7 yıllık ilişkimi bitirdim kızlar sizce döner mi ?

İnsanın özel olduğunu hissetmek istemesi - normal. Karşındaki insanın 7 yıl boyunca imkanlarını ve yapabileceklerini de tahmin edersin. Araba gerçekten müsait değilse başka bir araba ile gelebilir miydi? Eğer gelebiliyorsa ve sen bu durumun farkındaysan O'na kırılabilirsin.. Veya tam tersi imkanlar kısıtlı ise gelemeyeceğini de biliyorsan, bi sonraki doğum günü için hayal kurabilirsin. Terkediyorsan, bütün hayatını ona endeksli yaşadığını ve bunun sonucunda üzüldüğün içindir. Unutmak da zamanla olan birşey olduğu için şu an seni unutmamıştır ama pek de iyi anmıyordur.

Döner mi diye bekleme kendin ara madem tavrın çok yanlış olmuş
O da başka türlü kutlama düşünebilirdi ama 7 yıldan sonra rutine bağlar zaten bu işler...

Haksızlık etmişsiniz dönmeme ihtimali var. Her zaman her istediğimiz olacak veya karşımızdaki bizim düşündüğümüz gibi düşünecek diye bir şey yok. Fırsatı olmamıştır getirememiştir farklı bi araçla gelme ihtimali de olmamıştır belki. Ama bakıldığında basit bi sebepten koskoca 7 yılınızı bitirmişsiniz bizlerden çok siz daha iyi tanırsınız sevdiğiniz adamı döner mi dönmez mi siz daha iyi bilirsiniz biz sadece fikrimizi söyleriz ama kendisini çok merak ediyorsanız arayabilirsiniz hem nabız yoklamış olursunuz aranızda sadece bu olay için demiyorum daha öncesinde de ciddi problemler olmadıysa 7 yılınızı bi kalem de silemez diye düşünüyorum hakkınızda hayırlısı olsun biraz daha frenlemelisiniz kendinizi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…