7. Yil dönümü hediyesi

bayankapriss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2015
255
53
28
Arkadaslar konu yanlis yerde mi bilmiyorum ama nisanlimla 7. yilimiz aralikta gectigimiz eylulde nisanlandik tabi ocakta da dogum gunu var mi farkli hediye oneriniz

Hobileri varsa o yönde bir hediye alabilirsiniz. mesela oyuncak araba koleksiyonu yada bir sporla uğraşıyordur onunla ilgili. bileklik takıyorsa doğal taştan bir bileklik vb

Sevgililer gununu kutlamiyorz nisanlilik yildonumude zaten sacma tanisma yildonumu diye bisey yok bizde

Eşimle evlilik yıldönümü sevgililer günü kutlamıyoruz şöyle ki ilk tanıstığımız gün doğum günümden 20 gün sonra yıl dönümümüzden 5 gün sonrada eşimin doğum günü biz tanısma yıldönümümüzü özel kılıp doğm günümüzüde o günde kutlamıs oluyoruz , en son güzel bir kitap aldım kitap kapağı felan bildiğimiz kitap ama ici bostu resimlerimizle doldurup güzrl güzel ona bende ki onu anlattım zaten 7 yılda sende benim gibi tükenmişsindir artık yapacak birşey malesef kalmıyor canım ben en son böyle manevi bir sey yaptım 226 sayfaydı bir kaç saatte bir solukta okudu nice yıllarınızaaa

Güzelmiş :)

Valla kim ne derse desin bu tip günleri kutlamayı ben de seviyorum. Sanki normalde hiç tüketim yapmıyoruz da iş romantik mevzulara gelince koministliğimiz tutuyor
Uzun süren ilişkilerde kişiler birbirini tanıdıktan sonra beğenisine göre hediye almalı bence. Sevgilinin özel hobisi, ilgi alanı varsa ona yönel. Mesela en sevdiği yazarın son çıkan kitabı, sevdiği yönetmenin tüm filmlerinin arşivi, çalmak istediği ensturman varsa onu alabilirsin. Benim eşim mesela elektronik hediyelerden daha çok hoşlanıyor ben artık romantizmle uğraşmıyorum ona yönelik şeyler alıyorum.
Yani ilişkide belli bir aşamadan sonra zevklere yönelik hediyeler alınması daha güzel oluyor.

Aldıklarımı söyleyeyim bizim de 6.yılımız artık insan tıkanıyor
Sevgilim uzun süre futbol oynadı orjinal profesyonel krampon aldım. üstüne baş harflerimizi yazdırdım
Gümüş kol düğmeleri aldım kendi başharflerini yazdırdım
Fotoğrafımızı kanvas tablo yapıp gönderdim. ilişkimizin ilk yıllarında daha klasik bilinen hediye aldım.
Sigara içiyorsa gümüş zippo alabilirsin.
Bütçen varsa tabi İstanbulda oturuyorsa hangi takımı tutuyorsa kombine alabilirsin

Kışlık kazak alın sıcak sıcak giysin zira ben önümüzdeki günlerde alıcam,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…