70.000 La İlahe İllallah-Kelime-i Tevhid dilek, hacet ve istekleriniz için dua

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kızlar dua eksik kalırsa okuyamayan arkadaşımız olursa ne yapalım nasıl yapalım çogunluk nasıl diyorsa o şekilde yapayım ilk konum bu acemiyim ama aksaklıkta olsun istemiyorum herkesin gününde bitsin istiyorum listemiz uzun kimin ne derdi var ne sıkıntısı var bilemeyiz herkesin niyeti en kısa sürede olsun duası okunsun diye düşünüyorum

Canim okumayanlara bir gün daha süre verir bekleme olmadan yeni arkadaşa geçeriz

Canim okumayanlara bir gün daha süre verir bekleme olmadan yeni arkadaşa geçeriz
By seferde yeni basladigimiz arkadaşı yetistiremezler o zmaan geçtiğimiz arkadaslar hiç tamamlanmadan geçilmiş olur

BENDEN 5000 EKLEBILIRSINIZ
Canım şöyle bir durum var listeyi yaptığımızda sen yoktun kişi başı 5000 okuduk zaten senin okudugun 5000 i ikinci sıradaki arkadaşımıza okumuş olsan sorun olur mu yada nasıl yapalım bilemedim

Soonnn canım katilacak misin yeni listeye bugün yapicam listeyi ona göre birşey söyle

Kızlar hepinizin fikrine ihtiyacım var şimdi okumayan arkadaşların sayısını alıp okusak mı bu gece Kafiyesizsiir arkadaşımızın ki tam bitmiş olsun hiç okumayan arkadaslarinda muhakkak bir mazereti vardır onları listeden çıkarayım özelden de durumu anlatırım tekrar katilmak istediklerinde ekleyim listeye olur mu o şekilde nasıl yapalım

Bitirip öyle geçelim yeni arkadaşa bence de. Kaç kaldıysa okuyup bitirelim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…