Canim okumayanlara bir gün daha süre verir bekleme olmadan yeni arkadaşa geçerizkızlar dua eksik kalırsa okuyamayan arkadaşımız olursa ne yapalım nasıl yapalım çogunluk nasıl diyorsa o şekilde yapayım ilk konum bu acemiyim ama aksaklıkta olsun istemiyorum herkesin gününde bitsin istiyorum listemiz uzun kimin ne derdi var ne sıkıntısı var bilemeyiz herkesin niyeti en kısa sürede olsun duası okunsun diye düşünüyorum
By seferde yeni basladigimiz arkadaşı yetistiremezler o zmaan geçtiğimiz arkadaslar hiç tamamlanmadan geçilmiş olurCanim okumayanlara bir gün daha süre verir bekleme olmadan yeni arkadaşa geçeriz
BENDEN 5000 EKLEBILIRSINIZkızlar okumayan arkadaş olursa nasıl yapıcaz sayımız eksik kalacak yeni arkadaşa başlayamayacağız
Bugün yazdım ya sana işte ekle beni diye bitenlerin listesine yazmıştım ✔ işaret bilr yaptım
Canım şöyle bir durum var listeyi yaptığımızda sen yoktun kişi başı 5000 okuduk zaten senin okudugun 5000 i ikinci sıradaki arkadaşımıza okumuş olsan sorun olur mu yada nasıl yapalım bilemedimBENDEN 5000 EKLEBILIRSINIZ
Evet katılacağım.
Ekliyorum seni de canımEvet katılacağım.
Ben okuduğumu söylemiştimOkuma bildirimi yapmayan arkadaşlar
NAVLEE
C CiNNET NUR
Meral01
humanbeings
Ne yaptınız okuyabildiniz mı kizlar bu gece yeni arkadasimiza geçeceğiz
Ayyy çok pardon canım kusura bakma acemilikBen okuduğumu söylemiştim
Son 300 kaldı okunmuş sayabilirsin tamamlıyorumhumanbeings canım sen kaç tane okustun
Bitirip öyle geçelim yeni arkadaşa bence de. Kaç kaldıysa okuyup bitirelimKızlar hepinizin fikrine ihtiyacım var şimdi okumayan arkadaşların sayısını alıp okusak mı bu geceKafiyesizsiir arkadaşımızın ki tam bitmiş olsun hiç okumayan arkadaslarinda muhakkak bir mazereti vardır onları listeden çıkarayım özelden de durumu anlatırım tekrar katilmak istediklerinde ekleyim listeye olur mu o şekilde nasıl yapalım