiş olsun canim devam edemeyecek misin yardım ederiz sana
Tamam canim diğer arkadaşlarda kabul ederse senin sayını aramizda okuyalım çocuğun tez zamanda sağlığına kavuşsun inşallahBen böyle ara ara girer size yardım ederim olur mu
Tabiki ederiz cnm yani ben ederim en azından eksikleri bolersin bize sen.arkadasin bebeğinde Rabbim şifa versin en kısa zmanda Eylül bebekti dimi cnm C CiNNET NURTamam canim diğer arkadaşlarda kabul ederse senin sayını aramizda okuyalım çocuğun tez zamanda sağlığına kavuşsun inşallah
Allah razı olsun canım normal hayatımda tanımadığım kadar temiz kalpli ve başkasını kendi gibi düşünen insanlar tanıyorum burada benTabiki ederiz cnm yani ben ederim en azından eksikleri bolersin bize sen.arkadasin bebeğinde Rabbim şifa versin en kısa zmanda Eylül bebekti dimi cnm C CiNNET NUR
Aynen bende öyle cnm burda birbirimizi görmeden dua ediyoruz birbirimize inş Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah Allah senden de razı olsun cnmAllah razı olsun canım normal hayatımda tanımadığım kadar temiz kalpli ve başkasını kendi gibi düşünen insanlar tanıyorum burada ben
Amin canım inşallahAynen bende öyle cnm burda birbirimizi görmeden dua ediyoruz birbirimize inş Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah Allah senden de razı olsun cnm
Hmm anladım canım akşama sana haber vereyim brnDüzenli girebileceksen ekliyeyim istiyorsan canim listeye iki günde bitiriyoruz şu an ki sayımız 4375 iki günde bitiriyoruz
olur nasıl ıstersenız. sonucta okundu.dualar kabul olsunCanım şöyle bir durum var listeyi yaptığımızda sen yoktun kişi başı 5000 okuduk zaten senin okudugun 5000 i ikinci sıradaki arkadaşımıza okumuş olsan sorun olur mu yada nasıl yapalım bilemedim