7 yıllık ilişkimi bitirdim kızlar sizce döner mi ?

vardı aslında bundan öncede çok hatalrm oldu bu bardağı taşıran son daml oldu tabi.

7 yılda ne tripler attınız acaba? bu araba olayı devede kulak gibi geldi bana.şayet öyle ise adamda eren evliya sabrı varmış e haliyle o da çatlamış.
Adam hâlâ şükür namazı kılıyor olabilir.

Araba senin mi de getirmedi diye trip atiyorsun? Nasil utanmadan baskasinin arabasini bu kadar rahat isteyebiliyorsun? Bir de bunun icin 3 gun trip atiyorsun. Agir seyler soyluyorsun. O alttan almaya calistikca bence senin toton cok kalkmis. Ben olsan donmezdim. Donmesin de zaten. 7 yilini bir arabaya satmissin. Evlenseydiniz bir araba icinde yillarini hatta evliligini mi yakacaktin?
Merak etme o da unutur seni herseyi. Neler unutulmuyor ki? Sen de unutursun zaten bu kadar kolay vazgecebiliyorsan onune ilk cikanda unutursun onu.

Kendine heran yaninda bitebilecek arabali sevgili bul nezamana kadar arabayi abisinden alip duracak? Kendisinin bile degilken o arac icin yaptigin hareketler cok kotu olmuş.

vardı aslında bundan öncede çok hatalrm oldu bu bardağı taşıran son daml oldu tabi.
Eşim arabalara çok düşkündür.
Sevgiliyken arabasını bir güzel çizmişliğim bile vardır ne de olsa bu iş bitti diyerek.
Ama bitmeyince bitmiyor.
Sizin bu anlattığınızın yanında bence çok daha fazla yaptığınız şeyler var ki, 7 yıl silinmiş.
Hayırlısı olsun.

O kadar haksızsın ki.... çocuk arabayi getirmek zorunda değil bi arabayi getirmedi diye ayrilinmaz hakkaten araba düşkünü bi kız mısın

Birincisi, iliskiyi bitiren sen isen neden donus bekliyorsun? Madem hevesliydin döndürmeye neden gönderdin demezler mi adama?
Ikincisi, Sesli harfleri neden kullanmiyorsun?
Üçüncüsü, 7 senelik iliskisini araba getirmedi beni gezdirmedi' bahanesiyle çöpe atan adamsin bugun olmasa düğün arefesinde 'kac bilezik istiyim kislar sisce' derken terkedilirdin.
(Sen terkedilmissin bu arada haber vereyim dedim, terkeden adam donus beklemez terkedilen adam donus bekler)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…