- 3 Temmuz 2016
- 99
- 4
- 33
- Konu Sahibi tunahanbozyurek
fark eder mi kimin terkettiği ya da terkedildiği önemli olan 7 yılı nae kadar yoğun yasadigimiz ve hislerin hala devam ediyor olması
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
önemli olan kimin terkettiği ya da terk edildiği deil 7 yıl ne kadar yoğun duygularla yaşandıgi ve hislern hala devam ediyor olması illaki terkeden birini arysan soylim gönlümü almk icn çok ısrar etti hatta gitmemesi için uğraştı ama ben büyük yemin etmisttim ve bitrdimBirincisi, iliskiyi bitiren sen isen neden donus bekliyorsun? Madem hevesliydin döndürmeye neden gönderdin demezler mi adama?
Ikincisi, Sesli harfleri neden kullanmiyorsun?
Üçüncüsü, 7 senelik iliskisini araba getirmedi beni gezdirmedi' bahanesiyle çöpe atan adamsin bugun olmasa düğün arefesinde 'kac bilezik istiyim kislar sisce' derken terkedilirdin.
(Sen terkedilmissin bu arada haber vereyim dedim, terkeden adam donus beklemez terkedilen adam donus bekler)
Uslup, ifade bicimi, kullanilan kelimeler bizim kendimizi karsimizdaki insana anlatmamiza yarar. Kimin bitirdiginden bana ne, senin ifade biciminde hata var bunu anlatmaya calistim. "Iliskiyi bitirdim, doner mi" diye sormak bir anlatim bozukluğu mantik hatasi. Iletisiminiz bu sekildeyse 7sene surmesi ilgincmis. Gerci karsidaki de ayni dilden konusuyordur 7 sene surebildigine göre. ..fark eder mi kimin terkettiği ya da terkedildiği önemli olan 7 yılı nae kadar yoğun yasadigimiz ve hislerin hala devam ediyor olması
Tırtıl pipisi kadar akli varsa donmez.
Resmen ayrılmaya yer aramissin cocuktan 7 sene senin icin bu kadar kolay bittiyse o cokktaaaann başka denizlere yelken açmıştr. Sen bekleme bosuna pisman oldun heraldeherkese iyi akşamlar arkadaşlar durum şöyle benim 7 yıllık bir birlikteliğim vardı ve bitti nedenini anlatym. dogum günümde arabayi getirmesini istedim oda tamam dedi araba abisinin bu arada. abisi şehir dışına cikcgi icn arabayı alamamis haliyle doğum günümde kutlymdk ( hava şartlarından dolayı başka türlü bulusamzdk birde arada mesafe vardı) ben trip attm hiç konusmdm o yazdı ama cvp vermdm aradan 3 gün gecti yine yazı çok adisin beni araba için mi sevysn gibisndn şeyler söyledi bende cvp verdim tabi biraz tartstk yalan soyledigini düşünüyorum çünkü inanmysan abimin numarasını verm demeye başladı barstrmk için ikna cablrna girdi ve bende bundan sonra senide arabanida istmyrm diyince çildrdi telefonu suratma kapattı snra yine mesaj attı seni seviyorum diye sonra ben büyük yemin ettim asla affetmez diye oda benim çok zoruma gideck bisey söyledi bnde niye böyle birşey söyledim canımı yakan dedm oda sende benim canımı çok yakın ve halada yakysn dedi cvp vermedim böyle bir kaç msjna son msjida bu yaptıklarını bana yaptıklarını asla unutma allahta senin canını yakar inşallah dedi ve bn yine sustm 3.5 aydr ayryz arkadaşlar merak ediyorum giderknde beni seviyormudu sizce 3.5 ayda unutmusmudr beni döner mi
Böyle bir konuda Nasıl becerdin durumu ayrılığa getirmeyi Allah aşkınaherkese iyi akşamlar arkadaşlar durum şöyle benim 7 yıllık bir birlikteliğim vardı ve bitti nedenini anlatym. dogum günümde arabayi getirmesini istedim oda tamam dedi araba abisinin bu arada. abisi şehir dışına cikcgi icn arabayı alamamis haliyle doğum günümde kutlymdk ( hava şartlarından dolayı başka türlü bulusamzdk birde arada mesafe vardı) ben trip attm hiç konusmdm o yazdı ama cvp vermdm aradan 3 gün gecti yine yazı çok adisin beni araba için mi sevysn gibisndn şeyler söyledi bende cvp verdim tabi biraz tartstk yalan soyledigini düşünüyorum çünkü inanmysan abimin numarasını verm demeye başladı barstrmk için ikna cablrna girdi ve bende bundan sonra senide arabanida istmyrm diyince çildrdi telefonu suratma kapattı snra yine mesaj attı seni seviyorum diye sonra ben büyük yemin ettim asla affetmez diye oda benim çok zoruma gideck bisey söyledi bnde niye böyle birşey söyledim canımı yakan dedm oda sende benim canımı çok yakın ve halada yakysn dedi cvp vermedim böyle bir kaç msjna son msjida bu yaptıklarını bana yaptıklarını asla unutma allahta senin canını yakar inşallah dedi ve bn yine sustm 3.5 aydr ayryz arkadaşlar merak ediyorum giderknde beni seviyormudu sizce 3.5 ayda unutmusmudr beni döner mi
Araba olmak zorundaydi nedir ya, sanirim araba olmazsa planimiz iptal olacakti demek istediniz??? Istemissiniz ki ne olursa olsun o araba mevzunu halletsin, sevgilinizin ne gibi zorluklarla karsilastiginin bir onemi yok senin icin, cok bencilce yaptigin ayrica o kadar tribe ragmen adam yine de 'seni seviyorum' yaziyor ama tribe aynen devam... Ben adamin 7 yilda yedigi tek tribin bu olmadigini dusunuyorum ve bence sizi fazla şımartmış! Cunku resmen baslarda pesinden kosmus, adam adim attikca sen tribin dozunu artirmissin, dönmez bence, yenisini de bulur, ayrildigina da sukreder, iliskin 7 yillik olabilir ama bir insani unutmak icin 3,5 ay da az bir zaman degil!!!araba o gün ölmek zorundaydı başka taşıtlara binme gibi bi sansmz yoktu yani bu kısmı biraz uzun
Arabasız plan yapsaydınız, arabayı siz ayarlasaydınız vs. Adamın aklı varsa dönmez. 7 yıl iyi katlanmış.herkese iyi akşamlar arkadaşlar durum şöyle benim 7 yıllık bir birlikteliğim vardı ve bitti nedenini anlatym. dogum günümde arabayi getirmesini istedim oda tamam dedi araba abisinin bu arada. abisi şehir dışına cikcgi icn arabayı alamamis haliyle doğum günümde kutlymdk ( hava şartlarından dolayı başka türlü bulusamzdk birde arada mesafe vardı) ben trip attm hiç konusmdm o yazdı ama cvp vermdm aradan 3 gün gecti yine yazı çok adisin beni araba için mi sevysn gibisndn şeyler söyledi bende cvp verdim tabi biraz tartstk yalan soyledigini düşünüyorum çünkü inanmysan abimin numarasını verm demeye başladı barstrmk için ikna cablrna girdi ve bende bundan sonra senide arabanida istmyrm diyince çildrdi telefonu suratma kapattı snra yine mesaj attı seni seviyorum diye sonra ben büyük yemin ettim asla affetmez diye oda benim çok zoruma gideck bisey söyledi bnde niye böyle birşey söyledim canımı yakan dedm oda sende benim canımı çok yakın ve halada yakysn dedi cvp vermedim böyle bir kaç msjna son msjida bu yaptıklarını bana yaptıklarını asla unutma allahta senin canını yakar inşallah dedi ve bn yine sustm 3.5 aydr ayryz arkadaşlar merak ediyorum giderknde beni seviyormudu sizce 3.5 ayda unutmusmudr beni döner mi
ne yazık ki hiç mi mutlu değil facesine baktım ayrıldığım günden beri hep özledim dolu paylasmlar yapmış.dönmek isterdim ama bu ilk hatam deil yüzüm yok affetmez beni 7 yılınım her anlamda dolu dolu geçti dinle bu şarkıyı beni ne kadar özlediği anlşlyrBaşkasıyla görüşmeye başladıysa falan unut. Kesin çok mutludur.
18 tatlmBoyle bir konudan 7 yillik iliski bitiyorsa sanirim bu iliskiye 5 yasinda basladiniz!
Başkasıyla görüşmeye başladıysa falan unut. Kesin çok mutludur.
ne yazık ki hiç mi mutlu değil facesine baktım ayrıldığım günden beri hep özledim dolu paylasmlar yapmış.dönmek isterdim ama bu ilk hatam deil yüzüm yok affetmez beni 7 yılınım her anlamda dolu dolu geçti dinle bu şarkıyı beni ne kadar özlediği anlşlyrAraba olmak zorundaydi nedir ya, sanirim araba olmazsa planimiz iptal olacakti demek istediniz??? Istemissiniz ki ne olursa olsun o araba mevzunu halletsin, sevgilinizin ne gibi zorluklarla karsilastiginin bir onemi yok senin icin, cok bencilce yaptigin ayrica o kadar tribe ragmen adam yine de 'seni seviyorum' yaziyor ama tribe aynen devam... Ben adamin 7 yilda yedigi tek tribin bu olmadigini dusunuyorum ve bence sizi fazla şımartmış! Cunku resmen baslarda pesinden kosmus, adam adim attikca sen tribin dozunu artirmissin, dönmez bence, yenisini de bulur, ayrildigina da sukreder, iliskin 7 yillik olabilir ama bir insani unutmak icin 3,5 ay da az bir zaman degil!!!
ne yazık ki hiç mi mutlu değil facesine baktım ayrıldığım günden beri hep özledim dolu paylasmlar yapmış.dönmek isterdim ama bu ilk hatam deil yüzüm yok affetmez beni 7 yılınım her anlamda dolu dolu geçti dinle bu şarkıyı beni ne kadar özlediği anlşlyrAraba olmak zorundaydi nedir ya, sanirim araba olmazsa planimiz iptal olacakti demek istediniz??? Istemissiniz ki ne olursa olsun o araba mevzunu halletsin, sevgilinizin ne gibi zorluklarla karsilastiginin bir onemi yok senin icin, cok bencilce yaptigin ayrica o kadar tribe ragmen adam yine de 'seni seviyorum' yaziyor ama tribe aynen devam... Ben adamin 7 yilda yedigi tek tribin bu olmadigini dusunuyorum ve bence sizi fazla şımartmış! Cunku resmen baslarda pesinden kosmus, adam adim attikca sen tribin dozunu artirmissin, dönmez bence, yenisini de bulur, ayrildigina da sukreder, iliskin 7 yillik olabilir ama bir insani unutmak icin 3,5 ay da az bir zaman degil!!!
anlat
ne yazık ki hiç mi mutlu değil facesine baktım ayrıldığım günden beri hep özledim dolu paylasmlar yapmış.dönmek isterdim ama bu ilk hatam deil yüzüm yok affetmez beni 7 yılınım her anlamda dolu dolu geçti dinle bu şarkıyı beni ne kadar özlediği anlşlyr
( bu şarkıyı paylsms )